- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли опасност ?
има ли някаква опасност момичето да забременее ако мъжа е бил с презерватив през цялото време не е свършвал в нея и когато е свършил в презерватива той не е бил скъсан ?
На колко години си![]()
Absolutno nikakva!
ebati tupiq vupros ti izklu4i si4ki vuzmojnosti da zabremenee momi4eto wei nakraq pita6 ima li opasnost tctcct emi nqma opasnost/ stiga pitali tupi vuprosi
Да не са те пързулнали, че ще ставаш тати?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
възможно ли е? всяка вечер преди лягане чувам песента излязал е дельо хайдутин.... мислите ли че извънземна цивилизация да е чула песента в космоса и сега да се опитва да се сържи с мен?!?!?!![]()
nau4i se da ti haresva...
НИКАКЪВ шАНС :P
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
хаха сигурно нещо такова се е получилоПървоначално написано от kalpazanka
да,наистина...на колко-12-13Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
чeстито!ще си имаш марсиянче![]()
![]()
![]()
princesa_viki ти си бая мишка![]()
благодаря,подобноПървоначално написано от dark0s
![]()
![]()
Има. Ако някой преди теб или след теб я е минал без презерватив.![]()
101% е бременна вече! Щом сте ползвали и презерватив и не си свършил в нея... Вече по-внимателно!!!
Сега сериозно: Що за глупост?!?! Естествено, че не е. Ползвали сте предпазни мерки, не си свършвал в нея - няма начин да е бременна от теб.
Тааа... на колко си?
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Стига сте се карали така бе, на опаковките на презервативите пише, а и пиша и на други места, че презервативите предпазват 97% от нежелана Бременнст. Не знам защо е така, ама така съм чувала...
[img][/img]
Първоначално написано от experiment_m
![]()
мда тогава може
![]()
![]()
![]()
Abe za vsichko si ima nqkakuv shans., v tozi sluchai neveroqtno prenebrejim. I vse pak, ako ti kaje che e zabremenqla v sluchaq i kaji da se oplache na drugiq tupkach![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Да,права си,така е.Обаче мисля,че става въпрос (за това на опаковките)ако мъжът е свършил в момичето.Все пак презерватива може да се скъса,може да се изхлузи и тогава да стане белята...Първоначално написано от SilverAngel
Не знам.Не съм сигурна![]()
Еми да, ама нтой нито е свършил в нея, нито презервативът се е скъсал, нито нищо! как може да е бременна?Първоначално написано от SilverAngel
![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!