Цитирай Първоначално написано от SlADka_lIGlA
Цитирай Първоначално написано от kifla
Вашата история наистина е много странна ...и двамата ходите с някой друг но не и заедно и пак казваш ,че се обичате.Относно това ,че той е заминал -ми просто така е трябвало да стане .Не сте били един за друг и така.Недей толкова да мислиш ,за него и постепенно ще ти мине малко по малко .
emi tova e edinstvenoto mom4e koeto me e pravilo tolkova shatsliva i vinagi mi e pomagal i me e razbiral i go obi4am no prosto ne se polu4ava kato sme zaedno .. no kak da go ostavq pff shtqlo da mi mine .. nemoje po4ti 3 godini nemoje da mi mine.. a sega 6te mi lipsva o6te pove4e .. iskam da mu kaja ne6to ama neznam kakvo za6toto toi e vse tujen i mi vika kolko me obi4a iskam po nqkakuv na4in da go nakaram da zabravi za men za6toto toi ako produljim taka do 1 sedmica 6te se vurne i 6te stane vsi4ko kakto predi.. zaradi men toi se provali mnogo i iskam sega da se opravi da si e predi6niq Go6o no toi nemoje da go razbere tova
сега ти е липсвал защото си го виждала а сега няма да ти липсва защото няма да го виждаш освен ако не се връща тук от време на време като не го виждаш чуствата ще отминат ще намериш друг и така...!!