- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв ти е комплекса?
Гадна ми е косата,надебелях,едното ми ухо е по-малко от другото,къси и дебели са ми пръстите,миглите ми са шибани къси и прави,цици нЕмам,държа се крайно тъпо напоследък,общо взето съм си тъпа...
Ааа очите ми са в няква идиотска,малка форма.
...ама на кой му пука ;D
Аз мотга до утре да си приказвам де...
Обаче всичките тия работи не бих ги нарекла комплекси.И единствената промяна,която ще направя е да смъкна още някое кило.
Едит:И съм е ебаси детето
Малки са ми циците, деба!Ина4е общо взето съм в добри отношения със себе си и не мисля, 4е имам някакви кой знае какви комплекси.
![]()
Робинята на Quench
Комплекси колкото щеш, важното е че ги репресирам доколкото мога![]()
мда,и аз съм така.Иначе съм нмооого слабаПървоначално написано от bungle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жилищен![]()
А сега сериозно .. най-лошият ми комплекс е че имам много ама много ниско самочуствие!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
За външен вид май нямам... Освен, че не си харесвам особено една бенка, но скоро предполагам, че щя я махна.
Иначв имам комплекс заради зравословен проблвем, който няма да спомонавам...Каото и да е.. Не е нищо сериозно...
Наивна съм, това го мразя най-много.![]()
да бе друг път ,за ман си най-красиватаПървоначално написано от aLL|aLoNe
С косъм ли е бенката? А да имаш брадавица с косъм? Имам странен фетиш и се възбуждам от бенки и брадавици с косъм!Първоначално написано от _showy_
Grumpy old madman
и аз + алчностПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
хубаво де, ти си знаеш, просто от снимките съм си направила други изводиПървоначално написано от fаke
както и е, излишно е да спорим![]()
Собственост на Canis_Dirus
ако съм грозен и го зная, това брой ли се комплекс?
Grumpy old madman
Ами един от най-големите ми комплекси е от това,че съм супер притеснителна,трудно се сприятелявам...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
и аз ,а пък в последно време усещам как най-близките ми се отдръпват от мен и ще остана сама скороПървоначално написано от st1ka
![]()
Имам леко крив нос и единия палец и е малко по-дълъг от другия ( на крака ) и имам чувството че вървя на кривоИ другия комплекс ми е, че се чувсвтвам все малко изостанал от другите, по незнайна причина
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”