- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как смятате ,кои е подходящият подход към едно момче
как смятате ,кои е подходящият подход към едно момче- рязък , внимателен или всичко става с времето и как мислите ако не стане веднага няма да се получи или отново всичко с времето си ?
всичко става с времето
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Според мен внимателнбо и загадъчно, защото ако е много рязко може да се изплаши.А пък ако се чака много момчето може да изгуби интерес.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ем да не се притеснявам значи - не съм дебела имам хубав бюст и симпатична усмивка - нямам проблем![]()
![]()
![]()
И трите са добри,но първият и вторият вариант са най-добри.Първичт ако нямаш много време с това момче,а вторият ако знаеш че имаш време и ти предстоят много срещи с даденото момче.Може би първият е най-добър,но зависи от момчето.Може да го уплашиш,а може и да си помисли че се бъзикаш.Но най-добре направо в очите без заобиколки.
Точно! Ако се изплаши, за какво ти е мъж, който се плаши от такива неща?Първоначално написано от Niakoitam
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
Ти си голям шемет , а?Първоначално написано от boco glavata
![]()
Внимателно и загадъчно защото ще има тръпка повече време а пък рязко и импулсивно бързо минава
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
Ако обичаш някого,няма да гледаш недостатъците му!
Колкото по темата най-добре е да казваш директно!
Или става , или не!!!
+ 100000000000000000000000 \Първоначално написано от twix_91
/
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Всичко с времето си .Никога не падай в краката на момче и да правиш първата стъпка.Аз винаги ги предизвиквам по някакъв начин и момчетата незнам как ама все се хващат и те правят първата крачка![]()
![]()
![]()
Аве сичко става рязко.
Аз за пример съм толкова заспал,че жената трябва да си навре лицето в моето за да усетя нещо.