- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли любов има и болка
не ми се иска да е така, иска ми се да е като по филмите - розовко и "заживяли щастливо", ама .. Днес или по скоро преди малко разбрах какво е да искаш да заплачеш а да не можеш - дали щото все пак си силен или защо нз. Да не изпадам в много окровения но приятелката ми която искаше да покани бивзшия си на рожденния ден и в последствие по някаква случайност все пак се отказа заради мен, тази вечер танцуваше с него блус в дискотеката докато си мислеше че съм духнал. . след като видях че танцуват си помислил да отида и да срина оня на земята от бой (както вече бях правил веднъж) ама после си казах че на сила хубост не става. Хванах си якенцето, изпих си водката и си заминах. След което получавам смс "ако не ме желаеш такава каквот съм, нз... трябваше да си разбрал че съм малко по-по странна" (беше пияна идваше от купон).
Естествено знам какво ще кажете - заеби я намери си друга. Вероятно така и ще направя, но ми е толкова трудно защото я обичам. И всичко това от човек който ти заявява че иска да бъде с теб и те обича.. Усещам как със всяка минута ставам все по "леден" което ме плаши. Все пак той е льохман, което ще рече че тя си пада под нивото, но..
Коментирайте наволя моля..
моето мнение е че трябва да поговориш с нея по този въпрос и тогава прецени какво ще правиш дали ще и теглиш една или ще останете заедно
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
за пореден път се убеждавам колко малоумни са жените. Заложено е просто в костите на една жена да е такава.
Приятел съжалявам, че така се е получило. Немога да те утеша сорка. И аз сам в едно такова акано положение, и не очаквам никои да ме разбере. Скоро може би мисля да тегла една майна на онова момиче или поне да я сложа на мястото й като и обясня каква е отстрани, но това ще го реша в движение. Живота е сложно нещо - надяваш се на едно, а то излиза друго... бегай мани... Продължавай да си живееш.
Едно малко съветче пробвай да бъдеш малко повече егоист от обикновенното. И имай по-голямо уважение към себе си....щото ако ти самия не се уважаваш.... неочаквай другите да го направят... еби им майката .... имаш много по-важна цел в живота - да го изживееш както трябва и да откриеш някакъв смисъл накрая. Ще има да се смееш след години на тая случка сигорен съм. Като се замисля и аз за мойте стари изпълнение преди време....,а бе и аз съм един ами нямам думи...
Сега ти е гадно сигорен съм.... но времето лекува, просто имай търпение.
п.п.
Всичко се връща ; )
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
ами според мен ако има любов има и болка и това е реалност която искам да е лъжа но зажалост не е, този който най много обичаш може да те нарани по най жестокият начин а понякога може да те обича най много от всички други хора на света но все пак любовта е едно мн важно нещо за живота ни защото ако няма любов и няма хора които ни обичат защо тогава сме родени
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Поговори с нея, попитай я дали още има чувства към бившия си, ако потвърди - мисля, че нямаш повече работа с нея. Но ако отрече я помоли за разумно обяснение защо иска да го кани на рд-то си и защо танцува с него. Изясни си всичко и не прибързвай!
По принцип да танцуваш с друг не виждам нищо лошо, НО не трябва да го прави, ако на теб ти е неприятно и още по-малко с бивш.Знаела е, че не искаш да идва на рождения й ден, но сега танцува с друг.Ясно е, че тя явно не изпитва същите чувства към теб.Написала е смс-а като оправдание, но да не мислиш за любимия човек, как той ще се почувства...
Опитай се да я забравиш, да не мислиш за нея и си намери наистина момиче, което ще оцени чувствата ти.
Преди да я эарежеш,поговори с нея.
[size=7][b][u]fosse cos
Ами според мен трябва да говориш с нея. Питай я обича ли те или не..ако отговора й е отрицателен - мисля, че знаеш какво да правиш, но ако е положителен, трябва да помислиш заслужава ли си да останеш с това момиче и заслужава ли си да търпиш, това което тя ти предлага.
Ти пък и прати СМС : " Или ще си с мен, или няма. Решавай"
Няма смисъл да те прави на глупак.
Пикла с пикла.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Няма нищо лошо в това че танцува с друг. Поне аз и гаджето ми не обръщаме голямо внимание на такива действия от страна на другия.
Лошото е ако в този танц тя влага повече от колкото трябва. Много е неприятно че е избрала именно бившия си приятел и то докато ти си там а най-вероятно и приятелите тил. Според мен тя не държи много на теб. И аз да видя нещо такова с гаджето ми най-вероятно ще побеснея и ще искам да го пребия тоя. Но момчето не е виновно че тя му дава шанс. Поговори с нея. Кажи и че това те наранява и като цяло и обясни так как те кара да се чувстваш. Ако тя не прояви разбиране...просто няма смисъл да се занимаваш с нея.
С този смс тя ти е казала доста ясно че иска да си прави каквото си иска и да си флиртува с който си пожелая. По добре вземи си я постегни малко преди да са се и нае.али.
Съчувствам ти и даже и на мен ми се дощя да го сдуша оня парцал дето ти подлива вода.
Да това наистина е проблем.Виж поговори с нея, попитай я дали тя те обича.Но ако каже, че те обича, то тогава ще трябва да я търпиш с всичките и недостатъци, нали това е любовта.Да познаваш достатъчно добре някой и въпреки това да го обичаш.Спокойно всеки греши, тя е допуснала грешка и се надяввам да се извини.Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Наистина много гадно се е получило ,но все пак тя просто е танцувала с бифшия си нищо друго нали?Не мисля ,че само заради това трябва да прекратиш всякакви отношения с въпросното момиче .Защо просто не поговорите и да ти обясни защо все още се занимава с бифшия си като е с теб.Поне според мен това е най-добрия вариант и няма нужда да прибързваш с заключенията и късането ...но все пак ти си знаеш най-добре.![]()
сутринта ми писа смс "че е смотана за дето постъпва така" и че ме обича, че не иска да усложнявам нещата, после ми писа още 3-4 смс да и отговоря нещо.. Знам че е така както казвам ама мисля да сложа край. Наистина уважавам себе си най-много, точно затова го правя..
В момента и изпитвам това на мой гръб.Всеки път като си помисля за него и очите ми се пълнят със сълзи и едва се въздържам да не заплачаИскам да не ме болеше толкова...
Човек със воля !!! Евала !!! Браво !!! Не позволяваи на другите да те потъпкват. Всичко си има граници дори и вселената : )Първоначално написано от desert_eagle
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !