- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с ерекцията
Да я виж да не е от голямата ти фантазия!!! И между другото 6-7 пъти да ти става е нормално пък ти колко пъти ша го лъскаш ти си знаеш.Опитай това с фантазията мисля че от там е проблема!
Еми попринцип не съм по фантазиите и нямам мрсно подсъзнание, неси мисля за секс по цял ден, дори може да се каже че почти не си мисля, но въпреки това "приятелят" ми не ме сслуша.
Едит: 6-7 пъти ми става само в рамките на 1 астрономически час
Еми симпатяга...аз друго решение освен да отидеш на лекар не виждам!! И не знам другите кво ти казват ама еи така от нищото но стоп да си със станала патка не е нормално нали се сешташПървоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
Успех ти пожелавам!
Нз на колко години си, ама ако си на 13-14 съм чувала че е нормално!
Еми скоро направих 15, преди докато правих по-голени физически упражнения(много повече раздвижване) го нямаше този проблем, а откакто спрях почна долу-горе след около седмица след спирането, а и съм много раздразнителен и гневен в последно време и направо откачам, дали ако почна пак да спортувам ще се нормализират нещата, защото според мен това е бил проблема
![]()
Той ако носи широко бельо патлака само напред ще сочи като щикПървоначално написано от bebok
Интересното е че и аз имам горе доли сходен проблем ..в смисъл не ходя чак по цял ден в ерекция ама примерно съм с няква готина мацка ..и веднага ми става, или пък ако започна да се целувам с някоя същата работа чувал съм че ако човек прави секс по често това нещо изчезвало ама аз правя по 2-3 пъти на ден ...3-4 пъти седмично незнам неловко се чуваствам но иначе ми се струва готино защото съм чувал че има хора които пък немогат да го вдигнат ..
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
Aми попринцип при мене има и една "аномалия"
"Щика" ми когато е в еректирало състояние и не е насочен напред, ами чрез дъга и сочи нагоре към главата ми, а когато съм със широки и ако е бил под ръба и като се вдигне опъва ръба на горе, и застава напред