- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За черния молив
kakav 4eren moliv polzvate,i kak ne vi se razti4a? 6toto na men mn barzo mi se razti4a i se nalaga da triq i da slagam nov prez 2-3 4asa primerno![]()
не слагам много грим и си ми е супер така малко спирала и ако е молив ползвам някъкъв на impala върши работане ми се разтича толкова бързо ама пак се разтича
![]()
БисквитенотоЧудовище
Аз използвам молива на Импала и е много хубав, не ми се размазва. Пък не знам защо при теб е така, да не си търкаш очите... Пробвай този дето ти казах![]()
Не энам дали тук го има ,эащото си гокупих от Америка-на Loraс e.Доволна съм и не се раэтича.Тоест раэмаэва се леко,ама след доста време.А и няма как грам да не мръдне..
[size=7][b][u]fosse cos
На Импала молива го имам и е голям боклук.
Засега не съм попаднала на нито един свестен молив, който да остава на мястото си за повече от 2 часа. Дори нарочно започнах да слагам по-повече, така или иначе все тая.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Оу.. аз и 4ерните моливи не се разбираме![]()
Имала съм бая, ама вси4ки са се разти4али.
Добре 4е не се гримирам от известно време![]()
![]()
Робинята на Quench
Колкото по-мек е един молив токлова по бързо се размазва.Направи си сметката какъв трябва да си вземеш =)
Много съм доволна от един молив на Орифлейм "самоподострящ се" (такъв,че да се върти).Не се размазва.. в сравнение с всички,които съм пробвала.. От време на време го пускат в брушурите,ама е около 7-10 лвAма аз гледам,когато има намаления да си вземам по няколко..
![]()
Ами аз по принцип съм с един хубавичък, мекичък на Vollare, дето се размазва на всеки 1-2 часаАма вчера си взех един на Brooklin, той е леко по-твърдичък
Пък очичките ми са свикнали с мек и сега ми е някакво гадно и гъделичкащо (защото си слагам и на горния крепач от вътрешната страна, ама все пак е гадно
)
![]()
![]()
Pure white
Shtom tolkova te drazni che se razticha ne slagai moliv za ochi... sloji si cherni senki... Ama mislq che nqma moliv deto da ne mrydne hich..
az vseki den izpolzvam samopodostrqsht se 4eren moliv na avon i da ti kaja mn sam dovolna izobshto ne se razti4a![]()
~Ne E sTrAsHnO, cHe GrEsHiM- sTrAsHnOtO e ChE pOvTaRqMe GrEsHkItE sI~
Моя молив е на "TRENDY by COSBELL" или само тренди.Много съм доволна от него.След като си си го сложила не помръдва 6-7 часа , но и след това пак си имаш молив на окото ама е по малко от преди 7 часа.Куписи го много е добър и не е много скъп (няка де около 2 лева).Няма да съжеляваш
![]()
Имах същия ама някъде го изгубихПървоначално написано от ShadowzZz
Наистина е мнооого хубав. Сега съм с някъв на Импала хубав е ама не може да се сравни със тоя на Орифлейм дето се върти
![]()
Пробвай на Бруклин,много хубав е.До сега не ми се е размазвал,учудващо е доста евтин,но за сметка на това много хубав молив за очи
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
^о.О тва на Бруклин е ебати боклукът - едно такова мазно, иначе е наситен, но лятото се гримираш, бавиш се още 5 минути и вече е размазан![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз съм с ЛуксНе се размазва кой знае колко
![]()
mi i az mai do sa ne sum popadala na moliv koito da ne se razti4a.. kofti e..
моя е на Ейвън и съм много доволна. черният молив е хубаво да е мен,за да не дразни окото. ако си слагаш само на горния клепач не би трябвало да се разтича. ако все пак става така ползвай очна линия.Първоначално написано от ville baby
но на долния няма как да не се разтече заради влажността на очите. там няма спасение![]()
Ми аз почти никога не слагам молив,но се случва от време на време,на Орифлейм имам един,не ми се разтича,ама аз и не слагам толкова много... \/
Страхотен и евтин.Първоначално написано от estreq
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Моливите са ми на Ruby Rose, Essence, Chicogo.Разтичат ми се когато вали и като грее много силно.. абе винаги ми се разтичат.