- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да повдигна темата эа секс
Эдравейте!![]()
Имам малък проблем и ми се иска да ме посъветвате.
Има едно момче,с което си пасваме доста.Като че ли эапочвам да се влюбвам в него,надявам се чувствата да са споделение.Но той доста иэбягва темата эа секс.Не мисля,че му е неприятно,по-скоро го прави неволно.А сега сме на раэстояние и нямаме въэможност да се виждаме и эатова в момента само си пишем.Та много ми се иска даповдигна таэи тема.Кажете как да го настроя да говори эа товаИска ми се да видя какво мисли по някои въпроси,свърэани със сексът.Та дори и да е тъпо,кажете какво да кажа,эа да го настроя да говори эа това,да эапочна таэи тема ?Той е малко по-странен и эатова ми се иска да ме посъветвате.Някакви намеци ,ала бала.Кажете,моля
![]()
![]()
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Бонбонките са страхотни за секс![]()
![]()
Мхм тея работи ми се струва че най-добре ще е да си ги говорите на 4 очи а не пред компютъра...някакси е по-лично....
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ми попринцип,ако толкова мн искаш да говорите на тази тема,направо го попитай това,което те интересува,ноо наистина е по-добре за тези неща да се говори лично,ааа не през скаип,чатове и тем подобни!
ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!
Секса от кога се говори![]()
Според мен не е задължително точно в чата да обсъждате тази тема.Най-добре се вижте на живо и говорете, кажи му, че това е нещо нормално и да не я отбягва.Не знам от колко време се познавате, но и това може да отказало влияние в това да не иска да говори за това с теб.Просто да не се познавате достатъчно добре.
да бе верно от кога се говориПървоначално написано от Vladkoy
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
хахахаха аз пък си мислех ,че това се ядеПървоначално написано от Vladkoy
![]()
по темата:
Ай съ ибем ва
Това е заветната реплика.
Казваш му: Айде аз вдигам краката ти ръгай![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Abe davai napravo!![]()
I just love you ;(
ti kato nau4ih kyde se pi6e pylen i kratyk 4len togava pravi sex puu de4ica