.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    napravete go na tymno

mm ne mislq 4e 6te e saglasen
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от secret-girl
    ммммм нз нз наистина си беше студеничко навън,но дали е заради това.... а пък за пускането нз страх ме е адски мн от болката
    е няма да умреш...до ся смърт от болката при секса аз не знам...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    ko da ti kaja problema e v nego ako se e izpraznil tolkova b1rzo ... poglejdala li si go ot taq glledna to4ka ot koqto ti stoi6 po na visoko ot nego ... gila si prekaleno dobra i toi ne e ustoil !!!

Е на тъмно е секси бреее.А ако наистина не иска на тъмно под завивките...няма да види много.Ако не иска завивки му кажи че ти е студено и гутоо.Ай успехчета мила И после да разкажеш :Д

ahahah eee est 4e 6e razkaja 6e vidim sega 6te iz4akam podhodq6ta situaciq i 6e mu kaja 4e iskam a pyk da vi kaja za sno6ti zna4i toq pat si4ko be6e 6+ natiskahme se pipahme se i si4ko be6e perf tai 4e ve4e ne se pritesnqvam sega kakto kazah samo 4akam podhodq6t moment 10x na vsi4ki za pomo6tta vi dosega
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    sofiq
    secret-girl ne te li e strah... i az sum na 15 toest pochti fevryari gi pravq i obeshtah na pr mi che kato stana 6te go napravim..oba4e ujasno mn me e strah i se pritesnqvam,no go iskam..poznavame se ot godina i vinagi sme imali edni takiva vzaimootnosheniq...ot ot 4-5 meseca xodim seriozno i miliq samo na svirki izdurja

o0o00oh i pita6 ... adski me e strah i sram daje male ama ti i svirki li mu pravi6 brv po naprednala si ot mene q mi pi6i na li4en kak ti e skype da govorim tam

Град
    bulgaria, sofia
    bihi ti kazal kak i kade da go pipa6 no kell faida... mom4eto ne te obi4a prosto te jelaae sexualno i tova ako naistina "te obi4a" bi te iz4akul da stane6 gotova nezavisimo kolkoto i dalgo vreme e otneme...
    za drugo ne se se6tam s edna ot bratov4edkite mi stana po4ti sa6totoo
    ne sam mnogo siguren no 6tom ti e otklonqval rukata i qvno ne mu e haresvalo da go pipaa6 evno 4oveka mu se e iskalo dr osven natiskane gu6kane i celuvki...

sorry...
    nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...

amiiiiiiii az govorih s nego na taq tema za 1-iq pat i g/d se uspokoih za bolkata ama sega imam drug problem ne bqh se zamislqla sega oba4e mn 6te me e sram toi da me vidi gola
    и на мен първия път ми беше много гадно, че ще ме види гола, ама той се нави да го направим на тъмно и беше супер яко. ама иначе... ако наистина те обича, няма от какво да се притесняваш.
    а за болката... може да боли, може да не боли, ама просто му кажи, че те е страх и да бъде нежен с теб. не се притеснявай да му кажеш, ако нещо не е наред, щото все пак това е ТВОЯТ първи път.
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    amiiiiiiii az govorih s nego na taq tema za 1-iq pat i g/d se uspokoih za bolkata ama sega imam drug problem ne bqh se zamislqla sega oba4e mn 6te me e sram toi da me vidi gola
    дано да не е прекалено късно, но ти не си готова за секс. по никакъв начин не трябва да правиш секс, след като имаш толкова много въпроси и приеснения. Личи си, че си незряла................не прави секс поне още 2-3 годинки за твое добро.

Град
    Hard Rock Cafe
    mi problemat ti e 4e si TOTALLY SAD i UNFUN.. ako nqkoq me bara za 4vora i go ma4ka i go masajira, i posle kaje "mi ne sym gotova da se 4ukame, sry", 6te q udarq s 4ehal po glavata..

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    mi problemat ti e 4e si TOTALLY SAD i UNFUN.. ako nqkoq me bara za 4vora i go ma4ka i go masajira, i posle kaje "mi ne sym gotova da se 4ukame, sry", 6te q udarq s 4ehal po glavata..
    ama ne go li predpochitash pred nishto
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

purvo moje da ne te boli 2-ro pusni mu za6to ne 6tom misli6 4e e perfectniq za teb, i za si4ki deto mislqt 4e na 15 e rano za sex tupo e da go kazvate

Цитирай Първоначално написано от NqmaZnachenie123
    Или не си била достатъчно страстна или просто навънка е бил е**ти клинча
    +1

Off mila kvo se 4udi6 tolkova purviq put si e mislil 4e 6e stane ne6to
    i prosto 2riq put ne e iskal 6ot ti pak 6te6e da mu otkaje6 normalno e ...
    po dobre mu pusni v skoro vreme .... (poslednoto e moi suvet )

Цитирай Първоначално написано от miss california
    omg ne mn qsno 4e predpo4ita da nokaltira negodnicata det neznae kvo iska .....

ами какъв е смисълет да го пипаш там?! ще му стане,ще му се прииска,но ти няма да му пуснеш! това е доста гадничко..и аз бих ти отклонил ръката

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Electronic

abe vii myjete ne znaite kakvo iskate
    kato ti davat - zemai , kato te gonqt - bqgai :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

abe vii myjete ne znaite kakvo iskate
    kato ti davat - zemai , kato te gonqt - bqgai :P
    e neznam ama poove4eto anketi so4at 4e damite neznaete kakvo iskate
    do kolkoto do nas ... nie iskame Hrana i sex ! po dqvolite xD

e neznam ama poove4eto anketi so4at 4e damite neznaete kakvo iskate
    do kolkoto do nas ... nie iskame Hrana i sex ! po dqvolite xD
    тва е тъпото... повечето от вас мислят ГЛАВНО за секс. как очакваш момичетата да знаят к'во искат, при положение, че момчетата мислят само за секс. момичетата започват да си мислят, че това е много важно нещо, затова и почват да се е*** на толкова ранна възраст.
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си