.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    Мнения за черния молив на Буржоа?
    Не си заслужава парите. Обикновен черен молив, размазва се, не издържа много.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Ами аз по принцип съм с един хубавичък, мекичък на Vollare, дето се размазва на всеки 1-2 часа Ама вчера си взех един на Brooklin, той е леко по-твърдичък Пък очичките ми са свикнали с мек и сега ми е някакво гадно и гъделичкащо (защото си слагам и на горния крепач от вътрешната страна, ама все пак е гадно )
    Вверно ли на Brooklin ти се струва твърд...на мен ми се размазва на 5-тата минута след слагане,особено ако е жега... От Impala съм най-доволна засега.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Аз имам на Буржоа и като качество мога да го сравня с на Ейвън от color trend, само дето втория ми свърши доста бързо. Към 7 лева струваше.

Фен
    Град
    София
    На Мода е супер и е 2.20

Голям фен Аватара на bet3to
    На Оriflame има една очна лини-каял аз нея полазвам - добра е

Ползвам Brooklin и съм доволна :P

Аз съм с на Лореал и ми върши работа. Дори върху водната линия трае по-дълго. Преди ползвах на Ейвън но много гадно ми замазваше погледа.
    Tell me what you want to hear
    Something that delight those ears

I'm sick of all the insincere
    So I'm gonna give all my secrets away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си