- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пъпките по време на цикъл
на мен ми излизат по 1-2 но ако не ги изтискам никога неми минават напълно.как се борите с тях?
Аз ползва от avon бързодействащата терапия за пъпки (не помня дали беше точно така) и първият път като ги намазах минаха, но следващите пъти не деистваше и аз сега нищо не ги правя. Само дето имам лошия навик да ги чопля...пък така остават белези![]()
Еми аз нищо не правя и за тва винаги имам по няколко пъпчици![]()
tva e ujasno i pri men e taka!![]()
На мен също ми излизат, но не ги закачам и след 1/2 седмици сами изчезват
[b][i]Je t'aime au-del
незна, ... и аз имам лошия навик да ги махам ... ама ги мажа с некви мазила там ... замо веднъж успях да издържа без да я барам ... ама как ще изляза навънка с неква пъпка ....и веднага ги махам като видя че може ... и ... сега си патя ама са дразня ....
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
нз при всеки е разли4но..при мен докато съм в цикъл ми излизат една две...аз си слагам коректор и пудра и така ги зали4авам...после като ми мине менструацията и те из4езват![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Ами на мен не ми излизат,но дори и да имам продължавам да си чистя лицето със същите продукти,не ползвам нещо по различно!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Еми честно аз съм страшна късметлийка,най-много да ми излезе 1-2 по носа.. нямам проблеми с акнето по лицето,ама за сметка на това имам по ръцете,което е много гадно,ама поне си имам хубаво чисто лице..И така де... обикновено си почиствам лицето редовно или си го мажа с кремче и от врем на време използвам един ексфолиянт на орифлейм..от тая тийнейджърската серия против акне и съм много доволна,така като ми излязат повечко - отлични резултати..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
az ne gi pipam sedqt okolo 5-6 dni samo
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
И аз имам гадния навик да ги барам,ползвам коректор за пъпки иначе,но не мога да кажа че действа особенно.Просто трябва малко търпение и те сами ще си минат...Само дето аз нямам това търпение![]()
Ми аз ги истисквам и те се махат след някой ден, ама ги барам, не мога да стоя с вързани ръце все пак ме дразни..![]()
mi i na men mi izlizat ama izpolzvam nekvi krem4eta ot roda na Nivea
На мен не ми излизат пъпки докато съм в цикъл, но и не само тогава де. Много рядко се случва да имам 1-2, но не правя нищо различно от преди![]()
На мен ми излизат 1-2 дена преди менструацията,нищо не ги правя и те сами си се махат.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
И при мен е така (:Първоначално написано от christina_aguilera
Та,няма кой знае нужда от какво.Просто почиствай лицето си от грима.Някои са ми казвали,че когато имат пъпки си почистват лицето със спирт...абе,не знам...Ако толкова те дразни,попитай за нещо в аптеката.
правя си чай от лайка.. над парата истисквам всичко.... после мазила и маски и изчезват .. много са досаднии
БисквитенотоЧудовище
v avon i oriflame ima sqkakvi takiva ne6ta za pap4ici
мм..при мен не е нищо особенно излиза само една но не предприемам нищо специално прикривам а с пудра и е наред но мн е важно НИКОГА ДА НЕ ПИПАТЕ ЛИЦЕТО ОСОБЕНО ПъПКА С МРАСНИ РАЦЕ винаги трябва да се измиват за да не нажлизат микроби така става по зле и излизат мн повече пъпки..и си почиствам лицето сутрин и вечер с измващ гел и до 4 дена я няма![]()
И на мен ми излизат, и ги стискам. Просто не мога да се сдържа.Мажа се със салицилов спирт и крем Бочко, като се сетя ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Izlizat mi i na men i ne se sdurjam i gi stiskam i posle prili4am na guz i postoqnno se maja s nqkakvi ne6ta -dosta sum tupa no nqkaksi kato se vidq i ne moga da se spra-nqmam volq!
Козметичката ми се бори с тях.![]()
А междувременно... фон дьо тенът.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
sajalqvam 4e pi6a na latinica prosto nqmam programka za smenqne na ezika .I taka po temata poprincip mi izlizat 1-2 noo vi prepora4vam na clean ang clear gela za izmivane sas eksfolira6ti 4astici za vsekidnevna ypotreba syper e probvaite go![]()