.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Заряза ме. Искам да си я върна. Аз ли съм виновен ? :?

ne s1m si pomislql, 4e 6te mi se nalaga da se regvam tuka za pomo6t ama sa naloji. s gadjeto mi se skarahme, 6tot za 1vi p1t si pot1rsih ptavata.pro6taval s1m i mn p1ti, kogato se e gre6ala no sega kato si iskam pravata tq sk1sa.az samo iskam malko otm16tentenie ni6to pove4e.lo6o e 4e q obi4am i iskam da si q v1rna, no ne znam kak.eto kak bqha ne6tata, kogato i pro6tavah: tq prai6e vse ne6ta, koito ne mi sa haresvaha, nqkoi daje sa povtarqha.v1preki vsi4ko i davah 6ansove.sega otm16tenieto e slednoto prosto iskam da nabiq dvama ot klasa a tq haresva ediniq i mi kazva,4e nqma smis1l. prava li e . koi gre6i tq ili az? i trqqbva li da se opitvam da si q v1rna, kakto iskam da stane ako sa interesuvate az s1m 10ti klas a te 8mi

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    S boi ni6to ne se re6ava.Taka samo 6te i olekne6 v o4ite.Bori se za neq 6tom q obi4a6,no i pokaji,4e q obi4a6...Budi iskren..Uspeh..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

:)

Боя при всички положения е глупава идея,пък и въпросните две момчета не са ти виновни за нищо!А относно момичето...пробвай да си я върнеш,но в крайна сметка,ако не се получат нещата...нито е първата,нито последната,живота не свършва с нея,тепърва ще има куп други момичета след нея!Айде успех
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

Мега фен
    Град
    София
    Абе ти на колко си
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    За какво трябва да биеш хора, които нямат нищо общо със станалото между вас?Това са глупости...
    Хубаво, потърсил си си правата, тя те е скъсала.Забрави я, най-добре гледай да общуваш по-малко с нея, защото нали имаш чувства.Явно така е свикнала, да става все нейното във вашата връзка.

оооо жие трябжа да сте някъде 8-9 клас нали?
    то няма значение де.
    това момиче ми напомня на най-добрата ми приятелка в 8-9 клас... която тогава просто сменяше мъжете като носни кърпички... използвайки ги.
    според мен не е права да къса с теб, но тя просто е такава: или вървиш по нейната свирка или не вървиш вобще.
    смяташ ли, че си заслужава. ясно че я обичаш, но за всяко нещо си има граници.
    ако искаш да отмъщаваш пък... не смятам, че боят е добра идея. само ще доведе до нови проблеми и главоболия. по-добре измисли нещо по-оригинално, от което наистина да им стане гадно
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Град
    Варна
    ami zamisli se togava kolko e dyrjala na teb .. tq da si prai kot si iska i ti edin pyt da sgafi6 i tq da skysa s teb ....

Какво се разбира под "потърсих си правата"? Пренебрегвала ли те е или е постъпвала гадно спрямо теб?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Боя нищо не помага!И под "права" не означава,че имаш право да биеш нейни съученици.

Заеби - щом един път те е зарязала ще го направи и 2-ри път .. освен ако не направиш някаква огромна промяна и успееш да й покажеш

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    До тука чета няколко мнения че боя не помага, обаче в много случаи помага!! Баце съветвам те да ги набиеш, нека че ги харесва поне ше си изкараш яда върху някой
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    in da middle of nowhere
    това че те е зарязъла не означава че ти си виновен, просто или е писнало да е с теб (не сикам да те натъжавам), или просто е осетила че не се получава или е намерила друг, но не значава че ти си виновен, вината може да е на двамата

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Тя харесва единия? В какъв смисъл????

Супер фен

Re: Заряза ме. Искам да си я върна. Аз ли съм виновен ? :?

Цитирай Първоначално написано от andrey
    ne s1m si pomislql, 4e 6te mi se nalaga da se regvam tuka za pomo6t ama sa naloji. s gadjeto mi se skarahme, 6tot za 1vi p1t si pot1rsih ptavata.pro6taval s1m i mn p1ti, kogato se e gre6ala no sega kato si iskam pravata tq sk1sa.az samo iskam malko otm16tentenie ni6to pove4e.lo6o e 4e q obi4am i iskam da si q v1rna, no ne znam kak.eto kak bqha ne6tata, kogato i pro6tavah: tq prai6e vse ne6ta, koito ne mi sa haresvaha, nqkoi daje sa povtarqha.v1preki vsi4ko i davah 6ansove.sega otm16tenieto e slednoto prosto iskam da nabiq dvama ot klasa a tq haresva ediniq i mi kazva,4e nqma smis1l. prava li e . koi gre6i tq ili az? i trqqbva li da se opitvam da si q v1rna, kakto iskam da stane ako sa interesuvate az s1m 10ti klas a te 8mi
    Набий ги и после си я върни!Обясни и че е имало причина това е!Ако наистина те обича,ще се върне при тебе и няма да ти говори кой харесва!!!
    УСПЕХ!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    На тебе най-голямата ти грешка е че си решил да отмъщаваш. Просто след едно отмъщение няма да има място за отношенията ви. Пъкк и точно с бой съвсем никаде няма да стигнеш, ако искаш толкова да й отмъстиш по-скоро се дръж както тя се държи с тебе, покажи и колко е гадно държанието й...
    А това че те оставя, заради това което смяташ да направиш.. прави си сам изводите колко е държала на тебе, явно за нея за важни всички други но не и ти...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Някой беше питал,но не му се отговори...
    Кажи ся какво имаш в предвид под `потърсих си правата`?

mi po pot1rsih si pravata iskam da kaja 4e iska da gi nabiq i iskam da q pazq za6titavam si moeto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си