- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак проблем с гаджето...пфф
От 2 месеца ходя с едно момче.в началото ни беше супер готино,обаче се оказа,че тойе много ревнив,ама мноооооого.Всеки ден ми взлиза в скайп и ми гледа хронологията.Не ми харесва това.Оня ден си бях писала с едно момче и се бяхме разбрали да се видиме.Тогава той направо ми вдигна кръвното.Не мога да продължавам така,писна ми от ревността му.Казах му 10000000000000000 пъти,че щом съм го избрала,значи искам да съм с него...Обаче той пак е много ревнив.Вече наистина не знам какво да правя..Помогнете ми![]()
![]()
![]()
...
Кажи му ясно и точно:"Ако не престанеш с тази ревност, ще си останеш сам!" На никой не му е приятно да бъде следен и разпитван все едно е престъпник. Факта обаче, че така те ревнува, ме кара да мисля, че много те обича.Но поговорете за това, трябва да има някакви граници, как така ще ти влиза в скайпа това е твоето лично пространство! Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Това,че толкова те ревнува,значи,че държи мн на теб,нооо рано или късно ще ти омръзне иии е твърде възможно на този пичага мандата да му изтече!Пробвай пак да поговориш с него,кажи му,че по този начин не ти е мн комфортно и,че ти нарушава личното пространство,ако и този път не стане или продължаваш да търпиш или ще има 4ао бамбино!
ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!
много ясно прав е след с кви момчета ще се виждаш като си имаш гадже ?!?! замисли се дали неговата ревност не е провокирана от твойте действияи не си мислете момичетата че сте много свирепи като заплашвате че ще скъсате защото накрая все женското реве
![]()
след като си избрала него забравяш за момчета в скайп излизания с тях и тн. забравяш за флирт4е.ком и темподобните забравяш за кафенца с "приятели"![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Aма той много добрер знае,че ми е само фр.Един път ме видя как се бях прегърнала с най-добрия ми приятел и пак същото.Като му кажа,че ще ходя на кафе с компанията и той веднага кои са тия,къде ще ходите.Аз и него го викам,ама какво да направя като сме различни смени????!!!!Пита ме с кого съм била и аз като кажа с мама и той къде и аз има ли значение и той да,разбира се,че има.Много пъти ми е казвал,че ме обича и т.н. Обаче той прекалява многоПървоначално написано от dark0s
![]()
...
ААААА и вчера ми изчезна нета и той вика ела на скайп иначе ще ти се разсърдя.Е даже и ултиматуми ми поставя...Наистина не знам какво да правя....![]()
...
Съгласна съм с тебе, че е гадно да те ревнуват, да ти проверяват скайпа,пощата и тем подобни.Но пък също е гадно и да видиш как приятелката ти си е уговорила среща.Аз ако си уговоря среща с някой /което почти не се случва/ -1-во казвам на приятеля си и по неговата реакция разбирам дали да се обадя на тоз човек.Просто и ти трябва да разбереш гаджето си.Друго е ако вече не можеш така... Просто говориш с него! Няма друг начин, или аз поне не видам такъф...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
az sym na syhstoto mnenie ako ''prodyljavash taka shte ostanesh sam'' smeni si parolata na skype ne q davai na nikoi inache ti po tozi nachin stavash zavisima pravi vsichko sama ne obichai da ti kazvat kfo da pravishnedei bydi podvlastna na nego zashtoto moje da se stigne i do po seriozno
![]()
Ама с това момче се бяхме разбрали да се видиме,защото правиме проект за училище,а аз много пъти съм му казвала,че щот съм го избрала,значи ще съм с него...
...
Един човек ,ако е ревнив,си остава ревнив винаги.Така,че се примири.Щом с раэговор не става,ще стане с действие.Раэдялата ти е спасението.Ако не искаш да се раэделите,просто продължаваш да го търпиш.Ултиматомите,които се основават само на думи,никога не вършат работа.
А и эащо ти энае паролите?Това е глупаво.Ревни,ревнив ,ама човек трябва да има и някакво лично пространство.И эаради едната ревност,не му поэволявай да ти се качва на главата (обраэно каэано).
[size=7][b][u]fosse cos
ти може да станеш предводител на феминисткото движение на Марси ДарсиПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Първоначално написано от dark0s
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Знай,че щом те ревнува значи,че наистина държи на теб и те обича много.Но все пак направи така че да ти има доверие.Гледай тая ревност да я намалиш до минимум.И все пак имай свое лично пространство.
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
Абе освен всичко, което се каза до сега, защо не вземеш да му прилагаш същата тактика? Като ти каже, че излиза - почни даго разпитваш. А като почне да мрънка за държанието ти, му заяви най-нагло - "Еми и ти правиш същото, така че нямаш право да ме обвиняваш."![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Съгласен съм напълно с тебе... \Първоначално написано от dark0s
/ \
/
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
Aбе днеска му казах,че няма да съм си вкъщи и пак ми звъни(в момента пиша от братовчед ми) И само,ще ходиме ли на кафе и секви такива....А миналата седмица не се бяхме виждали и още овече ми досаждаше,а му казах,че имам много да уча![]()
А и мисля да му кажа към април месец,че няма да се виждаме,защото имам изпити и трябва да си ги взема...
![]()
![]()
...
Сори, ама ти си нек'ва тъпа...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Кажи ми да гледа острова на изкушението и да обърне внимание на Миглена и оня .. как беше .. Юли. ;]
1ВО - СМЕНИ СИ паролата на СКАйпа.....Как можеш да му дадеш паролата си , като знаеш кво прави....Той освен , че ти чете хронологиите може и да си пише с някой , за да ви скара...НЕ знам и аз...
2ро - кажи му , че това , че ходиш с него , не означава , че не можеш да се виждаш с приятелите си и все шак трябва да имаш време за себе си и за твоите си работи...
3то - ако продължава така , по-добре го зарежи , за да не ти къса нервите и да не те пита къде ходиш когато излизаш с майка ти...Въпреки , че такава ревност означава силна любов , ама то пък бива бива....Малко ограничение все пак...Къв е тоя тормоз ?!!![]()
Ми смених паролата...ама още не съм гоеорила с него,чакам отново да се прояви като голлллллляяяяяяяяяяяяяяяя яяяммммммммм ревнивец и тогава..Първоначално написано от d0mat4et0
...
na4i ima 2 varianta govori s nego 2 variant e da stane6 i ti revniva za da razbere 4e ne e priqtno
Bring me to life...
Решението е да се разделите, друго няма какво да се каже.И аз не бих издържала на такава ревност.Проверявал ти е хронологията, защото не ти е вярвал...
Mи аз му казах,че за мен най-важно е една връзка да се гради на доверие,а той каза,че ми имал доверие.А аз като го попитах защо ми е проверявал хронологията и той ааааммиии така...Първоначално написано от koalka
![]()
Аз май съм му първото по-така гадже,ама той мн се вживява па....Нещо не го разбирам.Аз мисля,че съм малка,за чак толкова сериозна връка каквото иска той,ама го обикнах за това кратко време...
![]()
![]()
...
Zna4i v toq forum ima nqkoi qki i nqkoi t1pi temi...Taq e ot qkata...Pozdravi za avtorkata.Emi 6te ti kaja sega ne6to,i az s1m revniv i se stremq da ne go pokazvam,ama nestava,poradi prostata pri4ina 4e-1-vo mnogo obi4am priqtelkata si i 2-ro kolkoto i da se opitvam da sd1rjam i prikrivam revnostta si ne-e tolkova trudno...A 4estno kazano ako ti go obi4a6 6te se postavi6 na negovo mqsto.V1preki 4e nqkoi ne6ta naprimer kato tova da vlzia v skype malko e smu6tava6to,no tova e 4ovek1t te obi4a naistina mnogo...Opitai se da pogovori6 s nego,i naistina pak mu kaji 4e go obi4a6 i 4e 6tom si vse o6te s nego nqma za6to da se pritesnqva...Tova nqma da sekne revnostta mu,no pone malko 6te go uspokoi 4e nqma6 drug i taka...Uspeh