.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Zna4i v toq forum ima nqkoi qki i nqkoi t1pi temi...Taq e ot qkata...Pozdravi za avtorkata.Emi 6te ti kaja sega ne6to,i az s1m revniv i se stremq da ne go pokazvam,ama nestava,poradi prostata pri4ina 4e-1-vo mnogo obi4am priqtelkata si i 2-ro kolkoto i da se opitvam da sd1rjam i prikrivam revnostta si ne-e tolkova trudno...A 4estno kazano ako ti go obi4a6 6te se postavi6 na negovo mqsto.V1preki 4e nqkoi ne6ta naprimer kato tova da vlzia v skype malko e smu6tava6to,no tova e 4ovek1t te obi4a naistina mnogo...Opitai se da pogovori6 s nego,i naistina pak mu kaji 4e go obi4a6 i 4e 6tom si vse o6te s nego nqma za6to da se pritesnqva...Tova nqma da sekne revnostta mu,no pone malko 6te go uspokoi 4e nqma6 drug i taka...Uspeh
    Мерси
    ...

E сега говорих с него и ме разпитва какво съм правила днеска и е такива...
    ...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    оф миличка май и ти незнаиш кфо искаш?Я си представи че той ти каже че ще излиза с момиче а ?като знаиш каф е не му казвай кажи по добре утивам на кафе с приятелка.И ти да беше и ти ще ревнуваш така че........ кАту нЕ тИ иЗнАсЯ пЪтЯя....нЕ Е еДинСтвЕн
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Моят също е така ревнив и ти препоръчвам да прекратиш всичко това навреме.Ти прецени дали да поговорите или да се разделите.Но бъди сигурна, че дори и след разговори и обещания да подтиска ревността си-ще е само временно.Личен опит

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Е па да те пита кво си правила днес, няма нииищо лошо!Имам чувството че почваш вече да преовеличаваш...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Само гейовете ревнуват.Зарежи го докато не е станало късно,защото е гей.

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Е па да те пита кво си правила днес, няма нииищо лошо!Имам чувството че почваш вече да преовеличаваш...
    Не преОвеличавам,ама през цялото време говорихме с кого съм била,къде съм била и като тръгнах да го питам нещо и той ааааа,чакай а защо не беше на компа,кога ще влизаш в скайп и т.н. Той май иска да ме следи,нзн Обаче,не ми харесва това...Той каза,че съм първото момиче,с което се е целувал (то и при мене беше така) иииии всеки път ми казва,че много ме обича...Нямам нищо против това,ама ревността му ме побърква....
    ...

Щом е толкова ревнив работата е сериозна Кажи му,че като ти няма доверие си е негов проблем!Успокой го малко и това е.

със сигурност много държи на теб..но ако прекалява му постави така нещата,че ако не престане може да те загуби..може и да си вземе поука

Аз ходя с моя 10 месеца и тва още не е спряло..ти ми говориш за 2 месеца....Може би просто е ужасно ревнив човека...не знам дали ше се промени...При моя няма никва промяна

Oh Revnost revnost neizle4ima bolest ... Moje da se razglejda pod mnogo ugali f tfoq slu4ai

1-mom4eto e zaGRIjeno za tebe iska da si samo negova daje moje da se kaje edin vid kato predmetno ne6to da te pritejava no ne se davai :}}}

2-моми4ето (ти) рано или касно ти писва Неможе никои да ти влиза В собственото пространство независимо кой е ....

Ревноста е ФАКТ неможеш да я отнемеш от даден човек
    Поговори с него защто така прави и ако нищо не стане остава единственото нещто което е в краен случай да му сложиш майната, но просто давам мение.... Единственото най-добро решение единствено ти го знаеш и ти можеш да го направиш Каквото направиш знай че е наи добро от Твоя страна

Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    Oh Revnost revnost neizle4ima bolest ... Moje da se razglejda pod mnogo ugali f tfoq slu4ai

1-mom4eto e zaGRIjeno za tebe iska da si samo negova daje moje da se kaje edin vid kato predmetno ne6to da te pritejava no ne se davai :}}}

2-моми4ето (ти) рано или касно ти писва Неможе никои да ти влиза В собственото пространство независимо кой е ....

Ревноста е ФАКТ неможеш да я отнемеш от даден човек
    Поговори с него защто така прави и ако нищо не стане остава единственото нещто което е в краен случай да му сложиш майната, но просто давам мение.... Единственото най-добро решение единствено ти го знаеш и ти можеш да го направиш Каквото направиш знай че е наи добро от Твоя страна
    Mи съгласна съм с теб...А сега па на вс отгоре започна да ми пили,че не се виждаме достатъчно много..пфф.Аз му казах,че имам мн контролни и той вика е ти само учи6.Всеки път като ти се обадя или си ан СИП или учиш и т.н. Аз му казах Виж кво,аз съм решила да кандидатствам и искам да вляза там където съм решила.Ако не ти изнася може да се разделим,обаче няма да си провалям бъдещето заради тебе...Годината ми е мн важна и не искам да си изпускам шанса!И му тръшнах телефона...
    ...

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Кажи му ясно и точно:"Ако не престанеш с тази ревност, ще си останеш сам!" На никой не му е приятно да бъде следен и разпитван все едно е престъпник. Факта обаче, че така те ревнува, ме кара да мисля, че много те обича.Но поговорете за това, трябва да има някакви граници, как така ще ти влиза в скайпа това е твоето лично пространство! Успех!
    +1 =D>

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Аз ходя с моя 10 месеца и тва още не е спряло..ти ми говориш за 2 месеца....Може би просто е ужасно ревнив човека...не знам дали ше се промени...При моя няма никва промяна
    Ам то и аз съм т'ка.Аз вече почти 11 месеца съм с него и относно ревноста - няма промяна... Така че.. или се свиква или се къса...Аз вече свикнах с тва /да излизам само с него, да съм само с него, да говоря почти само с него... и т.н. , но с времето това не ти прави впечатление.. /
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Там, където е сърцето...
    Нормално е да ревнува, щом те обича, но е прекалено да ти влиза в скайп, да те проверява и т.н. просто по този начин показва че не ти вярва, а връзка без доверие.... досещаш се накаде ще идат нещата. Пък и ти се чудя защо той има достъп до скайпа ти?! Все пак тва е лично пространство... дори да няма нищо което да криеш, не е приятно да ти се ровят...
    Кажи му че или престава или... просто то непречи да ревнува ама малко да се прикрива поне...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си