.

Виж резултатите на анкетата: да и отмъстя ли?

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

8 30,77%
  • не

18 69,23%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

този път искам да се консолтирам

значи преди около месец пуснах тема по какъв брутален начин м,е отряза момичето вкоето съм влюбен вече близо 5 години така и същото момиче след 1 месец и от горе мълчание се появява и се държи с мен като чели нищо не е станало и даже се опитва да ме сваля въпросът ми е следният искам да и отмъстя но се чудя дали да го направя дали това е правилното решение който мисли че това е правилното решение да дава идеи за отмъщение
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    Търговище и Добрич :)
    няма смисъл да си отмъщаваш... тва е лапешко

Мега фен Аватара на koalka
    Не й обръщай внимание, просто се прави, че не я забелязваш.Дори да няма чувства към теб ще й стане неприятно.Много ме дразнят такива хора, които хем казват, че нямат чувства, хем дават някакви признаци.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ами, да, няма смисъл да отмъщаваш, защото така показваш, че ти пука. Просто не й обръщай внимание и не й говори. Това ще е най-жестоко спрямо нея.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Безразличието е по-гадно от омразата Така че няма смисъл да й отмъщаваш, просто не я забелязвай!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Безразличието е по-гадно от омразата Така че няма смисъл да й отмъщаваш, просто не я забелязвай!
    Така е!

Но го направи,само ако наистина го искаш,а не просто эащото `трябва да си отмъстиш`.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Тръгни с най-добрата и приятелка или с някое по-готино момиче от обкръжинието и. Това ще добро отмъщение. Но това е само в случай че наистина виждаш смисъл от това.Аз не бих се занимавал.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Така е!

Но го направи,само ако наистина го искаш,а не просто эащото `трябва да си отмъстиш`.
    определено искам да и отмъстя по възможно няй-бруталният начин(нищо че още като я видя ми омекват колената) тя се изгаври с мен по исключително брутален начин сега е мой ред
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

омъщението е за слабите , не е правилно отново да се съберете просто еи така. Кажи й че ако отново иска да сте заедно трябва да се постарае и да покаже че държи на теб

Повече от фен
    Не и отмъщавай, не бъди гаден.Остави я да си живее, защото ако и отмъстиш ще ти се върне.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Твърдиш, че я обичаш и искаш да й отмъстиш.. Чудно ми е малко как може да има такова нещо въобще..
    Обаче отрязала те е - примири се. Безсмислено е от подобни необмислени действия, за които после може да съжаляваш.
    Но щом си решил така - може просто да не й дадеш възможност да е с теб.. Тва е достатъчно брутално..
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си