.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

пъпките по време на цикъл

на мен ми излизат по 1-2 но ако не ги изтискам никога неми минават напълно.как се борите с тях?

Аз ползва от avon бързодействащата терапия за пъпки (не помня дали беше точно така) и първият път като ги намазах минаха, но следващите пъти не деистваше и аз сега нищо не ги правя. Само дето имам лошия навик да ги чопля...пък така остават белези

Еми аз нищо не правя и за тва винаги имам по няколко пъпчици

tva e ujasno i pri men e taka!

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    На мен също ми излизат, но не ги закачам и след 1/2 седмици сами изчезват
    [b][i]Je t'aime au-del

незна, ... и аз имам лошия навик да ги махам ... ама ги мажа с некви мазила там ... замо веднъж успях да издържа без да я барам ... ама как ще изляза навънка с неква пъпка ....и веднага ги махам като видя че може ... и ... сега си патя ама са дразня ....

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Аз ползва от avon бързодействащата терапия за пъпки (не помня дали беше точно така) и първият път като ги намазах минаха, но следващите пъти не деистваше и аз сега нищо не ги правя. Само дето имам лошия навик да ги чопля...пък така остават белези
    +1

аз ако я изтискам много внимателно за 2-3 дена я няма нищо ,ама ако не го направя както трябва трябва цяла седмица да я мажа с кремЗдраве помага доста
    пробвайте ако остане петно

нз при всеки е разли4но..при мен докато съм в цикъл ми излизат една две...аз си слагам коректор и пудра и така ги зали4авам...после като ми мине менструацията и те из4езват
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами на мен не ми излизат,но дори и да имам продължавам да си чистя лицето със същите продукти,не ползвам нещо по различно!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на miShle
    Еми честно аз съм страшна късметлийка,най-много да ми излезе 1-2 по носа.. нямам проблеми с акнето по лицето,ама за сметка на това имам по ръцете,което е много гадно,ама поне си имам хубаво чисто лице..И така де... обикновено си почиствам лицето редовно или си го мажа с кремче и от врем на време използвам един ексфолиянт на орифлейм..от тая тийнейджърската серия против акне и съм много доволна,така като ми излязат повечко - отлични резултати..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен
    Град
    Своге
    az ne gi pipam sedqt okolo 5-6 dni samo
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    И аз имам гадния навик да ги барам,ползвам коректор за пъпки иначе,но не мога да кажа че действа особенно.Просто трябва малко търпение и те сами ще си минат...Само дето аз нямам това търпение

Град
    варна
    Ми аз ги истисквам и те се махат след някой ден, ама ги барам, не мога да стоя с вързани ръце все пак ме дразни..

mi i na men mi izlizat ama izpolzvam nekvi krem4eta ot roda na Nivea

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    На мен не ми излизат пъпки докато съм в цикъл, но и не само тогава де. Много рядко се случва да имам 1-2, но не правя нищо различно от преди

На мен ми излизат 1-2 дена преди менструацията,нищо не ги правя и те сами си се махат.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    На мен не ми излизат пъпки докато съм в цикъл, но и не само тогава де. Много рядко се случва да имам 1-2, но не правя нищо различно от преди
    И при мен е така (:

Та,няма кой знае нужда от какво.Просто почиствай лицето си от грима.Някои са ми казвали,че когато имат пъпки си почистват лицето със спирт...абе,не знам...Ако толкова те дразни,попитай за нещо в аптеката.

Град
    Dreamland
    правя си чай от лайка.. над парата истисквам всичко.... после мазила и маски и изчезват .. много са досаднии
    БисквитенотоЧудовище

С лимон .. или спирт

papki

v avon i oriflame ima sqkakvi takiva ne6ta za pap4ici

мм..при мен не е нищо особенно излиза само една но не предприемам нищо специално прикривам а с пудра и е наред но мн е важно НИКОГА ДА НЕ ПИПАТЕ ЛИЦЕТО ОСОБЕНО ПъПКА С МРАСНИ РАЦЕ винаги трябва да се измиват за да не нажлизат микроби така става по зле и излизат мн повече пъпки..и си почиствам лицето сутрин и вечер с измващ гел и до 4 дена я няма

И на мен ми излизат, и ги стискам. Просто не мога да се сдържа. Мажа се със салицилов спирт и крем Бочко, като се сетя ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Izlizat mi i na men i ne se sdurjam i gi stiskam i posle prili4am na guz i postoqnno se maja s nqkakvi ne6ta -dosta sum tupa no nqkaksi kato se vidq i ne moga da se spra-nqmam volq!

Козметичката ми се бори с тях.

А междувременно... фон дьо тенът.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

sajalqvam 4e pi6a na latinica prosto nqmam programka za smenqne na ezika .I taka po temata poprincip mi izlizat 1-2 noo vi prepora4vam na clean ang clear gela za izmivane sas eksfolira6ti 4astici za vsekidnevna ypotreba syper e probvaite go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си