Момчето с коет вече трета година неможем да се разберем кой кого обича и само се разправяме ама много се обичаме .. Ту той ходи с някоя ту аз с някой и все неможехме да сме заедно а когато бяхме заедно винаги се карахме и имаше някой който да ни пречи .. и сега преди около месец бяхме тръгнали пак ама нещо не стана и така той тръгна с едно момиче от неговото училище и така и не се виждахме много много а аз много го обичам и аз тръгнах с едно момче което е мн сладко и ме кефи ама не го обичам .. и Така това момче с което толкова време неможем да се разберем (Гошо) днеска замина за Германия .. и ми е мн гадно защото винаги знаех че мога да се върна при него и дори една вечер да съм с него и знаех че винаги ще е до мен но сега той замина и няма да се връща .. снощи се видяхме и всичко беше както преди в началото казахме си толкова неща .. аз му викам отиди където искаш но знай че аз съм тук и винаги ще те обичам и ако наистина се обичаме ще бъдем заедно и всичко беше толкова яко и той милиони пъти ми каза колко много ме обича и преди още като бяхме малки 8ми клас някъде и имаше една пейка дето ходехме там и си бяхме написали М+Г некфи сърца и там като бяхме един път си загубих пръстена и после той го беше намерил и аз му казах да го пази и че докато е в него винаги ще сме заедно и снощи отидохме на оная пейка и той ми вади такъф пръстена и ми вика помниш ли преди и аз като се разплаках защото той заминава там и там ще си остане Днеска сутринта не можах да отида да го изпратя защото там щеше да е гаджето му и аз няма какво да правя там.. преди малко бях на рожден ден с гаджето Ми и ми беше толкова гадно за Гошо .. и сега незнам какво да правя и се побърквам..