.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Мн странно се получи.

Бях писал и друга тема че имам желание да еба приятелката на мой мн добър фр. Казах му какви желания имам към приятелката му и го питах иска ли да направим тройка (имах такъв съвет в другата тема). И тогава фр ми каза че заминава за 2 дни и ако искам мога да го направя с приятелката му през това време докато го няма , и аз -> И той замина.. аз на другия ден още отидох на кафе с мацката и след тва отидохме в нас и стана квото стана. Беше много як секс, тва е момичето което ме е възбуждало най-силно досега. Но осещах че тя не влага никакви чуства, аз и не исках да има чуства, беше си просто секс и то невероятен Тя много обича приятеля ми той нея също и немога да си обесня как така и двамата нямаха нищо против това което стана.Фр ми ми е казвал че е сигурен че не му е изневерявала. Тяхната връзка е на такова ниво което аз немога да разбера
    станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
    -Копеле много ми се ходи в Загреб..
    -Копеле къде беше тва?!
    -Как къде бе копеле в Сърбия..
    -А верно бе!..
    ---------------------------------------------------
    повръща ми се от такива тъпи копелета

ти си еба*и късметлията, заклевам се \/

пффф...неам думи..и на 3мата ви има нещо..

Голям фен
    Кажи на твоя приател че и аз сам му приател и ми дай номера му да го питам нещо

Re: Ебах я. Мн странно се получи.

Цитирай Първоначално написано от AXE
    Бях писал и друга тема че имам желание да е** приятелката на мой мн добър фр. Казах му какви желания имам към приятелката му и го питах иска ли да направим тройка (имах такъв съвет в другата тема). И тогава фр ми каза че заминава за 2 дни и ако искам мога да го направя с приятелката му през това време докато го няма , и аз -> И той замина.. аз на другия ден още отидох на кафе с мацката и след тва отидохме в нас и стана квото стана. Беше много як секс, тва е момичето което ме е възбуждало най-силно досега. Но осещах че тя не влага никакви чуства, аз и не исках да има чуства, беше си просто секс и то невероятен Тя много обича приятеля ми той нея също и немога да си обесня как така и двамата нямаха нищо против това което стана.Фр ми ми е казвал че е сигурен че не му е изневерявала. Тяхната връзка е на такова ниво което аз немога да разбера
    tctctctct moje li da ste tolkova zle we horaaaaaaa!!!!mi na4i 6to fr ti e dal bez nikaf problem da q e... na4i tq my e bezrazli4na.basiiiii mn ste zleee ako si yvajaval fr si e nqmalo da go napravi6

Град
    Shumen
    Tazi e kurva pyk gadjeto i e mnoooogo zle shtom dava takiva neshta.Vyobhste ne razbiram kakvo tolkova ima za kazvane???Typa rabota prosto!!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

на това му викам съвременни отношения няма лошо, щом е сигурен че не му изневерява, да ви позволи да се праснете. само не прекалявай
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    до твоята звезда :)
    Явно се обичат .. както сам каза .. .но просто се нуждаят от разнообразие в секса .. и не по отношение на позите,мястото или нещо такова .., а по отношение на партньора .. Това си е техен избор .. щом имат нужда от такива работи .. и все пак запазват връзката си .. браво на тях .. Трудно е да не са поддадеш поне на малко чувства ..незнам Странни отношение .. Аз те съветвам направо да говориш с приятеля си .. и да го питаш .. Как приемат тея неща. защо е така .. и такива .. интересно кво ще ти каже ..

Град
    Shumen
    Zle sa shtoto tva e ujasno typo......Pyk i da ti q imam vryzkata chesno kazano .....be kvo se mesq kvot iskat da pravqt horata da si go pravqt s kogoto iskat i posle da kazvat che imat seriozna vryzka da mnoogo seriozna nqma shto
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Явно се обичат .. както сам каза .. .но просто се нуждаят от разнообразие в секса .. и не по отношение на позите,мястото или нещо такова .., а по отношение на партньора .. Това си е техен избор .. щом имат нужда от такива работи .. и все пак запазват връзката си .. браво на тях .. Трудно е да не са поддадеш поне на малко чувства ..незнам Странни отношение .. Аз те съветвам направо да говориш с приятеля си .. и да го питаш .. Как приемат тея неща. защо е така .. и такива .. интересно кво ще ти каже ..
    Дам може да е така и приятеля ми е решил че кво по добро разнообразие за приятелката му от негов приятел. Той е знаел какво прави неговата и с кого, не е с непознат. Трябва да поговоря с него за това.
    станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
    -Копеле много ми се ходи в Загреб..
    -Копеле къде беше тва?!
    -Как къде бе копеле в Сърбия..
    -А верно бе!..
    ---------------------------------------------------
    повръща ми се от такива тъпи копелета

нямам думи ..

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    пффф темата е стабилен бъзик :P
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Тоя пък иска и чувства! А чувство от сорта на ВИНА, че си завря оная работа където не бива не искаш ли? Я се скрий и умри от срам, че можа да го напишеш тва. Такива приятели и такова гадже дано нямам честно
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    Montana
    Цитирай Първоначално написано от AXE
    m00rnInGstaR]Явно се обичат .. както сам каза .. .но просто се нуждаят от разнообразие в секса .. и не по отношение на позите,мястото или нещо такова .., а по отношение на партньора .. Това си е техен избор .. щом имат нужда от такива работи .. и все пак запазват връзката си .. браво на тях .. Трудно е да не са поддадеш поне на малко чувства ..незнам Странни отношение .. Аз те съветвам направо да говориш с приятеля си .. и да го питаш .. Как приемат тея неща. защо е така .. и такива .. интересно кво ще ти каже ..
    Дам може да е така и приятеля ми е решил че кво по добро разнообразие за приятелката му от негов приятел. Той е знаел какво прави неговата и с кого, не е с непознат. Трябва да поговоря с него за това.

Пич ако съм на приятеля на местото, ще ти набия главата на кол. А малкия ти приятел ще го дам за медалион на гаджето да си помни срама, а на нея немаш си и на идея какво ще и се случи. Ти ще се разминеш с малко.

Това е само мнение не се плаши...иначе добре си се справил.
    Щом и девойката е доволна даже твоя прител те е пофалил или поне не е пожелал главата ти, значи работата е на добре!
    bla bla bla

Град
    София
    Боже, Боже.. накъде отива светът ..
    Пълна простотия..

Smile!?

Град
    до твоята звезда :)
    Проблема на повечето от вас е .. ,че всички сте свикнали да мислите по един общоприет начин .. Всичко е или добро или лошо, нормално .. и не нормално , правилно и не правилно .. ! и когати се появи нещо различно .. всички ама как,защо .. нареждате и съдете .. просто много ограничени хора ..много еднаквост .. и кво ше научите от живота .. като живеете по същия начин като другите .. ? по-добре ги гледайте само и .. и незнам .. не е нормално .. бой за единия .. хуй за другата .. тъпо е тва .. осъзнайте го ! ПРосто с аразлини от вас .. от повечето хора .. Нека сами да се спасяват

m00rnInGstaR]Проблема на повечето от вас е .. ,че всички сте свикнали да мислите по един общоприет начин .. Всичко е или добро или лошо, нормално .. и не нормално , правилно и не правилно .. ! и когати се появи нещо различно .. всички ама как,защо .. нареждате и съдете .. просто много ограничени хора ..много еднаквост .. и кво ше научите от живота .. като живеете по същия начин като другите .. ? по-добре ги гледайте само и .. и незнам .. не е нормално .. бой за единия .. хуй за другата .. тъпо е тва .. осъзнайте го ! ПРосто с аразлини от вас .. от повечето хора .. Нека сами да се спасяват
    1 човек да може да мисли - влюбих се в теб от това което си написала - същото нещо почти се канех да пиша но видях в последния пост че си ми спестила усилието -10х

Град
    София
    Стига бе човек и аз твърдо подкрепям това да не сме по калъп и всеки да е уникален и т.н. Ама извини ме много но бъди уникален със своите таланти, умеяния, възгледи, бъди уникален като допринесеш с нещо за обществото. А не като нямаш нищо против твой добър приятел да чука гаджето ти, с което м/у другото мноооого се обичате.....
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на amatorium
    Ima neshto gnilo v Daniq
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    София най-голямото село в БГ
    lele izumi me

Хахах интересно

ех да имам и аз такива приятели

Град
    HaSkoVo
    абе вие за връзки на физическа основа да сте чували това че е спала с някой друг не значи че спира да го обича изневярата аз я разбирам не някой да ти изневери ами да те предаде в нещо това че е спала с някой или се е целувала та преди на дали не са я е*а ли или не се е целувала с други
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Амиии щом ти е казал така или е безразличен към нея или е искал да види до колко си му приятел и до колко държи тя на него... А може и да не са сериозни а просто да са заедно заради спорта всичко може да е... нз нз...

А ако се ебаваш... Нема лошо
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Тоя пък иска и чувства! А чувство от сорта на ВИНА, че си завря оная работа където не бива не искаш ли? Я се скрий и умри от срам, че можа да го напишеш тва. Такива приятели и такова гадже дано нямам честно
    и аз и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си