- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво тренирате?
Досега съм изредил Лека атлетика (дисциплината ми беше:спринт с препядствия), плуване, футбол и сега баскетбол![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
тенис на корт и много ми харесва :P
Cruel Intentions
7 месеца тренирах Таекуон-до, но сега имам принудителна малка почивка.
Хубаво е човек да тренира нещо каквото и да е спорта е здраве.Много се радвам че все повече хора имат желанието да тринират и да се потдържат .А най много се радвам че фитнеса у нас става все по популярен
аеробика и каланетика![]()
плуване 3-4 пъти седмично успокояващо е и си в добра кондиция само е проблематично като съм в цикъл ма тва е няколко дни в месеца само
2 пъти в седмицата плуване..карам колело почти всеки ден,походи в планината,тичане в парка..разходки![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
мхм..колкото и да ми се подиграваха заради това - мажоретка съм.. (вече 2 години..почвам третата)
иначе обичам да играя баскетбол..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Тренирам баскетбол обаче организацията не ни е много добраИначе обожавам тази игра
![]()
Аз тренирам волей вече 9 години и сам национален састезател на България!!!!!!!!!И волия е много дора игра!!!Да ви кажа че сам на 13!!!!!!!!!!
Hi,guys!!Wassup!!!!!!
Аз тренирам волей вече 9 години и сам национален састезател на България!!!!!!!!!И волия е много дора игра!!!Да ви кажа че сам на 13!!!!!!!!!!
Hi,guys!!Wassup!!!!!!
5 години тренирах таекуон-до в СтЗ(поздрави на всички от "Багатур"),откак се преместих в София спрях да тренирам,после малко плуване 1-2 месеца,обаче имах много за учене и нямах време за никакви спортове и затова спрях.Сега си цъкам футболче в квартала,тичам всеки ден сутрин и вечер и карам колело.