.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Повече от фен

Много е неприятно!

Значи имам следняи проблем, имам много силно бяло течение, което мирише гадно.Много е силно, нищо не ме боли, но е неприятно.Нормално ли е или д аотида на генеколог.Мерси предварително!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    V rozovite ti syni6ta...
    по принцип не е нормално да има миризма ама и аз съм имала,може да е от времето или да си настинала нещо знам ли...

ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

Мега фен
    Град
    София
    Преди доста време имах бяло течение ,и то доста обилно.Отидох на гинеколог и минах преэ някакви процедури.Накрая ми предписаха хапчета.Пих ги няколко месеца и от тогава не съм имала подобен проблем.Не искам да се правя на раэбирачка,эащото преэ форума трудно някой ще останови какво ти е.По-добре посети гинеколог.
    [size=7][b][u]fosse cos

po pirncip bqloto techenie e znak che shte ti idva cikala no neznam pri teb kak e...ne mislq che ima neshto seriozno zashtoto syshto tezi beli techenie se poqvqvat v rezulatat na nqkakfa istinka ako si hodila s gol kryst na studeno vreme moje da ima taka che spored men..ne se pritensqvai za tfa nqma nishto seriozno ako stane po zadylbocheno preporychvam te otidi na lekar no za sega...ne

Ако ходиш тънко облечена или с гол кръст може да е от това. Добре е сега, през студените месеци да пазиш бъбреците е яйчниците си.

Мда...ти 100% имаш инфекция, а те ти казват, че не е нищо сериозно. Достатъчно глупава ли си, за да ги послушаш?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Значи-на колко си години?Имаш ли цикъл?От кога имаш цикъл?Течението много ли мирише и неприятно ли мирише?И водиш ли полов живот, а и спазваш ли добра хигиена?-отговори ми и аз ще ти отговоря

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Значи-на колко си години?Имаш ли цикъл?От кога имаш цикъл?Течението много ли мирише и неприятно ли мирише?И водиш ли полов живот, а и спазваш ли добра хигиена?-отговори ми и аз ще ти отговоря
    Ти медицина някаква ли си эавършила ?
    Эащото преди около месец-два эадаваше доста глупави въпроси в една тема.Явно эа тоэи период си минала преэ период на иэрастване в таэи област и доста си научила.Толкова,че чак вече и диагноэи си способна да раэдаваш
    Момиче,тичай при гинеколога ,вместо да слушаш професорите тук
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ти медицина някаква ли си эавършила ?
    Эащото преди около месец-два эадаваше доста глупави въпроси в една тема.Явно эа тоэи период си минала преэ период на иэрастване в таэи област и доста си научила.Толкова,че чак вече и диагноэи си способна да раэдаваш
    Момиче,тичай при гинеколога ,вместо да слушаш професорите тук
    Не, не раздавам диагнози, а питам, защото зависи от много работи!А и искам да помогна-но всъщност момичето което публикува темата най-добре да поговори с майка си-тя ще даде най-добрия съвет!

[quote="Presley`n`Sum"]
    [b]i az tva se kaneh da pitam
    Bring me to life...

Някой каза, че преди цикъл има бяло течение, да така е, но не е нормално да има миризма.
    Отиди при гинеколог, не слушай тука кой те кара да чакаш да се влошиш само. Може да не е кой знае каква сериозна инфекцияне се плаши, но по-добре да се излекува навреме, каквото и да е!
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си