.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94

Тема: БКП?

Град
    Varna
    Е ти не можеш да не се изкажеш некомпетентно "Между другото да те светна още, че не Хитлер и Мусолини са първите, които създават концлагери, а пръв това го прави техният колега по тирания Ленин. така че аз пък не изключвам възможността двамата да са се учили на "хуманност" именно от колегите си комунисти" Ленин не е Сталин бе идиот ! Сталин прави чистки и лагери .. ама си бавен ... И да ти кажа че на Хитлер "лагерчетата " са много по-жестоки .... а и Мусолини не е участвал в геноцид ... италианците са много вярващи и до колкото знам от историята цялата работа е дело на Хитлер ...

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Е ти не можеш да не се изкажеш некомпетентно "Между другото да те светна още, че не Хитлер и Мусолини са първите, които създават концлагери, а пръв това го прави техният колега по тирания Ленин. така че аз пък не изключвам възможността двамата да са се учили на "хуманност" именно от колегите си комунисти" Ленин не е Сталин бе идиот ! Сталин прави чистки и лагери .. ама си бавен ... И да ти кажа че на Хитлер "лагерчетата " са много по-жестоки .... а и Мусолини не е участвал в геноцид ... италианците са много вярващи и до колкото знам от историята цялата работа е дело на Хитлер ...
    Ти да не си бил в лагер на Хитлер и лагер на Сталин, та да заключаваш, че лагерите на Сталин са по-леки от тези на Хитлер? Да, в лагерите на Хитлер са избити 12 милиона, но в лагерите на Сталин и Ленин официалната статистика сочи към 30 милиона избити. Не, че 12 милиона са по-малко свидни жертви от 30, но просто изнасям официална информация затова, че Сталин и Ленин са избили повече хора от Хитлер. И да те питам- ти какво искаш да кажеш, че в болшевишките лагери е имало хотели, басейни, сауни и от рода, та е било леко, тъй ли? Много обичате комунягите да хвърляте цялата вина за всичко зло на тоя свят на Хитлер и фашизма, а Ленин и Сталин големи "душици" .

БКП е престъпна организация!
    80's METAL FOREVER IN OUR HEARTS \m/ ♪
    http://youtube.com/watch?v=Z1M-s-8TVBY

POST-GRUNGE FOREVER!

Аз искам само да добавя, че ако България беше с излаз на Бяло море, американците никога нямаше да ни оставят под Съветско влияние, защото за тях беше важно страни от целият Средиземноморски басейн да влизат под тяхно влияние. Нямаше да изживеем комунизъмът и щяхме да сме една от най-развитите европейски държави!

Цитирай Първоначално написано от Glam
    БКП е престъпна организация!
    ... била е Hey, guuuys, БКП не съществува от около 18 години!?!? А режима на Наполеон не щете ли да върнете хах
    "...Обънах гръб на суетааата,
    създадоох вечния скандаал..."

Град
    Varna
    Всъщност си съществува БКП ,ама не са толкова популярни ...

От 1990 г. насам вече се нарича БСП и крайно сменя принципите си
    И за съжаление са доста популяртни и то не само сред бабиците...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от watermelon

От 1990 г. насам вече се нарича БСП и крайно сменя принципите си
    И за съжаление са доста популяртни и то не само сред бабиците...
    На твое място като не знам си мълча ...В момента в България съществува Българска Комунистическа Парти=БКП !!!!! Това че не влиза в парламента ,не значи че я няма !

"На 3 април 1990 г. извънредният конгрес на БКП сменя името на партията на Българска социалистическа партия. След 1990 г. други партии и формации се именуват БКП и претендират да са наследници на традициите на БКП."

Мисля, че въпросът е спорен - просто ти виждаш нещата по един начин, а аз - по друг
    За мен това са просто wannabes

Град
    Varna
    а за мен отговора ти е получен така : гугъл - бкп ... първи сайт- wiki ,копвам от там и готово ... ама работата не е така .... тая партия БКП си участва по избори ,но нали ти казвам че има не повече от 1000 - 2000 гласоподаватели ... т'ва е

а за мен отговора ти е получен така : гугъл - бкп ... първи сайт- wiki ,копвам от там и готово ... ама работата не е така .... тая партия БКП си участва по избори ,но нали ти казвам че има не повече от 1000 - 2000 гласоподаватели ... т'ва е
    За партията на оня дебил Владо Спасов ли говориш?! Де ги видя тея 1000-2000 гласоподаватели бе, ти тотално си загубил чувство за представа. В кой свят живееш просто не мога да си обясня . За 10-20 гласоподаватели, да, толкова със сигурност имат /това са Спасов и другите деградирали комуняги около него/ ама 2000, смях та до сълзи

И DiamOnD, да не би и ти да си гласоподавател на БКП на Спасов ? Пък знам ли, може даже да си й член

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от acleverboy
    Някъде бях гледал че комунизмът е най-хуманния начин на управление Ама не съм живял тогава и не мога да го потвърдя или да го отрека
    Извинявай, но ако някъде започнат да те убеждават, че Хитлер е като майка Тереза, пак ли ще му повярваш? И това, че не си живял по негово време, значи ли, че ще допуснеш това за възможен вариант? По-добре гледай фактите, а не филми в прослава на комунизма. Защото от комунизма по-голямо зло няма. Дори и нацизма, който му е равнопоставен по тирания и зловредност не е успял /понеже е унищожен много бързо разбира се/ да нанесе толкова щети на човечеството, колкото тази безбожна, антинационална и социално-демагогска идеология, наречена комунизъм или болшевизъм по-точно. И общо жертвите на тази идеология, която не изключваш да е "най-хуманната" са изчислени официално на 60 милиона. Така че мисли с главата си, а не вярвай на някакви си филми, които явно са комунистически и пропагандират гнусни лъжи. Доживях да чуя, че най-големите изверги, като Ленин, Сталин, Троцки, Бжержински и цялата комунистическа паплач са едва ли не "светци"
    ПП. Между другото да те светна още, че не Хитлер и Мусолини са първите, които създават концлагери, а пръв това го прави техният колега по тирания Ленин. така че аз пък не изключвам възможността двамата да са се учили на "хуманност" именно от колегите си комунисти
    Не съм казал че е нещо хубаво,но тогава поне са мислили малко и а хората баба ми е разправяла,че тогава са заплатите са били като секашните,но билетчетата за автобуса са били 6,а не 80ст Хляба е бил 20ст.и хората са си живяли много по-добре от сега(е разбира се с изключение на онея дето са се противопоствяли на БКП-то)

Съгласен съм с acleverboy. Тогава парите не са били много повече, но поне хората са живеели по-спокойно. А сега няма никакъв ред и никаква дисциплина. Българските тийнейджъри сме най-големите пияници в цяла Европа... Пък да не говориме за десетките случай с насилие и глупости за, които постоянно говорят по новините.
    СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Някъде бях гледал че комунизмът е най-хуманния начин на управление Ама не съм живял тогава и не мога да го потвърдя или да го отрека
    Извинявай, но ако някъде започнат да те убеждават, че Хитлер е като майка Тереза, пак ли ще му повярваш? И това, че не си живял по негово време, значи ли, че ще допуснеш това за възможен вариант? По-добре гледай фактите, а не филми в прослава на комунизма. Защото от комунизма по-голямо зло няма. Дори и нацизма, който му е равнопоставен по тирания и зловредност не е успял /понеже е унищожен много бързо разбира се/ да нанесе толкова щети на човечеството, колкото тази безбожна, антинационална и социално-демагогска идеология, наречена комунизъм или болшевизъм по-точно. И общо жертвите на тази идеология, която не изключваш да е "най-хуманната" са изчислени официално на 60 милиона. Така че мисли с главата си, а не вярвай на някакви си филми, които явно са комунистически и пропагандират гнусни лъжи. Доживях да чуя, че най-големите изверги, като Ленин, Сталин, Троцки, Бжержински и цялата комунистическа паплач са едва ли не "светци"
    ПП. Между другото да те светна още, че не Хитлер и Мусолини са първите, които създават концлагери, а пръв това го прави техният колега по тирания Ленин. така че аз пък не изключвам възможността двамата да са се учили на "хуманност" именно от колегите си комунисти
    Не съм казал че е нещо хубаво,но тогава поне са мислили малко и а хората баба ми е разправяла,че тогава са заплатите са били като секашните,но билетчетата за автобуса са били 6,а не 80ст Хляба е бил 20ст.и хората са си живяли много по-добре от сега(е разбира се с изключение на онея дето са се противопоствяли на БКП-то)
    И какво, всичко до яденето и пиенето ли трябва да го свеждаме в тоя живот? Нима не е от значение да имаш право на лична инициатива, свобода и изобщо да се изявяваш като човек, а не да ти контролират живота, както е било през комунизма- ха кажеш нещо, че не си съгласен с комунистическата идеология, ха са те унищожили.
    ПП. Между другото ти как си обясняваш това, че Хитлер е бил толкова харесван от германския народ в периода от 1933 до 1945 година? Ами ще ти кажа- защото е направил именно това- дал му е хляб и работа, понеже след Версайския договор Германия е била тотално разрушена. Та Хитлер може и да е избивал евреи, цигани, комунисти и пр., но за немския народ е направил доста положителни неща в социалната сфера. Трябва ли да го оправдаем в такъв случай? Според вашата комунистическа логика да, понеже е стабилизирал страната си икономически. Но според мен не, понеже както при комунизма, така и при нацизма, цената на икономическата стабилност е била десетки милиони жертви. Е, затова аз не подкрепям нито едната, нито другата идеология. Но и демокрацията е една лъжа, понеже също е неприложима във варианта, в който ни я тикат в лицето. Просто трябва умерен национализъм, базиран на спазването на човешките права и свободи/включително и на тези на малцинствата/ и социална стабилност, гарантирана не от социалистически методи на национализация, коопериране и пр., , а на умерена намеса на държавата в развитието на икономиката + задължителна пазарна икономика и капиталовложения.

Просто трябва умерен национализъм, базиран на спазването на човешките права и свободи/включително и на тези на малцинствата/ и социална стабилност, гарантирана не от социалистически методи на национализация, коопериране и пр., , а на умерена намеса на държавата в развитието на икономиката + задължителна пазарна икономика и капиталовложения.

Точно така ама такова животно т.е политическа партия нема Атака е твърде дясна а ГЕРБ-твърде неопределена може би ВМРО,ама за тях никой не гласува

Просто трябва умерен национализъм, базиран на спазването на човешките права и свободи/включително и на тези на малцинствата/ и социална стабилност, гарантирана не от социалистически методи на национализация, коопериране и пр., , а на умерена намеса на държавата в развитието на икономиката + задължителна пазарна икономика и капиталовложения.

Точно така ама такова животно т.е политическа партия нема Атака е твърде дясна а ГЕРБ-твърде неопределена може би ВМРО,ама за тях никой не гласува
    Атака никак не е твърде дясна, Атака си е твърде лява политическа партия. Спомням си как на няколко от митингите им издигаха лозунги именно за национализация и от рода социалистически методи. За мен това си е типична национал-болшевишка партия. Герб са тотална измет- само ченгета и военни в тази партия и все от старото поколение, тоест преди падането на комунизма(колко е паднал комунизма на практика е съвсем друга тема). За ВМРО, тук мога да се съглася не само защото съм много навътре с идеологията и дейността на тази партия, понеже съм нейн член, а и защото и според мен, още преди да бях станал член на ВМРО, бях забелязал, че поне малко от малко се отличава в положителен план от повечето други партии, които се награбиха с власт и пари и направо преядоха с тях. А затова, че никой не гласува за ВМРО, никак не си прав. Напротив, ВМРО очевидно набира скорост в последните години и то много сериозно. Доказателство затова е, че в Пловдив спечели кандидат-кмета на ВМРО- Славчо Атанасов. Тоест вторият по големина град в България се управлява от кмет, представител на ВМРО, което е много сериозна индикация, че тази партия набира скорост. И има защо, хората виждат какво прави ВМРО и започнаха да го виждат, като алтернатива на родното ляво и дясно, което тотално се провали през годините.

Атака никак не е твърде дясна, Атака си е твърде лява политическа партия. Спомням си как на няколко от митингите им издигаха лозунги именно за национализация и от рода социалистически методи. За мен това си е типична национал-болшевишка партия. Герб са тотална измет- само ченгета и военни в тази партия и все от старото поколение, тоест преди падането на комунизма(колко е паднал комунизма на практика е съвсем друга тема). За ВМРО, тук мога да се съглася не само защото съм много навътре с идеологията и дейността на тази партия, понеже съм нейн член, а и защото и според мен, още преди да бях станал член на ВМРО, бях забелязал, че поне малко от малко се отличава в положителен план от повечето други партии, които се награбиха с власт и пари и направо преядоха с тях. А затова, че никой не гласува за ВМРО, никак не си прав. Напротив, ВМРО очевидно набира скорост в последните години и то много сериозно. Доказателство затова е, че в Пловдив спечели кандидат-кмета на ВМРО- Славчо Атанасов. Тоест вторият по големина град в България се управлява от кмет, представител на ВМРО, което е много сериозна индикация, че тази партия набира скорост. И има защо, хората виждат какво прави ВМРО и започнаха да го виждат, като алтернатива на родното ляво и дясно, което тотално се провали през годините.
    Да ама управляват с ГЕРБ в Пловдив,не че е лошо де по-добре ГЕРБ и ВМРО отколкото БСП НДСВ и другите подобни партии.Дано найстина да наберат малко повече скорост и по-бързо,че да имат солидно представяне в следващия парламент

Да ама управляват с ГЕРБ в Пловдив,не че е лошо де по-добре ГЕРБ и ВМРО отколкото БСП НДСВ и другите подобни партии.Дано найстина да наберат малко повече скорост и по-бързо,че да имат солидно представяне в следващия парламент
    Да, наистина бяха в коалиция Герб и ВМРО в Пловдив, но нещата в тази коалиция въобще не вървят добре, тъй като Герб започнаха да действат подмолно и да се опитват да се налагат. Така че тази коалиция, която беше не идеологическа, а стратегическа очевидно няма да продължи повече от един мандат. Просто ВМРО вдигна ръце от Герб и всиките му магарии. Иначе наистина нямаше с кой друг на този етап да се направи коалиция- с БСП, НДСВ, СДС, ДСБ и т.н. просто няма как, те тотално се провалиха през годините и няма как. За Герб също се видя колко са стока, така че ВМРО ще се опита да действа сравнително самостоятелно на следващите избори, макари само да няма кой знае какви шансове. Във всеки случай набира скорост и очаквам по-добри резултати от предишните избори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си