- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разстояние ?
Айде бе!Първоначално написано от Sevt
![]()
![]()
Ако имате шанс да бъдете в единия град, имам предвид ако той е от твоя град или ти си от неговия и си се прибирате... не виждам к'ъв е проблема?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
тъпо умно но това ми е мнението!Първоначално написано от Jessica^
а за автобуси коли само губене на време имам един познат последните му 2 приятелки бяха от пловдив а той от брацигово и ходеше сас всяка по един месец правеха сметки за по 60-70 лева на телефоните и освен че патyваше до там и други неща просто аз не виждам смисал пък и едната му правише номера така че по добре от близко да ти е мирна главата
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
опитвал ли си някога телефонен секс? щом говориш така, значи не сиПървоначално написано от El`Clasico
адска тръпка е. И когато двамата се срещнат... започва да хвърчи перушина!
Tръпка си е....
Според зависи от много неща.Първо колко далеч сте един от друг т.е колко често може да се виждате и другото което е мн важно,колко държите един на друг.Не съм имала такива връзки,но от това което виждам какво става с мои приятели "Далеч от очите,далеч от сърцето" мн точно отговаря.Пак казвам това е строго индивидуално за всеки.На теб нищо не ти пречи да пробваш,от опит глава не боли.Успех![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
най добре си е на жив вие си го правете по телефона аз предпочитам на живо ай спирам да пиша че много флоод напраихПървоначално написано от devisil
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
i az mislq taka \Първоначално написано от slun4ice
/
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ами за това нямам мн опит защото никога не съм имала връска с човек който не живее в същия град или подобно, но може и да се получава, пробвайте![]()
To be lost before you're found, don't mean you're losing.