.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Не веднъж съм се обеснявал затва кратко и ясно - Никакъв шанс.
    Айде бе!

Ако имате шанс да бъдете в единия град, имам предвид ако той е от твоя град или ти си от неговия и си се прибирате... не виждам к'ъв е проблема?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    HaSkoVo
    Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Цитирай Първоначално написано от El`Clasico
    абе не ви знам как комуникирате но вярно по телефони и чатове така че най вероятно ще правите телефонен секс и ще целувате и прегръщате монитори
    тва беше много тъпо
    тъпо умно но това ми е мнението!
    а за автобуси коли само губене на време имам един познат последните му 2 приятелки бяха от пловдив а той от брацигово и ходеше сас всяка по един месец правеха сметки за по 60-70 лева на телефоните и освен че патyваше до там и други неща просто аз не виждам смисал пък и едната му правише номера така че по добре от близко да ти е мирна главата
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

абе не ви знам как комуникирате но вярно по телефони и чатове така че най вероятно ще правите телефонен секс и ще целувате и прегръщате монитори
    опитвал ли си някога телефонен секс? щом говориш така, значи не си адска тръпка е. И когато двамата се срещнат... започва да хвърчи перушина! Tръпка си е....

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според зависи от много неща.Първо колко далеч сте един от друг т.е колко често може да се виждате и другото което е мн важно,колко държите един на друг.Не съм имала такива връзки,но от това което виждам какво става с мои приятели "Далеч от очите,далеч от сърцето" мн точно отговаря.Пак казвам това е строго индивидуално за всеки.На теб нищо не ти пречи да пробваш,от опит глава не боли.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    HaSkoVo
    Цитирай Първоначално написано от devisil
    опитвал ли си някога телефонен секс? щом говориш така, значи не си адска тръпка е. И когато двамата се срещнат... започва да хвърчи перушина! Tръпка си е....
    най добре си е на жив вие си го правете по телефона аз предпочитам на живо ай спирам да пиша че много флоод напраих
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Kakvo da kaja.Maika mi i muja i prez pove4eto vreme ot vruzkata si sa bili dale4 edin ot dryg i to ne samo v razli4ni gradove ami v razli4ni durjavi.Minalata godina se vijdaha vseki 2-3 meseca .Vupreki tova sa ot 13 godini zaedno i stra6no mnogo se obi4at.Spored men ako horata se obi4at,imat si doverie i sa sigyrni edin v dryg i v liybovta si raztoianieto niama da im popre4i da sa zaedno.
    i az mislq taka \/
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    in da middle of nowhere
    ами за това нямам мн опит защото никога не съм имала връска с човек който не живее в същия град или подобно, но може и да се получава, пробвайте

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си