- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първото гадже?
На колкото се чувстваш готов.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
18-21 според законите на дадената страна.
Лично аз предпочитам да е около 24
“Freedom prospers when religion is vibrant and the rule of law under God and his King is acknowledged.”
КОНСЕРВАТОР,
подписа ти ми подсказва че си на 40 и си извънземен
p.s анархияяяяяяяяяя !
p.s2 чакай че почнах да се лигавя ... в законите каде пише тва че трябва да имаш 18-21 зада имаш приятел/ка
24????????????Говора ти за тийн-гадже...не за сериозна вързка...все пак сам на 13!!!!!!!Ако чаккам до 24 по добре да стана гей!
Ми на колкото си реши...няма определени години![]()
В детската градина естествено![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Първото ми гадже беше, кофато бях на 11 !
хората питат за първото ГАДЖЕ не за бъдещия съпруг/аПървоначално написано от КОНСЕРВАТОР
а по темата - ми на 12 мисля че е нормално
![]()
Аз имах и в детската градина...![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Развратници ! Рецидивисти ! :P
Разбира се че когато човек се чувства готов !
Зависи кво разбираш под гадже...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
syglasenПървоначално написано от bungle
) +1
LIVERPOOL FOREVER !!!
Определено не е на възраст под 16! Преди това е детска работа.
т.1[/b]
+1Първоначално написано от krem4et0
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
abee too godini to4no predeleni nqma vyprosa e koga 6te si nameri momi4e deto da ti vyrje i da se haresvate ti moje da si gotov i pak da nqma6..zn li
ne sma saglasna s KREM4ETO, mislq 4e za seriozna vruzka 4ovek i na 18 moje da ne e gotov,kakto i obratnoto na 14 da se 4ustva savsem gotov. zavisi ot samiqt 4ovek. ne e laja 4e nqkoi hora sa mn po otgovorni ot dr gi, ako me razbira6
no ina4e znam li za gadje po princip... kogato go oseti6.....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Абе до 16 всички мноо си бичкат гаджинцитууууууууууу. Айде моля ти се......имаш връзка, когато си зрял за връзка. Преди това е натискане по коридорите и държене за ръчичка в междучасието!
Така еПървоначално написано от Sevt
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ей....може ли да ви попитам нещо...Все пак не знам де....Едно момче ми предложи и чувствам , че това ще ми е първата връзка с целувки туй онуй...Тази година ставам на 14 , ама малко се притеснявам.... Нз....кажете кво да правя плс...Аз малко се притеснявам кво ще мислят другите ииии затова нз кво да правя![]()
![]()
![]()
Плс хелп
![]()
![]()
![]()
Когато ти си решиш![]()
Може и на 5, но имаш право само да я цункаш по бузката веднъж седмично. НИЩО ПОВЕЧЕ!![]()