Понеже вчера или оня ден моята приятелка ме помоли да и пусна тема в теенпроблем.нет от моя потребителски акаунт се замислих дали да си направя такава тема но в крайна сметка се осмелих (замислих се защото тя писа от моя пот.име (естрея) за любовта).

Обичам едно момче от доста време има няма 3 години.Запознахме се в селото където ние имаме вила(тя е в ено отдалечено място от града).И понеже цяло лято бяхме заедно незнам какво точно стана но започнах да се влюбвам в него.Вивдах че и той ме харесва както аз вийдаше се в очите му но нито аз нито той посмяхме да си го признаем в очи в очи.Дойде края на лятото и всеки трябваше да се върне в града.Проблема беше че не бяхме в един и същи град.След него съм имала и други момчета но след като ходихме известно време (някаде 3-4 месеца) и скъсвахме и след това изведнъж пак той нахлува един вид в сърцето ми,и любовта се връща.Но той е далеч от мен. Боя се че никога няма да го забравя.Какво да направя .Защото аз самата не съм в състояние да си отговоря.