- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лазерна епилация ???
еВтино, и не е по-евтино, защото трябват между 6-9 процедури, а това е цената само за една.Първоначално написано от Kanela
![]()
Бях на безплатна консултация в Лазер център и лекарката ми обясни всичко свързано с лазерната епилация - как действа, на кои косми действа и т.н. Определено смятам, че е хубаво първо да отида на място, да поразпитам и ако ми спечелят доверието, да си направя такава епилация.![]()
Не е добре да си правиш лазерна епилация ако смяташ да раздаш след това.Особено в областта на слабините и подмипнниците,все пак там има жлези,а това си е чисто облъчване!
Здравейте хора, прочетох горе-долу мненията и въпросите ви за лазерната епилация и тъй като имам известен опит (ходила съм на няколко процедури) мисля че ще ви бъда полезна. Като цяло няма проблем и да сте под 18, но ще искат разрешението на родител, за да извършат лазерната епилация. Няма забрана, която да не позволява да се подложите на лазерна епилация – въпросът е там, че в пубертета космите не са приключили своето развитие и ще ви трябват малко повече процедури.. Аз лично ходя в Пловдив в един център - Армада, не знам дали сте го чували, но съм много доволна – намира се точно на центъра и редовно се възползвам от промоциите, понеже е по-изгодно. Направих си 5 процедури лазерна епилация за лентичката на корема и смея да твърдя, че вече 5 месеца след последното посещение нямам никакво окосмяване. Не болеше изобщо, а тези глупости за облъчването въобще не ги слушайте. Разпитала съм не на едно и две места и съм изчела доста материали преди да отида на лазерна епилация – лазерът (особено съвременните лазерни технологии) работи на повърхността на кожата. Така че.. смело напред!![]()
^С профил от юли тази година и цифром и словом едно мнение във форума за мен това си е явна реклама.
P. S.
Темата е от 2008-ма.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!