- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За черния молив
Ако ти е по-мазна кожата е нормлано да се разтича...избирай си по сух молив..мазните се разтичат съответно по-лесно![]()
Вадете още теми от преди 2 години..![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Темата е стара и момичето сигурно си е намерило молив. Няма такъв, който да не се размазва вобще, най-малко в жегите. Вземете си водоусточив![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
бруклин върши добра работа
Можеш да си вземеш водоустойчив черен молив на DEBORAH е добър.
Аз в момента използвам черен молив на Deborah с блестящи частици,макар че слагам доста рядко
Моят е на Golden RoseНа мен много не ми се разтича - седи ми горе/долу около 4-5 часа,някой път по-малко или повече
![]()
Never say never . . .
Ако го слагате отвътре - не знам. Но аз слагам черен молив само отгоре, и моливът ми не мръдва. На essense - long lasting, самоподострящ се, много е добърНаправо се преродих с него, нанася се тънко и издържа до другата сутрин след тежко парти.
![]()
Ем,моя е на Орифлейм и като се опитам да го махна не става,стои ми 2-3 дена...а ако искаш да го махнеш по бързо трябва да се изкъпеш..Успех.![]()
Трябва да си вземеш по-твърд молив, за да не ти се размазва. Есънс мисля, че имат по-твърд и все пак, според мен най-доброто решение е очна линия с твърд писец. няма размазванеПрепоръчвам ти тази на Импала.
Много ми е странно, сеедно си рисувам с флумастер, то и ефектът е такъв! Имам на есенс и нек си... има нещо гадно в тия очни линии, ако взема флуматер ефектът наистина ще е същия.Първоначално написано от Sigrina
Колко струва ориентировъчно?Първоначално написано от koshtramba
Аз вече не ползвам черен молив за отдолу, взех си тъмно лилав. Стои по-готино, няма такъв контраст. Преди ползвах на Импала, в пъти по-добре е от гадния Бруклин!
с очна линия:Първоначално написано от koshtramba
с молив:
Не съм ползвала очна линия на есънс, но тази на импала много ми харесва. Мисля, че моливът е по-подходящ за спортен стил, а очната линия - за по-елегантен. Точно размазаната граница на молива не ми харесва...
аз си го взех за 3,40 - достъпно е доста.Първоначално написано от PinkPan7her
Sigrina, това отгоре с очна линия с писец ли е правено? Изглежда сякаш е правено с четкаС писеца седи по-странно.
С твърд писец е.
eто такъв:
само че не е на манхатън, а на импала
Аз използвам на Avon един, който тогава беше на промоция и аз реших да си го взема, защото не бях ползвала такова чудо до момента. Доволна съм си. Не е като да не мърда, ама бива.
Ооо, ние говорим за нещо съвсем различно. Това на есенс наистина е като маркер! Не можеш да потопиш в туша... Абе сещаш се...Първоначално написано от Sigrina
Но това май наистина си е добро![]()
Ако искаш да не ти се размазва най-добре преди да сложиш молива си подсуши водната линия на окото с тампонче за уши и после сложи молива а след това сложи черни сенки отгоре със такава четка http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CBsQ9QEwAA.. Гледах го в едно клипче в youtube и пробвах веднъж, но просто не ми се занимава толкова, а и черен молив не си слагам много често. Иначе действа![]()
+1 изобщо не се размазваПървоначално написано от ka71nka
![]()
Аз използвам на Bourjois и съм много доволна,а ако толкова ти се размазва използвай по-твърд.
аз ползвам автоматичния молив за очи на Avon и съм доволна .. не се размазва![]()
аз преди ползвах но вече не нещо не се харесвам вече.... и аз го имах този проблем и знаех че с меките моливи е така ама с твърдите нищто не ставаше както и да е ... където си слагаш молив примерно отдолу на окото преди да сложиш молива сложи пудра тя не се забелязва така не ми се размазваше ....![]()
Мнения за черния молив на Буржоа?![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
използвала съм много моливи, но най съм доволна от tredny (2лв). също така и от професионалния молив на AVON с гумичката ( към 10 лв)