.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Пак проблем с гаджето...пфф

От 2 месеца ходя с едно момче.в началото ни беше супер готино,обаче се оказа,че тойе много ревнив,ама мноооооого.Всеки ден ми взлиза в скайп и ми гледа хронологията.Не ми харесва това.Оня ден си бях писала с едно момче и се бяхме разбрали да се видиме.Тогава той направо ми вдигна кръвното.Не мога да продължавам така,писна ми от ревността му.Казах му 10000000000000000 пъти,че щом съм го избрала,значи искам да съм с него...Обаче той пак е много ревнив.Вече наистина не знам какво да правя..Помогнете ми
    ...

Повече от фен
    Кажи му ясно и точно:"Ако не престанеш с тази ревност, ще си останеш сам!" На никой не му е приятно да бъде следен и разпитван все едно е престъпник. Факта обаче, че така те ревнува, ме кара да мисля, че много те обича.Но поговорете за това, трябва да има някакви граници, как така ще ти влиза в скайпа това е твоето лично пространство! Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

=)

Това,че толкова те ревнува,значи,че държи мн на теб,нооо рано или късно ще ти омръзне иии е твърде възможно на този пичага мандата да му изтече!Пробвай пак да поговориш с него,кажи му,че по този начин не ти е мн комфортно и,че ти нарушава личното пространство,ако и този път не стане или продължаваш да търпиш или ще има 4ао бамбино!
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

Град
    Под зелените смокини
    много ясно прав е след с кви момчета ще се виждаш като си имаш гадже ?!?! замисли се дали неговата ревност не е провокирана от твойте действия и не си мислете момичетата че сте много свирепи като заплашвате че ще скъсате защото накрая все женското реве
    след като си избрала него забравяш за момчета в скайп излизания с тях и тн. забравяш за флирт4е.ком и темподобните забравяш за кафенца с "приятели"
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Цитирай Първоначално написано от dark0s
    много ясно прав е след с кви момчета ще се виждаш като си имаш гадже ?!?! замисли се дали неговата ревност не е провокирана от твойте действия и не си мислете момичетата че сте много свирепи като заплашвате че ще скъсате защото накрая все женското реве
    след като си избрала него забравяш за момчета в скайп излизания с тях и тн. забравяш за флирт4е.ком и темподобните забравяш за кафенца с "приятели"
    Aма той много добрер знае,че ми е само фр.Един път ме видя как се бях прегърнала с най-добрия ми приятел и пак същото.Като му кажа,че ще ходя на кафе с компанията и той веднага кои са тия,къде ще ходите.Аз и него го викам,ама какво да направя като сме различни смени????!!!!Пита ме с кого съм била и аз като кажа с мама и той къде и аз има ли значение и той да,разбира се,че има.Много пъти ми е казвал,че ме обича и т.н. Обаче той прекалява много
    ...

ААААА и вчера ми изчезна нета и той вика ела на скайп иначе ще ти се разсърдя.Е даже и ултиматуми ми поставя...Наистина не знам какво да правя....
    ...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Съгласна съм с тебе, че е гадно да те ревнуват, да ти проверяват скайпа,пощата и тем подобни.Но пък също е гадно и да видиш как приятелката ти си е уговорила среща.Аз ако си уговоря среща с някой /което почти не се случва/ -1-во казвам на приятеля си и по неговата реакция разбирам дали да се обадя на тоз човек.Просто и ти трябва да разбереш гаджето си.Друго е ако вече не можеш така... Просто говориш с него! Няма друг начин, или аз поне не видам такъф...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

az sym na syhstoto mnenie ako ''prodyljavash taka shte ostanesh sam'' smeni si parolata na skype ne q davai na nikoi inache ti po tozi nachin stavash zavisima pravi vsichko sama ne obichai da ti kazvat kfo da pravish nedei bydi podvlastna na nego zashtoto moje da se stigne i do po seriozno

Ама с това момче се бяхме разбрали да се видиме,защото правиме проект за училище,а аз много пъти съм му казвала,че щот съм го избрала,значи ще съм с него...
    ...

Мега фен
    Град
    София
    Един човек ,ако е ревнив,си остава ревнив винаги.Така,че се примири.Щом с раэговор не става,ще стане с действие.Раэдялата ти е спасението.Ако не искаш да се раэделите,просто продължаваш да го търпиш.Ултиматомите,които се основават само на думи,никога не вършат работа.
    А и эащо ти энае паролите?Това е глупаво.Ревни,ревнив ,ама човек трябва да има и някакво лично пространство.И эаради едната ревност,не му поэволявай да ти се качва на главата (обраэно каэано ).
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Един човек ,ако е ревнив,си остава ревнив винаги.Така,че се примири.Щом с раэговор не става,ще стане с действие.Раэдялата ти е спасението.Ако не искаш да се раэделите,просто продължаваш да го търпиш.Ултиматомите,които се основават само на думи,никога не вършат работа.
    А и эащо ти энае паролите?Това е глупаво.Ревни,ревнив ,ама човек трябва да има и някакво лично пространство.И эаради едната ревност,не му поэволявай да ти се качва на главата (обраэно каэано ).
    ти може да станеш предводител на феминисткото движение на Марси Дарси
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    ти може да станеш предводител на феминисткото движение на Марси Дарси
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Stara Zagora
    Знай,че щом те ревнува значи,че наистина държи на теб и те обича много.Но все пак направи така че да ти има доверие.Гледай тая ревност да я намалиш до минимум.И все пак имай свое лично пространство.
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Абе освен всичко, което се каза до сега, защо не вземеш да му прилагаш същата тактика? Като ти каже, че излиза - почни даго разпитваш. А като почне да мрънка за държанието ти, му заяви най-нагло - "Еми и ти правиш същото, така че нямаш право да ме обвиняваш."
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Няма лошо да е ревнив..но ако ти пречи вземи мерки ..

Град
    HaSkoVo
    Съгласен съм напълно с тебе... \/ \/
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Aбе днеска му казах,че няма да съм си вкъщи и пак ми звъни(в момента пиша от братовчед ми) И само,ще ходиме ли на кафе и секви такива....А миналата седмица не се бяхме виждали и още овече ми досаждаше,а му казах,че имам много да уча А и мисля да му кажа към април месец,че няма да се виждаме,защото имам изпити и трябва да си ги взема...
    ...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Сори, ама ти си нек'ва тъпа...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Кажи ми да гледа острова на изкушението и да обърне внимание на Миглена и оня .. как беше .. Юли. ;]

1ВО - СМЕНИ СИ паролата на СКАйпа.....Как можеш да му дадеш паролата си , като знаеш кво прави....Той освен , че ти чете хронологиите може и да си пише с някой , за да ви скара...НЕ знам и аз...
    2ро - кажи му , че това , че ходиш с него , не означава , че не можеш да се виждаш с приятелите си и все шак трябва да имаш време за себе си и за твоите си работи...
    3то - ако продължава така , по-добре го зарежи , за да не ти къса нервите и да не те пита къде ходиш когато излизаш с майка ти...Въпреки , че такава ревност означава силна любов , ама то пък бива бива....Малко ограничение все пак...Къв е тоя тормоз ?!!

Цитирай Първоначално написано от d0mat4et0
    1ВО - СМЕНИ СИ паролата на СКАйпа.....Как можеш да му дадеш паролата си , като знаеш кво прави....Той освен , че ти чете хронологиите може и да си пише с някой , за да ви скара...НЕ знам и аз...
    2ро - кажи му , че това , че ходиш с него , не означава , че не можеш да се виждаш с приятелите си и все шак трябва да имаш време за себе си и за твоите си работи...
    3то - ако продължава така , по-добре го зарежи , за да не ти къса нервите и да не те пита къде ходиш когато излизаш с майка ти...Въпреки , че такава ревност означава силна любов , ама то пък бива бива....Малко ограничение все пак...Къв е тоя тормоз ?!!
    Ми смених паролата...ама още не съм гоеорила с него,чакам отново да се прояви като голлллллляяяяяяяяяяяяяяяя яяяммммммммм ревнивец и тогава..
    ...

na4i ima 2 varianta govori s nego 2 variant e da stane6 i ti revniva za da razbere 4e ne e priqtno
    Bring me to life...

Мега фен Аватара на koalka
    Решението е да се разделите, друго няма какво да се каже.И аз не бих издържала на такава ревност.Проверявал ти е хронологията, защото не ти е вярвал...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Решението е да се разделите, друго няма какво да се каже.И аз не бих издържала на такава ревност.Проверявал ти е хронологията, защото не ти е вярвал...
    Mи аз му казах,че за мен най-важно е една връзка да се гради на доверие,а той каза,че ми имал доверие.А аз като го попитах защо ми е проверявал хронологията и той ааааммиии така... Аз май съм му първото по-така гадже,ама той мн се вживява па....Нещо не го разбирам.Аз мисля,че съм малка,за чак толкова сериозна връка каквото иска той,ама го обикнах за това кратко време...
    ...

Zna4i v toq forum ima nqkoi qki i nqkoi t1pi temi...Taq e ot qkata...Pozdravi za avtorkata.Emi 6te ti kaja sega ne6to,i az s1m revniv i se stremq da ne go pokazvam,ama nestava,poradi prostata pri4ina 4e-1-vo mnogo obi4am priqtelkata si i 2-ro kolkoto i da se opitvam da sd1rjam i prikrivam revnostta si ne-e tolkova trudno...A 4estno kazano ako ti go obi4a6 6te se postavi6 na negovo mqsto.V1preki 4e nqkoi ne6ta naprimer kato tova da vlzia v skype malko e smu6tava6to,no tova e 4ovek1t te obi4a naistina mnogo...Opitai se da pogovori6 s nego,i naistina pak mu kaji 4e go obi4a6 i 4e 6tom si vse o6te s nego nqma za6to da se pritesnqva...Tova nqma da sekne revnostta mu,no pone malko 6te go uspokoi 4e nqma6 drug i taka...Uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си