- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ми съвет :(
napravete go na tymno
mm ne mislq 4e 6te e saglasen![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
е няма да умреш...до ся смърт от болката при секса аз не знам...Първоначално написано от secret-girl
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ko da ti kaja problema e v nego ako se e izpraznil tolkova b1rzo ... poglejdala li si go ot taq glledna to4ka ot koqto ti stoi6 po na visoko ot nego ... gila si prekaleno dobra i toi ne e ustoil !!!![]()
Е на тъмно е секси бреее.А ако наистина не иска на тъмно под завивките...няма да види много.Ако не иска завивки му кажи че ти е студено и гутоо.Ай успехчета милаИ после да разкажеш :Д
ahahah eee est 4e 6e razkaja6e vidim sega 6te iz4akam podhodq6ta situaciq i 6e mu kaja 4e iskam
a pyk da vi kaja za sno6ti zna4i toq pat si4ko be6e 6+ natiskahme se pipahme se i si4ko be6e perf tai 4e ve4e ne se pritesnqvam
sega kakto kazah samo 4akam podhodq6t moment
10x na vsi4ki za pomo6tta vi dosega
![]()
![]()
![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
secret-girl ne te li e strah... i az sum na 15 toest pochti fevryari gi pravq i obeshtah na pr mi che kato stana 6te go napravim..oba4e ujasno mn me e strah i se pritesnqvam,no go iskam..poznavame se ot godina i vinagi sme imali edni takiva vzaimootnosheniq...ot ot 4-5 meseca xodim seriozno i miliq samo na svirki izdurja![]()
o0o00oh i pita6 ... adski me e strah i sram dajemale ama ti i svirki li mu pravi6 brv po naprednala si ot mene
q mi pi6i na li4en kak ti e skype da govorim tam
![]()
bihi ti kazal kak i kade da go pipa6 no kell faida... mom4eto ne te obi4a prosto te jelaae sexualno i tova ako naistina "te obi4a" bi te iz4akul da stane6 gotova nezavisimo kolkoto i dalgo vreme e otneme...
za drugo ne se se6tam s edna ot bratov4edkite mi stana po4ti sa6totoo![]()
![]()
![]()
![]()
ne sam mnogo siguren no 6tom ti e otklonqval rukata i qvno ne mu e haresvalo da go pipaa6 evno 4oveka mu se e iskalo dr osven natiskane gu6kane i celuvki...
sorry...![]()
![]()
![]()
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
и на мен първия път ми беше много гадно, че ще ме види гола, ама той се нави да го направим на тъмно и беше супер яко. ама иначе... ако наистина те обича, няма от какво да се притесняваш.Първоначално написано от secret-girl
а за болката... може да боли, може да не боли, ама просто му кажи, че те е страх и да бъде нежен с теб. не се притеснявай да му кажеш, ако нещо не е наред, щото все пак това е ТВОЯТ първи път.
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
дано да не е прекалено късно, но ти не си готова за секс. по никакъв начин не трябва да правиш секс, след като имаш толкова много въпроси и приеснения. Личи си, че си незряла................не прави секс поне още 2-3 годинки за твое добро.Първоначално написано от secret-girl
mi problemat ti e 4e si TOTALLY SAD i UNFUN.. ako nqkoq me bara za 4vora i go ma4ka i go masajira, i posle kaje "mi ne sym gotova da se 4ukame, sry", 6te q udarq s 4ehal po glavata..
ama ne go li predpochitash pred nishtoПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
purvo moje da ne te boli2-ro pusni mu za6to ne 6tom misli6 4e e perfectniq za teb, i za si4ki deto mislqt 4e na 15 e rano za sex
tupo e da go kazvate
Off mila kvo se 4udi6 tolkova purviq put si e mislil 4e 6e stane ne6to
i prosto 2riq put ne e iskal 6ot ti pak 6te6e da mu otkaje6 normalno e ...
po dobre mu pusni v skoro vreme .... (poslednoto e moi suvet )
omg ne mn qsno 4e predpo4ita da nokaltira negodnicata det neznae kvo iska .....Първоначално написано от miss california
![]()
ами какъв е смисълет да го пипаш там?! ще му стане,ще му се прииска,но ти няма да му пуснеш! това е доста гадничко..и аз бих ти отклонил ръката![]()
Първоначално написано от Electronic
abe vii myjete ne znaite kakvo iskate![]()
kato ti davat - zemai , kato te gonqt - bqgai :P![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
e neznam ama poove4eto anketi so4at 4e damite neznaete kakvo iskateПървоначално написано от miss california
do kolkoto do nas ... nie iskame Hrana i sex ! po dqvolite xD
тва е тъпото... повечето от вас мислят ГЛАВНО за секс. как очакваш момичетата да знаят к'во искат, при положение, че момчетата мислят само за секс. момичетата започват да си мислят, че това е много важно нещо, затова и почват да се е*** на толкова ранна възраст.Първоначално написано от Electronic
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!