.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: пак гаф.....

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

пак гаф.....

emiii i az 6te vi pozanimavam s 1 problem...zna4i v moeto u4ili6te ima kameri a do na6ata klasna staq ima 1 mqsto deto mu vikame slapa to4ka poneje ne se vijda ot kamerite pyk i tam rqdko minavat u4iteli i dnes az se celunah tam s gadjeto mi ot impulsivnost nikoi ne ni vidq osven "nai-dobrata mi priqtelka" pomislih si 4e poneje sme fr nqma da kaje na nikoi no uvi...dnes kogato e bila na uroci po piano pri klasnata mi klasnata i e kazala 4e ne e doolna ot neinoto povedenie poneje se zaka4a s mom4eta ot klasa na gadjeto mi ,a tq za da ne byde samo twq potyrpev6a i da ne nosi samo tq tovara kazala da ne sym samo az vie neznaete danito [az] kakvo pravi v ygyla..... ii sega sym meko kazano bqsna za6toto predstoi roditelska i nz maika mi kato razbere kfo 6te stana no iskam da mi dadete syveti kakvo a pravq s tazi moq "nai-dobra priqtelka" ms mnogo

К'во ти пука? Пълен игнор и спира да ти бъде приятелка. Като започнеш да я избягваш и да не говориш с нея, ще е много по-'засегната', отколкото ако отидеш да й вдигнеш скандал и да излагаш както нея, така и себе си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    При такива приятели не ти трябват врагове. Това,ако е приятелка......само едно ще ти кажа оставия докато е време,защото в лоши моменти се разбира кой ти е приятел,а тя след като в такава ситуация те е издала представи си ако ситуацията е друга и се нуждаеш от помощ....дали ще получиш помоща....
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

:)

Що толкова се притесняваш как ще реагира майка ти?! И тя е била на твойта възраст,не пада от Марс!А относно приятелката ти...нз ,според мен тя е от типа егоистични приятели,както ги наричам,такива,които първо мислят за себе си,гледат да натопят някой друг вместо тях и те да излязат по-примерни както е и в случая.И все пак можеш да поговориш с нея,защо го е направила,кажи и ,че не ти е станало особено приятно!
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

Град
    HaSkoVo
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    К'во ти пука? Пълен игнор и спира да ти бъде приятелка. Като започнеш да я избягваш и да не говориш с нея, ще е много по-'засегната', отколкото ако отидеш да й вдигнеш скандал и да излагаш както нея, така и себе си.
    напълно съгласен \/
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

е добре майка ти не знае ли за това твое гадже? Sry ама аз и всички около мен споделят с майките си и ми е някак странно Та за приятелката-ами или не и обръщай повече никакво внимание или започни да я използваш така че ти да си на кирия Примерно ако стоите на един чин карай я тя да носи повечето учебници,ако си гладна и не ти се ходи до магазина кажи й на нея да мине през магазина и да ти вземе нещо и започни да и споделяш по-малко,а искай тя да ти споделя повече това ми хрумна

много добре казано \/

tuzaro, кво стаааа майнааааа

Таа... Лейди^Даяна, незнам как си се осмелила да си хванеш гадже. Не си ли даваш сметка, че могат да те исключат от училище или да ти намалят поведението ?

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    aa vii me ubivate tuzaro ne smqtam da vlizam v prerekaniq s tem ne mi se zanimava i da si sleda pravopisa i da izpisvam pravilno dumite aide leka no6t

Град
    София
    Боже камери, преследвания незнам си кво...по мое време свободно си се натискахме по коридорите, кви са тея работи оО Както и да е бегай на далеч от такива приятелки само тва мога да ти кажа. А кирилицата наистина е много по - подходящия вариант, пробвай да свикнеш защото много ще ти трябва за напред и то не само да пишеш по форуми
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

И какво лошо има в това ,че си се целувала с гаджето си в училище ???Нима вече и това е наказателно???? О боже ти в какво училище учиш да не би за монахини и монаси??
    И на колко си ,че се притесняваш от това ?????

Град
    Синя София!
    Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    Sry ама аз и всички около мен споделят с майките си и ми е някак странно
    аз никога не съм споделял с майка ми и нЕма да го направя
    а за тая твойта приятелка-голЕма усойница тва момиче така като чета дори за бегла позната не става
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Що са ми изтрити мненията? Лейди тъпа си остава умствено ограничена. ..Diggity-майна бива
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Абсолютно точно казано.

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от Diggity

Таа... Лейди^Даяна, незнам как си се осмелила да си хванеш гадже. Не си ли даваш сметка, че могат да те иЗключат от училище или да ти намалят поведението ?

Ем моя приятел е от моето училище и никой нищо не ни казва
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    РЮАР

Re: пак гаф.....

А извинявай ти в училище за монахини ли си ?

И представи си,че кажат на майка ти...
    Ти си мислиш,че твойте родители не са се целували,натискали,ебали?!
    К'во мислиш,че ще стане?
    Ще ти четат конско 4 часа + още 1 бой и накрая ще ти нахлузят девически колан... (малко много се отнесох )
    Мисля,че просто ще те посъветват разни работи относно момчетата и изобщо междуполовите взаймоотношения,който не мисля,че ще са ти в излишък,като те гледам как реагираш на една такава ситуация...

А относно приятелката ти, и на мене ми се е случвало така да се оправдават разни от моя клас,но просто не им обръщам внимание и така.
    Перкай си и да не ти пука от камерите(и в нашето училище има).

Ае много ви здраве!

Zna4i...ne se pritesnqvai za maikati i tq e bila na tvoqta vuzrast,a otnosno "istinskata ti priqtelka" prosto ne kontaktuvai s neq i vsi4ko 6te se opravi ! Ako ti e bila priqtelka nqma6e da te predade,tui 4e gore glavata! \/
    Ne E vAjNo Da Si VsI4ko Za VsEkI,a Ne6tO zA nQkOgO...zA sVeTa MoJe Da Si SaMo EdIn 4oVeK,a Za EdIn 4oVeK dA sI cEliQ sVqT...!!

Цитирай Първоначално написано от kifla
    И какво лошо има в това ,че си се целувала с гаджето си в училище ???Нима вече и това е наказателно???? О боже ти в какво училище учиш да не би за монахини и монаси??
    И на колко си ,че се притесняваш от това ?????
    ti v koe u4ili6te u4i6 kakvi sa teq raboti ? v na6to si se mlqskame na vseki metur 4e i v klasnite stai pred daskalite i sme ezikova gimnaziq ti nz v kude si popadnala ? za maloletni prestupnici?!

Re: пак гаф.....

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    А извинявай ти в училище за монахини ли си ?

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

твоята приятелка май ти завижда че си имаш гаджнце просто не говори повече с нея, все пак не си зависима от това момиче.. а родителите ти.. ще те разберат (а и няма доказателства след като ви няма снимани на камерата, може да кажеш че тя си измисля )

Скъпа, зарежи я !И обясни на майка ти за целувката , преди класната ти да го направи !

ПфФфФ КоЛко Познато..... Такъв човек не ти трябва,поне аз така мисля.. Отбягвай тъй наречената си фр и тя после ще те потърси

Цитирай Първоначално написано от Diggity

Таа... Лейди^Даяна, незнам как си се осмелила да си хванеш гадже. Не си ли даваш сметка, че могат да те исключат от училище или да ти намалят поведението ?
    hahaha naprao se nasrah ot smeh hahahah i w na6to u4ili6e ima kameri i kwo? ako si ima6 gaje 6te iskliu4at hahahah rasbi me!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си