- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПРАВЯ ВРЕМЕННИ ТАТОСИ (ПЛОВДИВ) !
az pravq vremenni tatoosi !(plovdiv)
imam opit rabotil sam 3 meseca na moreto
i 4-5 v plovdiv prez drugite sezoni
imam originalna kana (siriiska s koqto sam rabotil daje i na moreto)
imam 4 kataloga s mn modeli i o6te dosta ot neta i moi risuvani
KOITO ISKA DA MI PI6E NA SKAIPA DA MU NAPRAVQ SRE6TU ZAPLA6TANE (NE VZIMAM SKAPO)
TAKA 4E 6TE STE MN FE6AN KATO SE POQVITE V DASKALO S TATTOOS MAKAR I VREMENEN
I SI4KI KOITO SE KOLEBAQT DADEN MODEL DALI DA SI GO NAPRAVQT ZAVINAGI MOGAT DA SI NAPRAVQT VREMENEN ZA DA VIDQT KAK IM STOI
skaipa mi e :
mr.tatoo1
==============================
gledam po mn forumi i tuk daje 4e ima mn xora koito
pitat za vremenite tattoosi i kak te sega sa moderni
i iskat da si napravqt no nqmalo kade (za6toto te se pravqt obiknoveno samo na moreto)
no az gi pravq celogodi6no prez lqtoto sam 3 meseca na moreto prez ostanaloto vreme gi pravq v grada
koito iska da mi pi6e ! (ili da mu napravq ili prosto taka za informaciq)
http://www.myspace.com/lil8devil
аз искам..ама не съм от твоя град..![]()
Лятото бих си направил, но кви пари горе долу зимате? Дори и да не е при вас... да знам за кви пари стаа въпрос? :P
Зависи от големината.Малките са по 5лв а например тату дълго 10см и широко 7 е към 15лв.Не знам как и изобщо дали ги измерват говоря по лични наблюдения.Но ценета предполагам се влияе и от населеното място в което извършват тази услуга.
Татуйровките започват да падат на първото къпане.Струва си да си направиш ако имаш намерение да си направиш истинска след това ако тази която имаш ти допадне как ти седи,иначе не.На морето всички знаят че не са истински/освен че моделите се знаят личи че татуто не е истинско/ и е тъпо изобщо не е модно/поне според мен/ противно на написаното в рекламата =p
''Liar Зависи от големината.Малките са по 5лв а например тату дълго 10см и широко 7 е към 15лв.Не знам как и изобщо дали ги измерват говоря по лични наблюдения.Но ценета предполагам се влияе и от населеното място в което извършват тази услуга.
Татуйровките започват да падат на първото къпане.Струва си да си направиш ако имаш намерение да си направиш истинска след това ако тази която имаш ти допадне как ти седи,иначе не.На морето всички знаят че не са истински/освен че моделите се знаят личи че татуто не е истинско/ и е тъпо изобщо не е модно/поне според мен/ противно на написаното в рекламата =p''
OXO IMAME SI HATER A ( 4OVEK KOITO PLUE I MRAZI )
Liar ne znam kakvo misli6 za vremennite tatosi oba4e mai 100tina i pove4e xora ne mislexa kato teb v primorsko i carevo lqtoto kogato gi ''oklepax''
uvajavam pravoto ti na sobstveno mnenie nqma ni6to lo6o da ima i xora koito da kritikuvat i da pluqt
no ne znae6 kakvo moga i kolko vzimam tova 4e nqkakav tapak v slan4ev brqg ili nesebar te e omacal i ''obral'' po sred bql den s nqkva prostotiq koqto e padnala na drugiq den ne ozna4ava 4e tva e tapo! (prosto sa te metnali)
i ne si4ko e za pari bratle moga da ti pokaja mn xora na koito sam im pravil i bez pari no prosto i az trqbva da si vadq xlqba po nqkakav na4in
s tova koeto moga
Виж аз не съм казала че не те бива че си обирджия или нещо такова.Написах това което съм остановила чрез лични наблюдения.А татуйровка не съм си правила но познавам хора които са.Не знам ти как работиш но знам как масово работят.Ти като не си от тях що не си каза всичко-цена и т.н. аз не мога да гадая че твоите татута не падат на след първото къпане например![]()
Абе братле нищо лично...ама ако беше влязъл поне веднъж в час по БЕЛ така,че поне правописа ти да замяза на нещо може би щеше да можеш да си изкарваш хляба и с нещо друго...
офф тва временния таттус ее супер тъпотия харабия ....супер дразнеща работа ... ! но секи има право на мнение ..... тва сякъш изкуствените пиерсинги ... блааа ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
eto opravix gi s pomo6ta na 10tina re4nika po pravopis![]()
![]()
![]()
![]()
az vlizam uj redovno v 4as po bel ama ili gospojata e kofti ili na men mi e kuxa glavata![]()
![]()
![]()
![]()
emi ne moga da pi6a samo da risuvam
![]()
kak e
kazvam se dobromir ama mi vikat dido
zanimavam se s vremeni tatosi prez lqtoto i prez ostanaloto vreme v grada.
obi4am da se zabavlqvam i da jiveq vijota
neznam oba4e az ako si napravq tatos to nqma da e vremenen a postoqnna
poneje az sum na 13 i ne moa si napraa istinski tatus o6te,taq godina si napraih ot teq "fal6ivite".Mi moga da kaja 4e purviqt be6e edin papagal s golemina 6-7cm x 3cm nqkude i mi sedq 3 sedmici i polovina pri polojenie 4e be6e lqto i se kupeh ABSOLUTNO VSEKI DEN.Napraih si go v Nesebar.
BTW pi4 v pld az zn 2 4oveka/ve4e mai e 1 de/ deto praat fal6ivi tatusi - na centura blizko do halite v zadnata uli4ka nqkude be6e ediniqt/za koito nz dali e o6te tam/ i drugiqt e edin brat na edna fr ama toi se o6te ne e mn izvesten nz kude raboti ama zn 4e prai 6tot az si napraih edna rozi4ka na glezena
i tq sedq ama po malko nqkude kum 2 sedmici ama be6e mn malka g/d 4cm x 2cm taka 4e USPEH S TATOOS4ETATA PI4 =D> =D> =D>
![]()
\
/
![]()
btw ti kude se namira6 znae li 4ovek moje da mina da mi naprai6 nqkoe
![]()
V MOQ MYSPACE IMA NQKOLKO PICA NA MOI NE6TA KOITO SAM PRAVIL V PLD KOITO ISKA DA VLEZNE I DA RAZGLEDA I DA MI PI6E TAM
www.myspace.com/lil8devil
kak e
kazvam se dobromir ama mi vikat dido
zanimavam se s vremeni tatosi prez lqtoto i prez ostanaloto vreme v grada.
obi4am da se zabavlqvam i da jiveq vijota
Аз това лято си бях направила едно драконче на едното рамо и много му се радвахНяколко човека даже ме спираха по улиците да ме питат истинска ли е :P Когато започна да се изтрива ми беше много кофти..
Мисля и това лято да си направя пак.. и то пак същата
Иначе се радвам,че има хора,които се занимават с такива неща.Само така
![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не съм привъженичка на подобен вид неща.
П.С-Нелепо е да се занимаваш с татУси и да не можеш да напишеш правилно, самата дума...
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
еии ху че се излъгах да влезна в маи спеиса ти че видях флаера за гепи .... супер вече знам каде ше ходя сряда и петък ... аллалла
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....