.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Подарък

Подарък

Значи тя е на 13 а аз на 17 .На 15 януари правим 1 месец и искам да я изненадам с Подарък.Моля ви за Съвет какво да и взема.

кукла барби

Град
    stara zagora
    po dobre nqkoi parfum ako znai6 kakvo haresva razbira se
    I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
    аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
    За мен парите са средство, а не цел,
    впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......

Цитирай Първоначално написано от Em0o_pRinCe§s
    po dobre nqkoi parfum ako znai6 kakvo haresva razbira se

Ok.Вазможно е и това да и Взема.
    Skype mishlety666 :P

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от koman
    кукла барби
    И книжка за оцветяване
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    HaSkoVo
    Най-Добре дето викат колегите Кукла Барби и книжка за оцветяване и една къщичка за куклата
    майтапа на страна най добре нещо оригинално парфюм
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Град
    ..във един измислен свят..
    Къща за барббииии .. като малка мн се радвах..

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми, май нещо ви е голяма разликата, ама айде.. по темата, вземи и някакъв парфюм или голяма плюшена играчка, зависи де, какво харесва тя!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ми разликата не е голяма. В такъв смисъл,че моите родители също имат подобна разлика ама не се знаят от деца.

Та сигурно се чувстваш голям пич щом си забил 7-класничка. Браво брато браво.
    Скъсай с нея от сега на мене 15 годишните са ми малки тез другите не ги знам.

Та понеже е дете и земи плюшена играчка. А понеже си и първия и вземи и букет и тя ще те помни до края на живота си.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Плюшена играчка опредлено .Аз съм на 18 и ако някое момче ми подари това умирам..просто съпер много си ме кефят И какво кат съм попораснала вече за тях...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Плюшена играчка опредлено .Аз съм на 18 и ако някое момче ми подари това умирам..просто съпер много си ме кефят И какво кат съм попораснала вече за тях...
    ми аз съм почти на 17 и ся за 1 януари ми подарихи количка с дистанционно, да подчертая жълто порше и може да завива, много и се радвам

на месец мойто мило ми подари мечо пух,с който си спинкам нощем и за да не си помислите съвсем,че съм бебе на 16 съм и мисля,че много ще й хареса такъв подарък и ако добавиш цветя ще е направо незабравимо Или можеш да направиш някаква комбинация от малка плюшка и някаква гривничка (не е зад. да е сребърна има мн хубави модели с камъчета и нещица от дърво) + много готина картичка също така ми идва идеята за голямо сърце + някакъв много джиджав и як ключодържател или украска за телефона абе зависи какво обича тя :P

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ми аз съм почти на 17 и зя за 1 януаеи ми подарихи количка с дистанционно, да подчертая жълто порше и може да завива, много и се радвам

kyf e toq pravopis ot tebe zq qnuaei aha qsno py na mene prai6 zabelejki molq!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    ми аз съм почти на 17 и зя за 1 януаеи ми подарихи количка с дистанционно, да подчертая жълто порше и може да завива, много и се радвам

Предай мойте полови поздрави на майка ти, като почнеш да пишеш на кирилица и да уважаваш България тогава ми се обади пак

Град
    Пловдив
    играчка плюшена най добре.Не ги слушай барбита марбита! Играчка и евентуално някое цвете като за 1ви месец толкова

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA

Предай мойте полови поздрави на майка ти, като почнеш да пишеш на кирилица и да уважаваш България тогава ми се обади пак

Имат 4 години ралика,според мен е нормално.Таа по темата..Мисля, че ти трябва да я познаваш по-добре 1 година си с нея...Ама мисля,че парфюм или да кажем нещо сребърно (някаква висулка или верижка) ще свършат работа.

Значи колебая се м/у Плюшена играчка и парфюм.Да ще има Цвете със Сигорност. Значи това че има разлика от 4 години не мисля че е Проблем Стига да има Чувството на Обич. Все пак Благодаря На Всички за препоръките.
    Skype mishlety666 :P

Цитирай Първоначално написано от koman
    кукла барби
    И книжка за оцветяване
    еее писна ми от ваще базици!!!
    емиии вземи и нещо...напримерр бижуу в неин стил нз ти я познаваш по добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си