Първоначално написано от
acleverboy
Просто трябва умерен национализъм, базиран на спазването на човешките права и свободи/включително и на тези на малцинствата/ и социална стабилност, гарантирана не от социалистически методи на национализация, коопериране и пр., , а на умерена намеса на държавата в развитието на икономиката + задължителна пазарна икономика и капиталовложения.
Точно така ама такова животно т.е политическа партия нема Атака е твърде дясна а ГЕРБ-твърде неопределена може би ВМРО,ама за тях никой не гласува
Атака никак не е твърде дясна, Атака си е твърде лява политическа партия. Спомням си как на няколко от митингите им издигаха лозунги именно за национализация и от рода социалистически методи. За мен това си е типична национал-болшевишка партия. Герб са тотална измет- само ченгета и военни в тази партия и все от старото поколение, тоест преди падането на комунизма(колко е паднал комунизма на практика е съвсем друга тема). За ВМРО, тук мога да се съглася не само защото съм много навътре с идеологията и дейността на тази партия, понеже съм нейн член, а и защото и според мен, още преди да бях станал член на ВМРО, бях забелязал, че поне малко от малко се отличава в положителен план от повечето други партии, които се награбиха с власт и пари и направо преядоха с тях. А затова, че никой не гласува за ВМРО, никак не си прав. Напротив, ВМРО очевидно набира скорост в последните години и то много сериозно. Доказателство затова е, че в Пловдив спечели кандидат-кмета на ВМРО- Славчо Атанасов. Тоест вторият по големина град в България се управлява от кмет, представител на ВМРО, което е много сериозна индикация, че тази партия набира скорост. И има защо, хората виждат какво прави ВМРО и започнаха да го виждат, като алтернатива на родното ляво и дясно, което тотално се провали през годините.