- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лаф за свалка :)
не си разбрала замисъла ми аз го правя не за да ги забивам то е ясно че няма да стане такаПървоначално написано от BeBsItO
правя го защото после 10-15 минутки се смея от сърце ,е зависи от реакцията на момичтето де
![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Ами да ,прав си, ако такива са ти критериите и 6те се задоволи6 с някоя курви4ка дет веднага 6те ско4и! НО ИНА4Е Е ТАКА 4Е ИМА МН ТАКИВА МОМИ4ЕТА, НО ПО ДОБРЕ НЕ СЕ ЦЕЛИ К1М ТЯХПървоначално написано от Sevt
ГНИЛИ СА
Първоначално написано от ™G-Baby™
Тва съм го разбрал преди доста години, спокоПървоначално написано от BeBsItO
Идеята беше че ги има :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Super is napravil drugia put kato vidi6 iaka pi4ka kaji 6ta skusam macoooili napravo 6ta raz4ekna ili 6ta scepa ili 6ta razpora ne6to takova probval sum mn pomaga
tva da kaje6 taka na parvoto sre6nato momi4e e super prosta6ko![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
e prosta6ko e ma az sum tup taka4e imam izvinenie![]()
![]()
![]()
ами ако и кажеш страшна си, момичето може да си помисли че и казваш че е плашило но щом си спрял пред нея значи го мислиш в др смисъл, аз никога не чакам по спирки имам си кола и не ми се еслучвали но ако това ми се беше случило на мен щех да го одрежа![]()
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Ми яко е,пробвай онова с ,,Ей курви-и".Някой така ти беше казал в някакъв предишен пост.Иначе ако ан мен някой така ми каже,ше го затапя или ще се изхиля.
какви бисери само могат да се измислят от иначе не толкова умни хорица
на мен ако ми се случи ще се изсмея и ще се обърна на другата страна
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Първоначално написано от dark0s
1во оня на аватара ти е ужасно гнусен.
2ро - селско е !
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
1во аз пък смятам че тая от твоя аватар е вещицаПървоначално написано от Ice_Queen_
2ро - това е целта!
So unbelievable love.. не всички можем да сме форумно умни аз ти гарантирам че ако без да знаеш ти го кажа ше сдухаш кашона и ще погледнеш в земята
![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
Ти си за съжалениеИ с тоя мазен фолкаджия на аватара ти ........
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ами съжалявай меПървоначално написано от Jeuelle
![]()
няма нищо против
![]()
Хм след "страшна си" ще последва "ми тогава айде бягай да не се уплашиш много и да сънуваш кошмари нощес", а пък след "ща рАзчекна" само простичкия жест с четирите свити пръста![]()
![]()
So free
E stiga sa kvo se pravite da kaje6 kurva na edino momi4e si e prestijno.![]()
of takiz selqci det da vikat ot kolite si sa prosto banalni smeshni i JALKI nqma li drug na4in be. Varsish si po ulicata i mina nqkoi pokrai tebe i vika "4o4ki"egati selskoto be q sa opraite.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от BeBsItO
Тва е култово , са като си зема изпита ще го пробвам![]()
иначе лафчета :
- 'мацооо , само да те гепна '
-'щА тА скъсам'
-'елА да ми правиш сладко , сладко'
също биха били ефектни според мен , успех
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
за тебе всяка сэкунда е начин да си излагаш повЭчэ и пОвэчеПървоначално написано от BG_boy`01`90
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и с какво се излагам ?!?Първоначално написано от kuklichka_bg
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
тия дни ще пробвам "Ей момиче" и като се обърне "ела да ти права хубаво на коремчето"Първоначално написано от BG_boy`01`90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти простаците!!! Тва ако някой ми го каже едни хубави майни ще му тегля!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
хем с грозен аватар,хем и тъп.Първоначално написано от dark0s
не се и съмнявам че мацките те подминават педофилче..аз бих ти наритала колата ако ми кажеш такова нещо.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
тия дни ще пробвам "Ей момиче" и като се обърне "ела да ти права хубаво на коремчето"
![]()