.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Малко странна историйка....

Хъммм....някои могат да кажат , че историята ми е лапешка , но това е....Искам малко съветче...От около един месец си пиша с едно момче от моето училище и той ми призна , че ме харесва....Аз отначало му казах , че не го хар....Нооо след доста смс-и и чатове в скайп започна да ми допада.... Чудя се какво да правя....Той ми предложи преди 1 седмица и аз му казах , че не го харесвам , а всъщност ГО....Притеснявам се кво ше кажат дрте .....Шот с тея от неговия клас мн не се имаме....Просто нз кво да праа....ПЛс кажете

ми отговори си на въпроса какво искаш без да ти пука кой какво мисли, казва и прави..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Първо ше кажем че си тъпа, после ше кажем че си много тъпа, след тва ше кажа да кажеш на момчето че го харесваш, поне тая вечер да има едно щастливо момче..
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, признай си чувствата!Иначе може да си изтървеш шанса с него.

Град
    Na sedmoto nebe
    Ами кажи му,че го харесваш.Пък каквото ще да става

Exoooooo ! Действай бе момиче да не ти пука въобще... кажи си му вси4ко каквото ти е на сърце както каза и tuzaro - направи го щастлив и на мене ми се е случвало така в началото да не харесвам някои обаче послее..... побарквам се дали да си призная,да не си помисли че си играя с чувствата му....
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

1-во мацка-не трябва да ти пука какво мислят другите остави ги,да мислят каквото си искат
    2-ро-кажи му защото(колкото и грубо да звучи е така)нито си първата нито си последната,ти докато се каниш да му кажеш,той ще си намера нова "цел"
    та...за това колкото по-бързо му кажеш,толкова по-добре
    И мацка-да кажеш после кво е станало

:)

защо трябва да се интересуваш от хорското мнение не мога да разбера?!?!Кво значение има какво мислят останалите?!Щом той те харесва,ти него също,кво се мотаете,деиствайте!
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

Какво изобщо се замисляш Нали ти самата каза,че харесваш момчето ..еми какво чакаш тогава?!!!Обясни му как стоят нещата и тогава решете какво ще правите.Но като цяло ти искаш да си с този човек,а не с приятелите му ..к`во ти пука тогава ...бъди си с него
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    basi kompleksite det izbiva6 znae6 li kvo mu e na mom4eto pil e dve rakii i e pu6il edna kutiq dokato se uspokoi predi da te pokani na kafe a ti si go otrqzala taka brutalno kurva

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Първо ше кажем че си тъпа, после ше кажем че си много тъпа..
    Аз ще добавя :Супер Дупер Хипер т1па...

Аве вие лапетата ме разбивате...Как може да имате такива деца?Май седите само пред компите и даже вече незнаете как да подхванете разговор с някой,ако не е по скайп..Вярно и аз съм бил като теб,и аз не съм много голям,ама поне когато харесвам някои му казвам без да се замислям и без да ми пука за нищо и от никои.Та кво ще загуби-нищо.Само можеш да спечелиш.кажи му...Мамка му как може такива деца да питат елементарни работи....
    На къдо отива света с днешното поколение и днешната младеж

Град
    in da middle of nowhere
    еми кво др да направиш освен да му кажеш че искаш да станете гаджета и това е, толкова ли е трудно

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си