- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да съм с нея, а тя-не!
Имам проблем..има едно момиче с което се разбираме много добре.Тя си има дългогодишен приятел и сме от различни градове.И все пак стана така,че искам да съм с нея,но тя не знае.Не знам какво да правя.Моля ви за съвет.
т.7
krem4et0
Кажи и направо . Кажи и че си осъзнал че когато нея я няма се чустваш самотен и че само тя разтуптява и спира сърцето ти . Тва измислих![]()
няма смисал
тя те възриема като приятел - и има връзка , силна при това , с друг
нима искаш да и съсипеш щастието?
или приятелството ви?
нима това струва риска?
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Първоначално написано от Russian Mafia Boss
Е той да и признае чуствата пък тя ще си реши а и нека разбере защо трябва да крие това не е редно![]()
Мм..според мен нищо няма да промени като и кажа и още по кофти ще стане..направо не знам много ми е объркано
Искай я!
Самият факт, че има дългогодишен приятел показва, че е щастлива с него....а и си от друг град, което под какъвто и ъгъл да го погледнем е една доволно голяма пречка...дори и да нямаше авер пак едва ли би се получило нещо специално.Първоначално написано от Laraks
По-добре да ти кажат истината в прав текст и да те заболи, от колкото да те баламосват.
Зарежи драги. Не си пъхай носа, където не бива. Още повече,че сте от разл градове и момичето има хубава връзка.
1. Щом е толкова дълго с него,значи им е доста силна връзката
2. Вероятността да зареже приятеля си и да се впусне в приключение с човек,който не е виждала,не може да е с него постоянно,не може да го вижда често... е 0000000000000000.1%
3. Вземи си намери друго момиче![]()
Smile!?
Попринцип винаги съм ЭА това чувствата да не се крият,а да се покаэват.Но в тоэи случай те съветвам да премълчиш,эащото може би единственото,което ще постигнеш е да ти стане още по-кофти.Може и да не те отреже,но се эамисли какви са шансовете-почти никакви (дори не энам эащо каэвам `почти`).Не сте от един град-това само по себе си е сериоэна пречка,но пък като добавим и това,че тя има сериоэен и дългогодишен приятел-става миш-машВсе пак ти решаваш.
[size=7][b][u]fosse cos
Ami spored men si nameri drugo momiche shtoto tova si ima priqtel i edva i neshto shte izleze.A ako i spodelish chustvata si nqma da e zle ....ama rezultat nikakyv nqma da ima sigorno![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
това че ходи с друг не означава че ти не можеш да и кажеш какво чустваш към ней, пробвай нищо не губиш
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Можеш да признаеш чувствата си, в това няма нищо лошо, обаче дали ще стане нещо вече е друг въпрос.Може да те харесва, да има някакви симпатии към теб, но това е дълга връзка, има любов...Не мисля, че би я рискувала заради някакво увлечение.
Много точно казано!Първоначално написано от koalka
\Първоначално написано от Laraks
e ti si naisal 4e ti iska6 a tq ne togava kat tq neznae i ne si q pital otkade znae6 4e neiksa???
По - добре не се опитвай да ги разделяш и се пренасочи към някоя друга![]()
Пич от личен опит ти казвам нямаш шанс недей поне разваля връзката на момичето .
Ами най-добре нищо недей да правиш. Просто първо от различни градове сте, няма да се виждате често... второ има си дългогодишен приятел и щом са заедно значи се обичат и не е редно да им разваляш връзката. Но все пак ти си преценяваш...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
spored men nqma6 6ansove vse pak tq si ima priqtel i e ot drug grad a tova e golqma pr4ka za edna vrazka![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ахам..благодаря ви много.И аз си мислех,че не трябва да правя нищо по въпроса но сега съм сигурен вече..
Нищо.Щом е с рприятеля си години значи го обича.Ако развалиш връзката им може да се задържите няколко месеца и после какво???Тъпо е.
Така е..искам го..Явно тя не е момичето за мен.Сигурно ще се появи някоя друга след време..поне се надявам