Здравейте, на 18г. съм. Града, в който живея няма да го споменавам, защото може да има тук мой съграждани. (малък град, малко хора бързо се разчува )
Незнам вече не ги разбирам тези момичета...
Търся си сериозна връзка, защото ми е писнало да съм сам, но в нашия смотан град от-до всички момичета ходят с някой за по два дена и това е... никакви чувства две целувки и айде кой от къде е!
Аз неискам така, но кой ли да ме разбере...
Всички момичета ми казват. Готин си.. незнам си к'во .. споделят работи /проблеми с мен, който не са споделяли даже с най - добрите си приятелки, но в крайна сметка нищо не се получава.
Мъж мечта съм. (мога да твърдя)
Не пия, не пуша по чужди жени не ходя...
Какво още искате момичета ?!
Единствения недостатък поне за мен (от гледна точка на момичетата незнам какви са ми недостатъците), е че съм срамежлив, но и да не бях си е напълно същата работа.
Имам сини очи, кестенява коса, 185см висок, 60кг, 16см дълъг (РОФЛ)
Какво ли не съм пробвал да съблазня едно момиче за постоянна връзка.. на което мога да разчитам споделям проблемите си и т.н.
В най - честия случай хубавите момичета са заети. (за по два дни)... такава не ми трябва
В друг случай са някаква чума фаната от гората.
И в третия случай... въобще не съм ги виждал поради простата причина , че не излизат от тях...
Вече съм отчаян до краен предел...
В мен ли е проблема... в тях ли е проблема....
Най - добре ще взема да си хвана приятелка от друг град...
Така и така сега ще кандидадствам, дано да ме приемат, че в този град където живея е пълна.. боза...
Ако някой случайно може да отговри къде е проблема нека пише, за да го реша веднъж за винаги.
п.с. Знам, че това не е сайт за запознанства, но ако случайно има някое момиче което се чувства като мен.. независимо от кой град е... нека ми пише лично, ако не друго поне да си лафим, кой знае може и да се получи от нещо малко, нещо голямо...