- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече и аз незнам какво искат момичетата!
Абе хора вие У РЕД ЛИ СТЕ ? нека прибавим една анкета тук за средната възраст (предполагам 4е е 13-14). Лично аз мисля че момичетата днес масово са пробити кухи лейки, които от нищо не отбират и философията им е " АЗ СЪМ ВОЛНА ПЕПЕРУДА, И ЛЕТЯ ОТ _ _ _ НА _ _ _" Или преведено от чалга на БГ - Нека пробваме колкото се може повече , щото НИ "СЪРБИ" и не ни ебе дали нараняваме някого.. И в тоя пейзаж има единици които наистина са МОМИчЕТА, които наистина знаят какво искат от едно момче.
ЛИчНО АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ИСКАш ДА КАЖЕш. в ЕДНА ВРЪЗКА БЕЗ ЛюБОВ и ПРИЯТЕЛСТВО НЕ МОЖЕ ДА СЪщЕСТВУВА. А СЕРИОЗНАТА ВРЪЗКА : ЛюБОВ + СЕКС+ ПРИЯТЕЛСТВО пропорционално разпределени в идеален вариантАЗ ще ти кажа какътв е проблема.
Приятел си с момичетата. Води си изводитеТа ако не бъде приятел с момичето си не мислите ли че връзката му ще бъте от типа от който той най-много се отвращава - "ОТ ДЕН ..ЗА ПЛАДНЕ" или за тия които не отбират от селския като мене - за 1-2 седмици? само Секс не значи сериозна Връзка. то е комплексно.Абе Вие смотани ли сте?