.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Мнение

Град
    Пловдив

Мнение

Абе момичета я кажете как е да го правиш с девствено момче...имам предвид вие вече да сте го правили, а той не...днес водихме такъф разговор с най-добрата ми фр ама нещо..тъй че я кажете й вие как мислите..дали е по добре,по яко или е доста зле

kogato go pravi6 s devstven do nqkade e po priqtno za6toto e po vnimatelen i moje6 da go nau4i6 na nqkoi trikove koito na teb ti haresvat.drugoto koeto e toi ne misli samo za svoeto udovolstvie no i za tvoeto no vse pak drugo si e da si s po opiten mn zavisi ot samoto mom4e
    Никога няма да се предавам,
    дори сама да оставам!
    С момченца ще се заигравам,
    после нагло ще ги заебавам!
    Не ми трябват газари или идеали,
    те са само за Не'кви П***и заспали.
    Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!

Според мен мн зависи и от момчето.Ако не е някой спек,може и да е хубаво.

za sujalenie nezn

Зависи и от момичето.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    MHoro 3/\e ako cъдя по моя опит . . . Повече не бих го направила може би

Секси,ами кой може да предаде опит на един начианещ?Двама начинаещи не могат да си покажат някои трикове!

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Секси,ами кой може да предаде опит на един начианещ?Двама начинаещи не могат да си покажат някои трикове!
    Emi kvo da ti kaja ,mom4eto be6e tolkova navito ,а и беше 'големия плейбой' или поне като такъв се изявяваше . . . и изведнъж легна и повече не мръдна Трябваше да правя всичко сякаш съм робот ,едно движенийце не направи . . . Поне можеше да пробва . . . надявам се приятелката му да е още добре /нз още дали са заедно де/ ,защото след първият им път още се правиха тестове за бременност ,пиха се хапчета . . . Та мисълта ми е ,че . . . наистина зависи от момчето.Ама с този пост исках само да кажа на всички ,които се правят на големите ебачи ,че в повечето случаи са крЪгЛи НуЛи!! \/

Я дай скайп

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Я дай скайп
    Nqmash problemi ama na li4no ) I stiga sme praili offtopic v temata ,4e sled tyi 6e ni bият :РрРр

Град
    Варна
    И двамата трябва да са подготвени \/

Град
    Пловдив
    мда може би наистина има значение от момчето...
    мерси за мненията

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    И двамата трябва да са подготвени \/
    А кой да ги подготви? за мен най-оптималния вариянт е или 2-ма опитни или двама дето хич нямат и опит. Така не стават излагации, няма ревове и обвинения в некъдърност. С девствен съм била, ама и аз бях такава, за тов и моето мнение няма да е достоверно!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne ochakvai ot devstveno momche mnogo. Podgotvi se da vodish parada i da mu pokazvash kakvo da pravi. Ako momcheto ima jelanie, moje da poluchish edin dobur spomen.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    s L A p t H e b I t C h!
    Абе тва са глупости.... "Подготви се да му казваш какво да прави". И да е девствено момчето не е МАЛОУМНО! Имам такъв опит, бих казала ,че се представи много добре и след самия акт той ми каза че е бил девствен а аз дори и не повярвах. не си личеше ! Но тва че свърши бързо ме подтикна към тая мисъл...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от blueeyess-
    Абе тва са глупости.... "Подготви се да му казваш какво да прави". И да е девствено момчето не е МАЛОУМНО! Имам такъв опит, бих казала ,че се представи много добре и след самия акт той ми каза че е бил девствен а аз дори и не повярвах. не си личеше ! Но тва че свърши бързо ме подтикна към тая мисъл...
    съгласна съм че поне малко ще има някакъв опит..все пак момчетата само тва им се върти в главата..но тва че свършва много бързо не съм съгласна...бившето ми беше така...и то всеки път...

Мега фен Аватара на amatorium
    Az kazvam kakvo da ochakva. Ne kakuv opit si imala. Drug e vuprosa, che ima takiva i koito si ostavat MALOUMNI i dosta sled sefteto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    MHoro 3/\e ako cъдя по моя опит . . . Повече не бих го направила може би
    +1

мене лично ме кефи щото аз "командвам парада" хихихи правила съм го повече от веднъж, яко е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си