- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дайте съвет
Parvo zdraveite na vsi4ki.Zna4i razbrahme se s nqkolko priqtelki da hodim na fitnes no si mislq 4e kato kaja na na6te te nqma da sa saglasni i nz kak da gi nakaram da me pusnat.Pls daite savet.mersi predvaritelno :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
"баща ми... отивам на кайве"
що да не те пускат ? кво толкова има ... кажи им че искаш да спортуваш и да имаш хубаво тяло и ако те разберат ще те пуснат
Эащо да не са съгласни?
Просто не намирам каквато и да било логика да не са съгласни да ходиш на фитнес.
[size=7][b][u]fosse cos
мен пък мама ме кара да ходя, ама то ме мързи и...според мен първо ги питай и ако ти забранят, тогава искай съвет.
Ти познаваш най-добре твойте родители, и ако мислиш, че няма да те пуснат, значи може и да не те пуснат. моят съвет е да им кажеш, че искаш да отидеш, да видеи какво е там, и ако видиш, че не е за теб ще прекратиш. Мисля, че във фитнеса няма нищо лошо, но ако имаш някакъв здравословен проблем, поради който не можеш да отидеш, по-добре недей и да се опитваш да ходиш. Ако всичко е наред, продто поговори с тях, и те ще те разберат, ако не те разберат ти прецени дали да ги излъжеш или не, но първо ги попитай, защото ако ги излъжеш, и те разберат, че си ходила, няма да направиш особено добро вшечатление за фитнеса, защото те ще си помислят "Кво ли прави на този фитнес, та да не ни каже?!" Така че действай умната :P
я стига! Съмнявам се родителите ти да са с чак толкова закостенели представи та да не те пускат на фитнес.![]()
Като за начало поговори с тях и им сподели за намеренията си.Ако чак след това не ти позволят,тогава започни да се вайкаш и тревожиш.
П.С-В повечето фитнеси ходят батковци със завидна мускулатура и няколко млади дами решили да потренират,определено могат да привлекат погледите.Знам, че звучи малко глупаво,но току виж може и това да е причината.Айде успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами кажи им,че искаш да поспортуваш,за да се почувстваш по-добре...че имаш нужда...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
mi nz za6to no si mislq 4e moje i da ne sa saglasni.6te im kaja i se nadqvam da nqmat ni6to protiv ina4e gore dolu se razbirame.THX za otgovorite vse pak :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Offfffffffffffff 6a sprete li da palnite foruma s tupi temi a????? Nie pa to4no ot kade da zn dali 6te te pusnat na fitnes... e*ati tupotoooo :@ a mislite malko ili pa kakto kazaha pitai i ako ne ta pusnat togava iskai savet .... pa i nie ne poznavame roditelite ti deda znaem kak moje da gi preduma6 offff :@:@:@:@
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
абсолютноПървоначално написано от Presley`n`Sum
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...