.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Eми , прочети си последното изречение от темата и сама ще разбереш дали има смисъл !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Eми , прочети си последното изречение от темата и сама ще разбереш дали има смисъл !
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Смешна си.Никой не те обижда, а просто изказвам мнението си, което съм си изградила за теб, имайки предвид начина по който се отнасяш с хората.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Ауу ауу ауу какво става тук само. Момиче, мисля че щом си написала цяла тема за проблема си, би трябвало да уважаваш чуждите мнения, изказани по твоя въпрос Моето е следното:
    Смятам, че тази твоя приятелка, щом наистина споделя проблемите си с теб, явно ти се е доверила, а това показва, че може да я считаш за истински приятел От тук нататък решението какво ще направиш, си е лично твое. Ако не искаш да се нагърбваш с нейните проблеми и да ти досажда, остави я, но не мисля, че това е най-удачното решение. Извинявай но не мисля, че факта, че излиза по-рядко с теб трябва да бъде причина за вашата "раздяла" айде така да го нареча Айде успех от мен и по-леко с коментарите за другите, моля

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не излиза с теб,а само споделя?А верни неща ли ти казва или те лъже?Според мен не ти е истинска приятелка.За нея си само човек с когото споделя,надявам се верни неща.

Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Смешна си.Никой не те обижда, а просто изказвам мнението си, което съм си изградила за теб, имайки предвид начина по който се отнасяш с хората.
    ami ne me int.tova e edin forum ti si nqkfa nepoznata taka 4e .............ne e bolka za umirane 4e nekfa si tam me misli za **** misli kot iskash tvoieto mnenie ne me ebe.......az poprincip rqdko napadam horata no s ttebe e qsno 4e nqma da se ponasqme .I vnimai ko govorish koi e sme6en i koi ne!pFfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffff

Град
    your mind,your body and your soul
    неблагодарна работа...
    ти и подаваш пръст,тя ти отхапва ръката...
    ако така се отнасяш със хората,нищо чудно че мацката не иска да излиза с теб..един приятелски савет..старай се да се даржиш по-дружелюбно с хората..
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    неблагодарна работа...
    ти и подаваш пръст,тя ти отхапва ръката...
    ако така се отнасяш със хората,нищо чудно че мацката не иска да излиза с теб..един приятелски савет..старай се да се даржиш по-дружелюбно с хората..
    xaxa OFf......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си