- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв ти е комплекса?
Имате сиг съм поне 1 комплекс или .....,ако искате го наречете недостатък...,нещо което ви тормози във вас самите
п.п. искам 1 нещо или най-много 2,а не да ми се описвате
Оффф...ми адски мързелива съм и не мога да се реша да правя каквото и да било.Заради това съм и доста тъпа...
Ммм да и при мен мързела доста често се изявява,инече не харесвам това,че съм мн доверчива!
ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!
Хм...не се отдавам толкова на у4илището....Мързи ме да мисля...Мързи ме да си 4истя стаята...Злобни4ка съм...Тва е
![]()
![]()
ne nikakav i ne sam imala!
И аз така.Първоначално написано от Dundy
![]()
Освен това колкото съм отворена на моменти , толкова и срамежлива мога да бъда. Хипер тъпо и глупаво.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
marzela i narkomaniqta![]()
автора на темата иска да разбере комплекса ни, а не недостатъците нииии
сега по темата - нямала съм връзка с момче и това малко или мн ме комплексира : )
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Е, то моят мързел води до комплекси!Първоначално написано от olive_oil
![]()
А и като не съм нахакана мадама не се чувствам на мястото си в ъъъъ.. обществото. Заобиколана съм от сладки добре облечени, гримирани, с прически и с цигара в ръчички, нежни и не толкова нежни, момичета, а аз се чувствам на светлинни години от тях.Хлъц, хлъц.
Нямам си цици, нямам си гъз, имам голям нос и "елфически" уши.
Аз се комплексирам от слаби крака..моите никога не съм си ги харесвала особено
Все си повтарям, че т'ва с аглупости, ама..
What you give is what you get!
Вярно са глупости! Ама и аз се комплексирам, че имам слаби крака. Бати, друго си е да има кво да пипнеш!Първоначално написано от Desi_etnies
Абе..аз друго имах предвидПървоначално написано от bungle
Аз не си харесвам дундестите крака
![]()
What you give is what you get!
Супер мързелива съм.Ужас!Ако съм си легнала на леглото-няма шанс да се надигна,дори и да имам куп неща за вършене и да съм заплашена с нещо.Просто си лягам и спя,без да се замисля.Мързел съм,ама от класа.
Освен това,живея за простотията.Даже започнах да се срамувам от собствената си!![]()
НАЙ-ВАЖНОТО,което мира не ми дава:
Чувствам се изостанала с модата.Всички са scene(дано така се пише),а аз още съм имо...![]()
Никой вече не ме смята за готЯна...![]()
Най-големият ми комплекс е че ще остана стара мома.. защото имам труден характер и също си падам особнячка.А пък имам и високи критерии..
Колкото до външен вид нямам сериозни комплекси.
Може би ако отслабна малко..
Също така единият ми клепач е по-голям от другия..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ниска съм.
Малко напълнях.
Нямам хубава коса.
Никакви цици.
Къси крака.
Гаден нос.
И големи уши.
Характер:много се ебавам с хората и страдам от предразсъдъци. А да, мисля си, че съм много умна.![]()
Къси са ми краката и понякога се чувствам аааадски смотана
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
КомплексНз.... а,да,понякога се затварям в себе си за глупости..
Че ме мързи да се движа,че ме мързи да мисля и и че класната ми стая е по-малка от тази на "а" клас..![]()
![]()
![]()
London Tipton
Първоначално написано от fаke
не си дебела
защо се самонавиваш и комплексираш от такива глупости..
Собственост на Canis_Dirus
Ами мързел, кривотия, зъл нрав,абсолютна ктретенска несериозност, за всичко закъзнявам, понякога като съм бясна си изкарвам на котката и на сестра ми, патологичен лъжец съм на моменти, в стаята ми все едно бомба е паднала. и прочие и прочие, и прочие...![]()
Пропуснах да кажа че съм тъпа като галош и загрявам като албански реотан...
За външен вид- мале- мале. Излязла ми е една пъпка от едната страна на брадичката, имам чувството че ще ми завладее лицето всеки момент. Освен това дънките ги закопчавам с ГОЛЯМ зор, а зъбите ми са криви на долния ред и катоп се хиля, си показвам само горните, които пък за като на бобър....КОсата ми е супер смотана или е рошава, или е като облизана от крава. А, и с едното око като гледам отблизо, съм кривогледа
Трябва да нося очила, но ги пъхнах в куфара заедно с пинсетата и пилата и сега са надраскани...
![]()
Комплекси ли??? Какво е това? Аз се хваля![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
тука ако вярвах на всички описания![]()
чакай, сега е мой ред.
шкембенце, малки цици, кофти вежди, кофти нокти, прическата ми е гадна, не мога дая оправя и понякога се чувствам като момченце, особено като се бия или псувам
едит: а, и съм доста проста.
4e sam mn emocionalna(ne sam emo scene ili ne6to takova),4e imam truden harakter,4e sam po-stranna ot ostanalite i zaradi tva 4e za moqta vazrast sam mn visoka i sau4enicite mi si pravqt tapi 6egi s rasta mi,na koito se opitvam da ne obra6tam vnimanie no vse pak se zasqgam![]()
Bring me to life...