- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ми съвет :(
kak moga da iztriq tazi tema ili moq nqkoi ot moderatorite da q iztrie
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Или не си била достатъчно страстна или просто навънка е бил е**ти клинча
ами ако е свършил първия път и 100% му е станало мн кофти че от едно пипане и свършва и е решил да не го пипаш по добре за да не се изложи пак,поне така мисля аз![]()
@Rally_baby и аз така си мисля...или просто...ае пусни му бе...боли само първия път....+ още 1-2 ма после става яко![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ммммм нз нз наистина си беше студеничко навън,но дали е заради това....а пък за пускането нз страх ме е адски мн от болката
![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ко се възбудиш като хората боли малко...ма така или иначе ще минава (ся ще ме обвинят че сея разват)
иначе не знам кво "клинча" пречи да го пообара...пффф мойта я е страх да ме пипне там така че не знам....и все пак....ПИТАЙ ГО БЕ...ся се сетих![]()
мммммм нз нз о0о0олиии ужас звуча кат некво бебе ама немога да говоря с него за тва срам ме е ....
Студни ръце не се доближават до мъжки полов орган, бе деца! Недейте да задълбочавате психологическите си разсъждения в посоки от сорта на: той дали не е имал тежко детство, което в по-късен етап да се проявява в несигурност в секса или : на него му е било кофти, че е свършил -- на кого му е кофти, че е свършил?? Ако е бързо, по-скоро спича, че може да се разчуе или, че може приятелката му да си намери някой, дето да държи по-дълго, защото някой го е излъгал, че си секс бог само ако се клатиш час-два![]()
Така че според мен в простичкия случай "студено ми е и онази ми работа се свива навътре в тялото" е съвсем като за случая![]()
пф и кфо да му кажа?![]()
пробвай да го 'фанеш пак и виж к'во ш'е напра'и...
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Не е верно! Мъжът ми се възбужда от студени пръстчета!!! И то точно там.Първоначално написано от Atula
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
оле...мене даже почва да ме боли ако са много студени...ама заеби...да не ти пука кво толкова е станало....
Хахаха еми ок засега ще се прая че нищо не е станало и пак ще пробвама пък за пускането кво мислите да му пусна ли и какво е чувството,мн ли боли 1-ия път? [-o< хах хайде чакам отговори
![]()
ot kolko vreme xodite .. ako ne se 4uvstva6 gotova ne go pravi iz4akai dokato naistina smqta6 4e si gotova da o napravi6 za pyrvi pyt) za da razbere6 dali naistina ne iska da go pipa6 .. probvai pak oba4e ne nqkyde navynka a kogato ste nqkyde pak po osamoteni
)
Ае виж сяа .. пипаш го .. става му яко на пича и му се Ебе .. просто явно му е тъпо .. само да го пипат .. не че не му е кеф .. ама само на пипане да я карате .. всяка може да му го хване и айде .. или спри с тва пипане или реши до къде си готова да стигнеш и кво да направиш .. или говори с него ?? Първият път .. ам да беше ми преди 4-5 дена .. боли .. определено .. но зависи и от организма .. трай се .. ако трябва малко плач,викове .. но трай се .. после със следващите пъти се намялава болката .. ама кво ти разправям бе .. има толкова много такива теми .. Първи път .. ала-бала ..
emi to4no tova e hodim ot skoro sled nqkolko dni 6te stane 1 mesec no az sam mn sigurna v nego no nz i dali sam gotova naistina![]()
незнам ама аз като свършвам и не се чувствам се едно съм се изложил... защо да се чувства така, ти като свършваш така ли се чувстваш?Първоначално написано от Rally_Baby
nau4i se da ti haresva...
Интересно, срам те е да го питаш а пък не те е срам да му бараш хуя. Най-добре седнете и поговорете тва е моя съвет така и двамата ще сте наясноПървоначално написано от secret-girl
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
абе или просто не си успяла да му напраиш ч***ята като хората или е мислил за теб и е отклонил раката ти за да не се вазбуди и да иска нещо което явно неможе му дадеш
I dA VqrVash V nEshTo to vSe NqKogA shTE se RAzbiE
ami neznam 4estno da si kaja ve4e ne mi puka tolkova za tova 4udq se samo dali da mu pusna ...![]()
ти ще си решиш дали да му пуснеш. обаче се сещам че след като мислиш че има идеални момчета не си на мн години. горе-долу си на 14-15 (ако буркам мн съжелявам). та на тази възраст според мен е раничко, ама ти си решаваш.
има теми за първия път има мн. пусни търсачката и ще видиш. да ти кажа обаче не боли толкова мн. щом момчето е толкова разбрано, иди и му кажи от какво се притесняваш. няма от какво да те е срам да довориш с него. така или иначе ще те види гола.
be a good boy!!!
amiiiiiiii az govorih s nego na taq tema za 1-iq pat i g/d se uspokoih za bolkata ama sega imam drug problemne bqh se zamislqla sega oba4e mn 6te me e sram toi da me vidi gola
![]()