- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на цикъл?
Вчера споделих на една моя приятелка, че по време на цикъла ми, тъй като трудно издържам без секс, все пак правим анален секс и свирки разбира се.
Това и се стори много много странно.
Исках да разбера дали има други като мен? Очаквам вашите мнения.![]()
аз не бих правила докато съм в цикъл,защото риска от заразяване с някоя болест е много по-голям,а и си е гадно....
По принцип си права, но в случая говоря за анален секс. Прюс това с приятеля ми сме зяедно от 2 години и няма проблем \/
Analen sex po vreme na menstrycia ne sum pravila.Ina4e svirkite i vaginalnia sex si gi praktikyvame nezavisimo v koi dni ot cikula sum.
До този момент не съм попадал на гадже без болезнен мензис. И за това въобще не съм си и искал по това време. Чакам си![]()
най-малкото гадно,на мен лично един пита като си извадих пениса и видях че е целия с кръв или там квото е червено и ми стана лошо,станах бял като платно за малко да припадна![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Първоначално написано от dark0s
горкият. Представям си. Особено ако в първия миг си си помислил, че е от теб.
![]()
не просто ме е страх много от кръв нещо като фобияПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Принципно като ми дойде ставам най-разгонена. Хормони, какво да се правиПравила съм го в такъв период, няма нищо по-специално, освен 4е има голяма възможност да изцапате 4аршафите.
![]()
Робинята на Quench
Цикъла ми е доста болезнен и не мога да си помисля да правя нещо! Но не оставам гаджео си на сухо! Духам му!![]()
О не, първо е адски гнусно - всичко в кръв и второ е АДСКИ НЕХИГИЕНИЧНО.
Знаете че по време на менструация се отделя мръсна кръв и ако искаш да лепнеш някое възпаление на приятеля си - Go Ahead!!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
И аз съм правила секс,в периода,в който съм неразположена.И то и вагинален и анален секс и не ме е боляло.А и като съм неразположена най-много ми се иска
Даже в началото като бях по-малка и неопитна приятелят ми свърши без да иска в мен,а аз бях в цикъл и не знаех дали има вероятност да забременея..
Ама после вече разбрах всичко де. :P
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Като съм в цикъл и гаджето ми много иска секс и аз съм на такава вълна- под душа анален. Но никога при мензиса! Това е гадно, дори с презерватив!
Пълна гнусотия. Дори и мюсюлманите-фанатици не правят секс по време на цикъл.
Като съм неразположена най-силно ме удря хормона. Първият си анален секс правих когато бях в цикъл. Това отговаря на въпроса.
Не го правя,защото не е хигиенично.
http://www.medicalvideos.org/videos/...ing-her-period
Колко ретарди в тая тема.
Аз съм най-големия ретард