- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелки или ?
Eми , прочети си последното изречение от темата и сама ще разбереш дали има смисъл !![]()
![]()
Първоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Смешна си.Никой не те обижда, а просто изказвам мнението си, което съм си изградила за теб, имайки предвид начина по който се отнасяш с хората.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ауу ауу ауу какво става тук само. Момиче, мисля че щом си написала цяла тема за проблема си, би трябвало да уважаваш чуждите мнения, изказани по твоя въпросМоето е следното:
Смятам, че тази твоя приятелка, щом наистина споделя проблемите си с теб, явно ти се е доверила, а това показва, че може да я считаш за истински приятелОт тук нататък решението какво ще направиш, си е лично твое. Ако не искаш да се нагърбваш с нейните проблеми и да ти досажда, остави я, но не мисля, че това е най-удачното решение. Извинявай но не мисля, че факта, че излиза по-рядко с теб трябва да бъде причина за вашата "раздяла" айде така да го нареча
Айде успех от мен и по-леко с коментарите за другите, моля
![]()
Не излиза с теб,а само споделя?А верни неща ли ти казва или те лъже?Според мен не ти е истинска приятелка.За нея си само човек с когото споделя,надявам се верни неща.
ami ne me int.tova e edin forum ti si nqkfa nepoznata taka 4e .............ne e bolka za umirane 4e nekfa si tam me misli za **** misli kot iskash tvoieto mnenie ne me ebe.......az poprincip rqdko napadam horata no s ttebe e qsno 4e nqma da se ponasqme .I vnimai ko govorish koi e sme6en i koi ne!pFfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffПървоначално написано от ЦвЕтИт0
неблагодарна работа...
ти и подаваш пръст,тя ти отхапва ръката...
ако така се отнасяш със хората,нищо чудно че мацката не иска да излиза с теб..един приятелски савет..старай се да се даржиш по-дружелюбно с хората..
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
xaxa OFf......Първоначално написано от Blue_Mushroom
![]()