.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    hottie
    Guest

Секс по време на цикъл?

Вчера споделих на една моя приятелка, че по време на цикъла ми, тъй като трудно издържам без секс, все пак правим анален секс и свирки разбира се.
    Това и се стори много много странно.
    Исках да разбера дали има други като мен? Очаквам вашите мнения.

аз не бих правила докато съм в цикъл,защото риска от заразяване с някоя болест е много по-голям,а и си е гадно....

еми аз съм го правила, когато съм била неразположена, ама малко боли по едно време и затова избягвам...

hottie
    Guest
    По принцип си права, но в случая говоря за анален секс. Прюс това с приятеля ми сме зяедно от 2 години и няма проблем \/

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Analen sex po vreme na menstrycia ne sum pravila.Ina4e svirkite i vaginalnia sex si gi praktikyvame nezavisimo v koi dni ot cikula sum.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    До този момент не съм попадал на гадже без болезнен мензис. И за това въобще не съм си и искал по това време. Чакам си

Град
    Под зелените смокини
    най-малкото гадно,на мен лично един пита като си извадих пениса и видях че е целия с кръв или там квото е червено и ми стана лошо,станах бял като платно за малко да припадна
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    най-малкото гадно,на мен лично един пита като си извадих пениса и видях че е целия с кръв или там квото е червено и ми стана лошо,станах бял като платно за малко да припадна
    горкият. Представям си. Особено ако в първия миг си си помислил, че е от теб.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ооо аз лично никога не бих го правила по време на цикъл .. някак си гадно ми се стуваа пък и мен винаги ме боли
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    горкият. Представям си. Особено ако в първия миг си си помислил, че е от теб.
    не просто ме е страх много от кръв нещо като фобия
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Мега фен
    Град
    SF
    Принципно като ми дойде ставам най-разгонена. Хормони, какво да се прави Правила съм го в такъв период, няма нищо по-специално, освен 4е има голяма възможност да изцапате 4аршафите.

Робинята на Quench

под душа, и нема проблеми

Цикъла ми е доста болезнен и не мога да си помисля да правя нещо! Но не оставам гаджео си на сухо! Духам му!

Град
    Blondeland
    О не, първо е адски гнусно - всичко в кръв и второ е АДСКИ НЕХИГИЕНИЧНО.
    Знаете че по време на менструация се отделя мръсна кръв и ако искаш да лепнеш някое възпаление на приятеля си - Go Ahead!!!!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

И аз съм правила секс,в периода,в който съм неразположена.И то и вагинален и анален секс и не ме е боляло. А и като съм неразположена най-много ми се иска Даже в началото като бях по-малка и неопитна приятелят ми свърши без да иска в мен,а аз бях в цикъл и не знаех дали има вероятност да забременея.. Ама после вече разбрах всичко де. :P
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Като съм в цикъл и гаджето ми много иска секс и аз съм на такава вълна- под душа анален. Но никога при мензиса! Това е гадно, дори с презерватив!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Пълна гнусотия. Дори и мюсюлманите-фанатици не правят секс по време на цикъл.

Като съм неразположена най-силно ме удря хормона. Първият си анален секс правих когато бях в цикъл. Това отговаря на въпроса.

Цитирай Първоначално написано от hahavteen Виж мнението
    Analen sex po vreme na menstrycia ne sum pravila.Ina4e svirkite i vaginalnia sex si gi praktikyvame nezavisimo v koi dni ot cikula sum.
    Не е ли гадно по време на менструация вагинален?

Цитирай Първоначално написано от reni12 Виж мнението
    Не е ли гадно по време на менструация вагинален?
    обича като я чукат да фърчи кръв навсякъде

Мега фен Аватара на baby_baby
    Толкова ли не може да изчакате 5 дена?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Толкова ли не може да изчакате 5 дена?
    Аз като съм в цикъл не чакаме и ме ебът

Супер фен
    Не го правя,защото не е хигиенично.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    http://www.medicalvideos.org/videos/...ing-her-period

Колко ретарди в тая тема.