Цитирай Първоначално написано от acleverboy
Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от acleverboy
Просто трябва умерен национализъм, базиран на спазването на човешките права и свободи/включително и на тези на малцинствата/ и социална стабилност, гарантирана не от социалистически методи на национализация, коопериране и пр., , а на умерена намеса на държавата в развитието на икономиката + задължителна пазарна икономика и капиталовложения.

Точно така ама такова животно т.е политическа партия нема Атака е твърде дясна а ГЕРБ-твърде неопределена може би ВМРО,ама за тях никой не гласува
Атака никак не е твърде дясна, Атака си е твърде лява политическа партия. Спомням си как на няколко от митингите им издигаха лозунги именно за национализация и от рода социалистически методи. За мен това си е типична национал-болшевишка партия. Герб са тотална измет- само ченгета и военни в тази партия и все от старото поколение, тоест преди падането на комунизма(колко е паднал комунизма на практика е съвсем друга тема). За ВМРО, тук мога да се съглася не само защото съм много навътре с идеологията и дейността на тази партия, понеже съм нейн член, а и защото и според мен, още преди да бях станал член на ВМРО, бях забелязал, че поне малко от малко се отличава в положителен план от повечето други партии, които се награбиха с власт и пари и направо преядоха с тях. А затова, че никой не гласува за ВМРО, никак не си прав. Напротив, ВМРО очевидно набира скорост в последните години и то много сериозно. Доказателство затова е, че в Пловдив спечели кандидат-кмета на ВМРО- Славчо Атанасов. Тоест вторият по големина град в България се управлява от кмет, представител на ВМРО, което е много сериозна индикация, че тази партия набира скорост. И има защо, хората виждат какво прави ВМРО и започнаха да го виждат, като алтернатива на родното ляво и дясно, което тотално се провали през годините.
Да ама управляват с ГЕРБ в Пловдив,не че е лошо де по-добре ГЕРБ и ВМРО отколкото БСП НДСВ и другите подобни партии.Дано найстина да наберат малко повече скорост и по-бързо,че да имат солидно представяне в следващия парламент
Да, наистина бяха в коалиция Герб и ВМРО в Пловдив, но нещата в тази коалиция въобще не вървят добре, тъй като Герб започнаха да действат подмолно и да се опитват да се налагат. Така че тази коалиция, която беше не идеологическа, а стратегическа очевидно няма да продължи повече от един мандат. Просто ВМРО вдигна ръце от Герб и всиките му магарии. Иначе наистина нямаше с кой друг на този етап да се направи коалиция- с БСП, НДСВ, СДС, ДСБ и т.н. просто няма как, те тотално се провалиха през годините и няма как. За Герб също се видя колко са стока, така че ВМРО ще се опита да действа сравнително самостоятелно на следващите избори, макари само да няма кой знае какви шансове. Във всеки случай набира скорост и очаквам по-добри резултати от предишните избори.