- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво тренирате?
takam....kakav sport trenirate? az se 4udq na kakvo da se zapi6a i iskam mneniq...![]()
Ami az trenirah leka atletika,a disciplinata mi beshe dylag skokDosta mi haresvashe ama sprqh poradi nqkoi prichini ......Ne znam po kakvo si padash ama tova ne e losho zanimanie
![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
запиши се на танци :P ако разбира се го считаш за спорт,защото много хора не гоама е много яко и едновременно твориш и тренираш
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
аз ходя на фитнес и както се досещаш ще ти препоръчам него. Мисля че е най-доброто занимание, защото:
1. те учи на ред и дисциплина
2. ще имаш по-готино тяло, момичетата забелязват това![]()
3. ти избираш по каква програма ще тренираш, в зависимост от това какви резултати искаш да постигнеш.
4. ти избираш дните и времето, в което да посещаваш фитнес залата
5. можеш да искаш съвети от хора на различна възраст и опит
6. чувстваш се по-добре, по-координиран
7. когато виждаш резултатите в огледалата в залата, които си постигнал със собствени усилия и умения, самочувствието ти определено се покачва
има и много други причини, които могат да се изтъкнат, но когато ги четеш на лист хартия или в случая на нет страница ти се струват не така значими, както ако ги изпиташ в резултат на тренировки.
в случай че решиш да ходиш на фитнес >>> http://www.bb-team.org/
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аз пък тренирам Карате...
![]()
Фитнес и атлетика.![]()
Тренирам плуване и хандбалОт време на време, ако не ме мързи минавам и през фитнеса за 30-40 минутки
Когато се стопли обичам да ходя да бягам... ако не спортувам на ден поне веднъж било то и за 20 минути полудявам.
Айкидо.
Искам да тренирам Кудо но няма къде в моя град ;(
Преди тренирах 6 години футбол...сега ядене и пиене
Същото ма 8 годиниПървоначално написано от Psychopath*
![]()
we give it all.
хора,моля ако някой знае в ПЛОВДИВ уроци по улични (хип-хоп) танци или пък ориенталски (да мятам гюбеци![]()
) да ми пише плс мн искам се запиша на хип-хоп или пък ориенталски :P вече 3-4 седмици търся но не мога да открия нищо из интернет
![]()
5-та година тренирам футбол![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Аз пак от 4 години тренирам баскетбол![]()
кво ти пука че е куха нали ти духа
футбол ся започнах и фитнес от време на време
Тренирам йога![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Кудо! Препоръчвам ти го: http://www.kudo-stz.hit.bgПървоначално написано от ville baby
Да, но кудото не е много разпространено!Първоначално написано от Awazate Ippon
В България наистина качествените злаи са малко, но работим по въпроса за нови. При добро желание дори и да няма в твоя град зала(което ме съмнява) периодично ще пътуваш за наставления и ще рабтиш самостоятелно по това което са ти казали.Първоначално написано от Majestic12
В повечето градове в България, обаче има Кудо и тепърва предстоят още нови школи.
В другите страни е много развито като в Русия е на върха.
Има регистрирани на 20 000 трениращи вече само за Русия!
еми аз тренирам от 6 години баскетбол и мога да ти кажа че е много готин спортатози спорт го обичам повече от гаджето ми
![]()
![]()
Don'T Worry Be Happy :P
Бокс, това е спорта. От скоро тренирам, но ми харесва много и не мисля скоро да спирам.