- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- амчии нинам ко да мисля
hi aall ami zna4i takova... ami az mislq 4e edno mom4e me aresva za6tioto prez 4asovete me zqpa i takam psotoqno me zqpaDDDD aresva li me sory 4e tai pi6a ama jestoko me e izpala ligata sorry =D>
az msiql 4eme aresva ama ninam
moje me gleda samoza zarad cicite \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
кво и се връзваш и ти, виж, че се хвали, че има големи цици...Първоначално написано от twix_91
Аз постоянно зяпам дъската, ама тва е щот съм се научил да спъ с отворени очи![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
а не бе... да си беше казала директно, а не да прави заобиколки..Първоначално написано от twix_91
![]()
това ,че те зяпа може да означава и просто че зяпа през тебе небето![]()
![]()
От опит нищо не знаеш и аз зяпам съучничките си ама не ги харесвам.
Може и да те харесва, пък може и да не те харесваНие откъде да знаем
![]()
аз примерно обичам да зяпам в една точка и да седя и примерно там има даден човек и много хора са ми казвали какво ме зяпаш пък аз гледам някъде си и мисля за съвсем друго
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
Възможно е да те харесва, ама не знам нищо със сигурност.Само той знае.
защо просто не го попиташ като толкова те интересува??!??!
ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!
Казах си аз мнението по въпроса...![]()
Добре,бе..
'Що трябва да пишеш тъпи теми...![]()
Ask the magic 8 ball ! http://m8ball.nicksoft.info/index_bg.php
Поздравления за циците. Живи и здрави да са ти.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
не зяпа теб!!!Зяпа ти ЦиЦите щото знае, че само тва става от тебе![]()
Е при всеки случай не те гледа заради количеството мозък...
Като ти чета коментарчето и лошо ми става...Може да те заглежда,защото му изглежзаш много тъпа и лигава...![]()
Ех,ех,ех освен че тея деца тука са напълно неорентирани,ами и са неграмотни....Ако си и така в даскало,на улицата навсякъде....нооого зле-Бог да пази....мммм чииииии аз да ти кажъъъъ можиии и да тъ аресвъъъъ,ама можии и дан тъ аресжъ.Дайба неграмотната дайба....
Извинявам се за израза,ама ей такива наи-ме ядостват и нервят.В тая тема нямаше един смислен въпрос-Дали ме харесва и ко та харесва ко ти харесваш ли го....Офффф много са зле тия лапета
epa kakfo da ti kajem nema kakfo te mom4etata bezmozu4ni kobili aresvat kato tebe taka 4e mai te aresva pa q :D
Ми момичето може да си мисли, че хвърляме боб и виждаме бъдещетоПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ooooooo voi... sledva6tiq pyt zabeleji dali zqpa teb ili cicite ti .. taka moje bi 6e razbere6 dali te "aresva" ... \
/
нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]
Откажи се от мисленето![]()
So free