.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Искам да съм с нея, а тя-не!

Имам проблем..има едно момиче с което се разбираме много добре.Тя си има дългогодишен приятел и сме от различни градове.И все пак стана така,че искам да съм с нея,но тя не знае.Не знам какво да правя.Моля ви за съвет.

т.7
    krem4et0

Кажи и направо . Кажи и че си осъзнал че когато нея я няма се чустваш самотен и че само тя разтуптява и спира сърцето ти . Тва измислих

няма смисал
    тя те възриема като приятел - и има връзка , силна при това , с друг
    нима искаш да и съсипеш щастието?
    или приятелството ви?
    нима това струва риска?
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    няма смисал
    тя те възриема като приятел - и има връзка , силна при това , с друг
    нима искаш да и съсипеш щастието?
    или приятелството ви?
    нима това струва риска?

Е той да и признае чуствата пък тя ще си реши а и нека разбере защо трябва да крие това не е редно

Мм..според мен нищо няма да промени като и кажа и още по кофти ще стане..направо не знам много ми е объркано

Голям фен
    Град
    Варна
    Искай я!

Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Искай я!

Ето подкрепиха ме

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Дайте съвет

Цитирай Първоначално написано от Laraks
    Имам проблем..има едно момиче с което се разбираме много добре.Тя си има дългогодишен приятел и сме от различни градове.И все пак стана така,че искам да съм с нея,но тя не знае.Не знам какво да правя.Моля ви за съвет.
    Самият факт, че има дългогодишен приятел показва, че е щастлива с него....а и си от друг град, което под какъвто и ъгъл да го погледнем е една доволно голяма пречка...дори и да нямаше авер пак едва ли би се получило нещо специално.
    По-добре да ти кажат истината в прав текст и да те заболи, от колкото да те баламосват.

Град
    София
    Зарежи драги. Не си пъхай носа, където не бива. Още повече,че сте от разл градове и момичето има хубава връзка.
    1. Щом е толкова дълго с него,значи им е доста силна връзката
    2. Вероятността да зареже приятеля си и да се впусне в приключение с човек,който не е виждала,не може да е с него постоянно,не може да го вижда често... е 0000000000000000.1%
    3. Вземи си намери друго момиче
    Smile!?

Мега фен
    Град
    София
    Попринцип винаги съм ЭА това чувствата да не се крият,а да се покаэват.Но в тоэи случай те съветвам да премълчиш,эащото може би единственото,което ще постигнеш е да ти стане още по-кофти.Може и да не те отреже,но се эамисли какви са шансовете-почти никакви (дори не энам эащо каэвам `почти`).Не сте от един град-това само по себе си е сериоэна пречка,но пък като добавим и това,че тя има сериоэен и дългогодишен приятел-става миш-маш Все пак ти решаваш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Shumen
    Ami spored men si nameri drugo momiche shtoto tova si ima priqtel i edva i neshto shte izleze.A ako i spodelish chustvata si nqma da e zle ....ama rezultat nikakyv nqma da ima sigorno
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    in da middle of nowhere
    това че ходи с друг не означава че ти не можеш да и кажеш какво чустваш към ней, пробвай нищо не губиш

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Мега фен Аватара на koalka
    Можеш да признаеш чувствата си, в това няма нищо лошо, обаче дали ще стане нещо вече е друг въпрос.Може да те харесва, да има някакви симпатии към теб, но това е дълга връзка, има любов...Не мисля, че би я рискувала заради някакво увлечение.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Можеш да признаеш чувствата си, в това няма нищо лошо, обаче дали ще стане нещо вече е друг въпрос.Може да те харесва, да има някакви симпатии към теб, но това е дълга връзка, има любов...Не мисля, че би я рискувала заради някакво увлечение.
    Много точно казано!

Re: Искам да съм с нея, а тя-не!

Цитирай Първоначално написано от Laraks

т.7
    krem4et0
    \

e ti si naisal 4e ti iska6 a tq ne togava kat tq neznae i ne si q pital otkade znae6 4e neiksa???

По - добре не се опитвай да ги разделяш и се пренасочи към някоя друга

Пич от личен опит ти казвам нямаш шанс недей поне разваля връзката на момичето .

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами най-добре нищо недей да правиш. Просто първо от различни градове сте, няма да се виждате често... второ има си дългогодишен приятел и щом са заедно значи се обичат и не е редно да им разваляш връзката. Но все пак ти си преценяваш...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

spored men nqma6 6ansove vse pak tq si ima priqtel i e ot drug grad a tova e golqma pr4ka za edna vrazka
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Ахам..благодаря ви много.И аз си мислех,че не трябва да правя нищо по въпроса но сега съм сигурен вече..

Нищо.Щом е с рприятеля си години значи го обича.Ако развалиш връзката им може да се задържите няколко месеца и после какво???Тъпо е.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    A bravo!Shtom q haresvash trqbva da iskash nai-dobro za neq.A tova qvno e priqtelqt i. Potursi neshto svobodno i ot tvoq grad,s koeto shte imash poveche shasn \/
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Така е..искам го..Явно тя не е момичето за мен.Сигурно ще се появи някоя друга след време..поне се надявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си