Първоначално написано от
acleverboy
Някъде бях гледал че комунизмът е най-хуманния начин на управление Ама не съм живял тогава и не мога да го потвърдя или да го отрека
Извинявай, но ако някъде започнат да те убеждават, че Хитлер е като майка Тереза, пак ли ще му повярваш? И това, че не си живял по негово време, значи ли, че ще допуснеш това за възможен вариант? По-добре гледай фактите, а не филми в прослава на комунизма. Защото от комунизма по-голямо зло няма. Дори и нацизма, който му е равнопоставен по тирания и зловредност не е успял /понеже е унищожен много бързо разбира се/ да нанесе толкова щети на човечеството, колкото тази безбожна, антинационална и социално-демагогска идеология, наречена комунизъм или болшевизъм по-точно. И общо жертвите на тази идеология, която не изключваш да е "най-хуманната" са изчислени официално на 60 милиона. Така че мисли с главата си, а не вярвай на някакви си филми, които явно са комунистически и пропагандират гнусни лъжи. Доживях да чуя, че най-големите изверги, като Ленин, Сталин, Троцки, Бжержински и цялата комунистическа паплач са едва ли не "светци"
ПП. Между другото да те светна още, че не Хитлер и Мусолини са първите, които създават концлагери, а пръв това го прави техният колега по тирания Ленин. така че аз пък не изключвам възможността двамата да са се учили на "хуманност" именно от колегите си комунисти