- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснене
Мисля че за тук е темата но ако не е нека не я трият а просто преместят . Преди дни ми беше първото чистене така да се каже отдолу използвах самобръсначка но не е от най евтините . И та така направих го но сега тези дни постояно ме сърби оставил съм ги като прическа 1 мм не съм ги избръснал напълно . Това сърбене нормално ли е![]()
Ами щом е било за 1ви път - нормално. С времето ще свикнеш![]()
[img][/img]
нормално е спокойно![]()
normalno e
БЛагодаря . Значи няма нужда от притеснения извинявам се за въпроса но за пръв път ми е![]()
![]()
Normalno e da te syrbi... Samo ne go cheshi che ima golqm shans da ti izlqzat pypki...
ще ти мине и аз бях така в началото![]()
Еми то май в началото при всички е така..
Ама по-нататък се оправя.
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
mi da 4ovek normalno e ako si gi brasnal sre6tu kosama o6te poe4e 6e te surbi no ne gi 4e6i 4e staa mn grozna kartina 6te svikne6 =D>
Прав е, внимаай да не е с/у косъма че може да хвръкне ножчето и ти отреже пишончето.
А за сърбежа, внимаай че някой път се падат дефектни ножчета и може гепнеш гадно спинче, почва със сърбеж.. и после естествено ти пада пишончето
Харесваш Енрике и се наричаш мъж...![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
А на мен така винаги ми се появяват малки пъпчици и косъмчетата изникват супер бързо.А не мога да ги бръсна всеки ден,тъй като болката е ужасяваща.Някакъв по-ефикасен метод?![]()
Шампанско и сълзи е живота ни,пияни от любов ще пием цял живот!
И даже да горчи-наливай ми любов!...
Гледай да не ги чешеш и за 1 седмица някъде при мен се махнаха)
Ами,дори и да не се чеша,след няколко часа имам съвсе мънички,а на другия ден се виждат повече и тогава започва адския сърбешПървоначално написано от torresinho
![]()
ХхахАХАхаХАХхАа...много беше гадно...обръснах се и после на даскало...
Бъди творец, но твори и простотия
Първоначално написано от wwe11
споко нормален си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nau4i se da ti haresva...
![]()
![]()
![]()
![]()
obrysnal s ei na dask ... mi kako ... stoi si vkyshti sled kaot si se brysnal , ne razboram kakyv e problema ...
za pypchicite ne se cheshi i pipai i vnimavai det ti kzaha da ne klycnehs i neshto drugo![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
От личен опит казвам, че тези ситуации могат да се избегнат поне до някаква степен ако манипулацията се извърпва под течаща вода, примерно под душа![]()
Хмм,това не го знаех.Досега винаги-намазвам със сапун и се бръсна,но никога не е било под течаща вода.Но ще пробвам.Мерси!Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
![]()
Ми то бръсненето не работа. По добре отиди на кола маска пъвия път тъпо щото се разкрачваш пед някой непознат по-често непозната ама като си ходиш само при него/нея нямаш проблем. Ест боли пълрвите няколко пъти ама пак по добре.Иначе секи ден се бръснеш и след няколко години стават като брада ужас.Пък иначе коламаската те дъжи 2 седмици някаде
кви са тия глупости...(за спина може би е така,ама другото....)Първоначално написано от GolDeeN