.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Смърт...

Смърт...

Ей трябва да ви питам не6то спе6ни4ко...знаете ли някакви лекарства които като се прекали с дозата да се стигне до смърт...но веднага след като се изпият...или въоб6те знаете ли не6то което като се изпие да може 4ас-два след тва да се стигне до смърт?
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

я ходи си легни бе ?

о6те е рано да си лягам :P се пак сериозно попитах
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Щях да ти кажа ама като се сетих ,че може да искасх да някого и реших да не ти казвам Не майтап не съм чувал за такива иначе може да има

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Ейй аз също мислех да пусна подобна тема, щото наскоро чух че имало няква отрова, дет като я изпиеш само заспиваш и никога не се събуждаш....нека някой ако знае какво е това или нещо подобно да кажееее плииз ) ))) щото с хапчета знам че първо почваш да не се чувстваш добре или некфи такива глупости и то направо ти се иска да живееш....

С хапчета май не става! Един път бях болна имах температура едвам гледах и сам объкала витамин Ц с някакви други че и доста изпих ама само ги повърнах това беше.
    Пък за такива хапове и аз искам да науча ако има такива и какви са все пак отровата е една от най големите женски коварства. Не по добре да не знам ,че ако ми причака нещо туко виж сам избила 10-20 човека

Мацка ти да не мислиш да тровиш някои?? хаха (бъзик)

Значи всяко лекарство може да предизвика смърт ако се взима в мн големи дози или се пие заедно с още различни хапчета (примерно).
    Не си ли гледала филми?Там се тъпчат със сънотворни и анти депресанти и др.Все пак това е химия и е доста опасно..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Хапчета за сърце, кръвно, успокоителни или приспивателни........ в големи количества, няма да има време даже да ти се "догади".
    Най лесното нещо е да утрепеш, и за това вече съвет искат някой!! Вярно сме най-тъпия народ, май ?

ма вие кво са ше се самоубивате ли или ше убивате някого хаха
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Цитирай Първоначално написано от epizod
    Хапчета за сърце, кръвно, успокоителни или приспивателни........ в големи количества, няма да има време даже да ти се "догади".
    Най лесното нещо е да утрепеш, и за това вече съвет искат някой!! Вярно сме най-тъпия народ, май ?
    Ти си идиот.

_BoSSy_, ще си смениш ли аватара? Моля те! Заради мен.

Редно е темата да се заключи/изтрие.

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Zimash nqkfi hapcheta i gi smesvash s alkohol!Tfa e to..Ama te syvetvam da ne opitvash..I ako si mislish,che kato she sa samoubivash nqkoi she te syjali i che si gYzarka jestoko se lyjesh..

Цитирай Първоначално написано от Victorious One

Защо да не ти се догажда от кръв??О.К ще си го смена,нямаш проблеми!!
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Благодаря ти

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Цитирай Първоначално написано от Victorious One

Защо да не ти се догажда от кръв??О.К ще си го смена,нямаш проблеми!!
    нее аватара ти е жестокк оставии го.... ако ти го махнеш аз ще го сложа :Д:Д:Д:Д:Д

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Заключвам темата,защото не тук е мястото да се разискват такива неща.Всяко едно хапче е опасно само по себи си, ако се прекали с дозата му или ако се смеши с друго.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си