омг...
да го кажем така:
защо след като аз работя и си изкарвам парите да го правя за сметка на някой друг?! защо след като аз работя за не мога да си позволя удобствата съответсващи на работата и усилията ми? от къде на къде това ще е върху гърба на някой друг?
това ли е твоята теория? че който е заможен си е изкарал парите на гърба на някой друг, така ли?! и да, на първо нясто, разбира се, че ще мисля за семейството си! РАЗБИРА се, ти какво за съседа мислиш ли, когато правиш купон у вас примерно? не вредя на никой със работата си и следователно на ничий гръб не съм си изкарала парите след като са резултат от моите собствени усилия!!! или какво? теорията е, че моите облаги, спечелени чесно, са за сметка на някой лентяй, който цял ден си бърка в носа (извинете)?!? така ли?
не ти е работа да ми се бъркаш в семейството! въпросът е принципен!
това е точно мисълта на бедния човек. "който е заможен, си е изкарал парите нечесно, за сметка на нас, мравките." а защо не се замислите, че този човек се е борил и е учил за това, което има?
ето това му мразя аз на комунизма! кара мързеливците да си мислят, че от някъед ще им дойде и трябва всички да са равни. оправдава парите само с "тъмни сделки", а колко и как се труди човек за имането си, няма значение!
И ЕСТЕСТВЕНО, че НЕ БИ ТРЯБВАЛО да изказваш мнение, след като ИМАШ ЗА ДОВОДИ НЕДООБМИСЛЕНИ и позволявам си епитета НЕКАДЪРНИ такива!!!
И, ако обичаш, би ли ми дефинирал "по-заможно семейство"...? Какво е това разбиране?! Намек някакъв или какво?!
и ти какво мислиш? кое е най-важното освен да се грижиш първо за семейството си?! КОЕ Е ПО-ВАЖНО?! съседката, хората по улицата или какво?! както сам каза, от коментара ми се разбира, че НАЙ-ВАЖНО е семейството, а не че то е ЕДИНСТВЕНОТО важно. Това не означава, че други неща също не са важни. веригата на логиката ти се къса м/у 1вото и 2рото изречение. Едното не е следствие от другото, следователно разсъжденията ти нещо куцат. Мисли преди да правиш такива груби нападки, некомпетентни и необмислени разсъждения!!!