- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак проблем с гаджето...пфф
МерсиПървоначално написано от pet_14
![]()
![]()
...
E сега говорих с него и ме разпитва какво съм правила днеска и е такива...![]()
![]()
![]()
...
оф миличка май и ти незнаиш кфо искаш?Я си представи че той ти каже че ще излиза с момиче а ?като знаиш каф е не му казвай кажи по добре утивам на кафе с приятелка.И ти да беше и ти ще ревнуваш така че........кАту нЕ тИ иЗнАсЯ пЪтЯя....нЕ Е еДинСтвЕн
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Моят също е така ревнив и ти препоръчвам да прекратиш всичко това навреме.Ти прецени дали да поговорите или да се разделите.Но бъди сигурна, че дори и след разговори и обещания да подтиска ревността си-ще е само временно.Личен опит
Е па да те пита кво си правила днес, няма нииищо лошо!Имам чувството че почваш вече да преовеличаваш...Първоначално написано от EmO_KiD_;(
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Само гейовете ревнуват.Зарежи го докато не е станало късно,защото е гей.![]()
Не преОвеличавам,ама през цялото време говорихме с кого съм била,къде съм била и като тръгнах да го питам нещо и той ааааа,чакай а защо не беше на компа,кога ще влизаш в скайп и т.н. Той май иска да ме следи,нзнПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
Обаче,не ми харесва това...Той каза,че съм първото момиче,с което се е целувал (то и при мене беше така) иииии всеки път ми казва,че много ме обича...Нямам нищо против това,ама ревността му ме побърква....
...
Щом е толкова ревнив работата е сериознаКажи му,че като ти няма доверие си е негов проблем!Успокой го малко и това е.
със сигурност много държи на теб..но ако прекалява му постави така нещата,че ако не престане може да те загуби..може и да си вземе поука![]()
Аз ходя с моя 10 месеца и тва още не е спряло..ти ми говориш за 2 месеца....Може би просто е ужасно ревнив човека...не знам дали ше се промени...При моя няма никва промяна![]()
Oh Revnost revnostneizle4ima bolest ... Moje da se razglejda pod mnogo ugali f tfoq slu4ai
1-mom4eto e zaGRIjeno za tebe iska da si samo negova daje moje da se kaje edin vid kato predmetno ne6to da te pritejava no ne se davai :}}}
2-моми4ето (ти) рано или касно ти писва Неможе никои да ти влиза В собственото пространство независимо кой е ....
Ревноста е ФАКТ неможеш да я отнемеш от даден човек
Поговори с него защто така прави и ако нищо не стане остава единственото нещто което е в краен случай да му сложиш майната, но просто давам мение.... Единственото най-добро решение единствено ти го знаеш и ти можеш да го направишКаквото направиш знай че е наи добро от Твоя страна
Mи съгласна съм с теб...А сега па на вс отгоре започна да ми пили,че не се виждаме достатъчно много..пфф.Аз му казах,че имам мн контролни и той вика е ти само учи6.Всеки път като ти се обадя или си ан СИП или учиш и т.н. Аз му казах Виж кво,аз съм решила да кандидатствам и искам да вляза там където съм решила.Ако не ти изнася може да се разделим,обаче няма да си провалям бъдещето заради тебе...Годината ми е мн важна и не искам да си изпускам шанса!И му тръшнах телефона...Първоначално написано от AllenWallker
...
+1 =D>Първоначално написано от slun4evo momi4e
Ам то и аз съм т'ка.Аз вече почти 11 месеца съм с него и относно ревноста - няма промяна... Така че.. или се свиква или се къса...Аз вече свикнах с тва /да излизам само с него, да съм само с него, да говоря почти само с него... и т.н. , но с времето това не ти прави впечатление.. /Първоначално написано от KimBerLy1912
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Нормално е да ревнува, щом те обича, но е прекалено да ти влиза в скайп, да те проверява и т.н. просто по този начин показва че не ти вярва, а връзка без доверие.... досещаш се накаде ще идат нещата. Пък и ти се чудя защо той има достъп до скайпа ти?! Все пак тва е лично пространство... дори да няма нищо което да криеш, не е приятно да ти се ровят...
Кажи му че или престава или... просто то непречи да ревнува ама малко да се прикрива поне...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..