Ей трябва да ви питам не6то спе6ни4ко...знаете ли някакви лекарства които като се прекали с дозата да се стигне до смърт...но веднага след като се изпият...или въоб6те знаете ли не6то което като се изпие да може 4ас-два след тва да се стигне до смърт?![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
о6те е рано да си лягам :P се пак сериозно попитах![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Щях да ти кажа ама като се сетих ,че може да искасх данякого и реших да не ти казвам
Не майтап не съм чувал за такива иначе може да има
![]()
Ейй аз също мислех да пусна подобна тема, щото наскоро чух че имало няква отрова, дет като я изпиеш само заспиваш и никога не се събуждаш....нека някой ако знае какво е това или нещо подобно да кажееее плииз)
))) щото с хапчета знам че първо почваш да не се чувстваш добре или некфи такива глупости и то направо ти се иска да живееш....
С хапчета май не става! Един път бях болна имах температура едвам гледах и сам объкала витамин Ц с някакви други че и доста изпих ама само ги повърнах това беше.![]()
Пък за такива хапове и аз искам да науча ако има такива и какви са все пак отровата е една от най големите женски коварства. Не по добре да не знам ,че ако ми причака нещо туко виж сам избила 10-20 човека![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мацка ти да не мислиш да тровиш някои?? хаха (бъзик)
![]()
Значи всяко лекарство може да предизвика смърт ако се взима в мн големи дози или се пие заедно с още различни хапчета (примерно).
Не си ли гледала филми?Там се тъпчат със сънотворни и анти депресанти и др.Все пак това е химия и е доста опасно..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Хапчета за сърце, кръвно, успокоителни или приспивателни........ в големи количества, няма да има време даже да ти се "догади".
Най лесното нещо е да утрепеш, и за това вече съвет искат някой!! Вярно сме най-тъпия народ, май ?![]()
ма вие кво са ше се самоубивате ли или ше убивате някого хаха![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Ти си идиот.Първоначално написано от epizod
_BoSSy_, ще си смениш ли аватара? Моля те! Заради мен.![]()
Редно е темата да се заключи/изтрие.
Zimash nqkfi hapcheta i gi smesvash s alkohol!Tfa e to..Ama te syvetvam da ne opitvash..I ako si mislish,che kato she sa samoubivash nqkoi she te syjali i che si gYzarka jestoko se lyjesh..![]()
Защо да не ти се догажда от кръв??О.К ще си го смена,нямаш проблеми!!Първоначално написано от Victorious One
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Благодаря ти![]()
нее аватара ти е жестокк оставии го.... ако ти го махнеш аз ще го сложа :Д:Д:Д:Д:ДПървоначално написано от _BoSSy_
Заключвам темата,защото не тук е мястото да се разискват такива неща.Всяко едно хапче е опасно само по себи си, ако се прекали с дозата му или ако се смеши с друго.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone