- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво тренирате?
ем преди тренирах 2 год баскетбол но са прехвърлих вече към атлетиката![]()
Аз тренирам бадминтон и баскетбол - бадминтон от 2 год. , а баскет от 1 год. и двата спорта са хубави \/ \
/ \
/
а тея кудо, мудо нещу от тоя род хич ги нема
[img]http://www.urbanvenom.com/catalog/images/and1_main050901.jpg[\img]
Уличен бои за жалост само ;( не мога се задържа да тренирам нещо пробвал съм гребане (4 месеца) футбол (3 седмици) кик бокс(година и 2 месеца
) нищо друго не съм пробвал ... /me (music) Now playing: 1. Leona Lewis - Bleeding Love
Карате, Тае-бо. Комбинацията е убийствена !
Какъв стил, къде, в кой клуб ?Първоначално написано от new_star
еми аз 5-години тренирах футбол но спрях заради една "К" и лятото ще се запиша пак ама много сериозно този път,без да спирам ве4е![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Яко фитнес и тук там малко тичане в парка
Тренирам лека атлетика с дисциплина бягане също така ходя на фитнес ,а другото което тренирам е гребане в паница с лажица и кеватно джудо....А иначе леката атлетика с фитнеса е перфектна комбинация за релеф
Fitness Forever
3-4 години съм тренирала модерни танци и много ми харесваше, после почнах тае бо, а скоро (дано) почвам плуване
Ебаси дисциплината "Бягане" такава дисциплина няма ве брато.
Аз пък имам розов колан по каланетика. Имам и лилав по тае-бо. Това ме прави и най-опасният човек в този форум.
Grumpy old madman
na men mi se isak da zapo4na da treniram futbol oba4e nz dali nqkade 6te me priemat na moite godini a te sa baq4kae ne 4e sa mnogo ama ne sa i malko te sa 16 godinki t1 ako nqkoi znae kade moje da zapi6e da pi6e 6te b1da mn blagodaren
p.s stava v1prso za plovdiv
Аз имам бизцветен колан по ДжиаДжицо и тфа ме прави най-опасния сред опасните, ко ми са дърфите уе оуу.
В София, в карате клуб "Ипон" ,стил ШотоканПървоначално написано от DiTko^
![]()
Ами ти ?![]()
Ти пак си добреПървоначално написано от chipi_kaoo
аз 4 години тренирах Волей ама дойде края на мойте подвизи...
Сега съм в дисциплина 100 метра вита баница с препятствия от кисело мляко (на всеки метър) ...и другата е 100 кебапчета от седянка![]()
![]()
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
grebane s lujica![]()
Не тренирам вече ,но играя с удоволствие (футбол)
we give it all.
ами преди няколко години тренирах тенис на корд иначе имах голям мерак да тренирам футбол като малкА постоянно врънках баща си , но майка ми казваше че футбола не е женска игра ии накрая се отказах ,но на 10 годишнината ми казах пред гостите щом немога да стана футболистка поне мъжа ми да е футболист то и така и станае още не сме омъжени ,нооо кой знае
![]()
No martini .. no party..
Аз тренирам лека атлетика вечи 2-ра година и много си ми харесва спорта.![]()
Az sum otdaden na voleibola makar 4e ne mislq 4e 6te stana voleibolist ... prosto sporta mi haresva prekaleno mnogo.. dori pri usloviqta v na6iq "prekrasen " grad Sliven![]()
Ми аз тренираХ таекуон-до!!!![]()
![]()
Ама вече не!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ръгби ама само за кеф не е нищо сериозно![]()
2 години тренирах Кунг-фу,но във Франция.
Мечтая да се запиша на Крав-мага (Израелско бойно изкуство за непросветените) ,но за съжаление в България засега няма такава възможност.