.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    Град
    Бургас
    нали сте гледали сериала "Friends" и Джоуи как казва "Hey, how're u doing" и мацките се разтапяха, обаче на български не звучи толкова добре

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ти си за съжаление И с тоя мазен фолкпедерас на аватара ти ........
    ами съжалявай ме няма нищо против
    хем с грозен аватар,хем и тъп.
    не се и съмнявам че мацките те подминават педофилче..аз бих ти наритала колата ако ми кажеш такова нещо.
    спокойно сигурен съм че си някоя вещица и никога няма да чуеш подобно нещо по твой адрес

п.п. ти май още не може да загрееш че аватара е базик и тва не съм аз,но аз съм бил тъп
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

не се и съмнявам че мацките те подминават педофилче..аз бих ти наритала колата ако ми кажеш такова нещо.
    спокойно сигурен съм че си някоя вещица и никога няма да чуеш подобно нещо по твой адрес
    само факта че дъртак пише по детски форуми..те прави жалък .
    Вещица та вещица..ми предпочитам да стана вещица пред такъв като теб да си ръси селяниите по мен.Е..така е с девствените ..като не могат да го вършат ,го говорят..хих

п.п.
    не ти си тъп.и спяп.къде в предния ми пост казах че ТИ СИ ГРОЗЕН?..написах че по аватара ти съдя за др неща..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    Под зелените смокини
    само факта че дъртак пише по детски форуми..те прави жалък .
    Вещица та вещица..ми предпочитам да стана вещица пред такъв като теб да си ръси селяниите по мен.Е..така е с девствените ..като не могат да го вършат ,го говорят..хих
    оригинална си като найк от илиенци като не ти харесва темата бегай у лево и тва пиши си в "интересните" и това че ме мислисх за "дъртак"отново показва че си зле
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.

само селяни като теб си купуват NIKE от Илиянци.

Град
    Под зелените смокини
    хвърли боба и разбра че съм грозен нали не съди за другите по себе си и както казах като не ти харесвя у лево не искам да се заяждам,по-умният отстъпва а за тва кой от къде си купува обувки и дрехи може доста да поспорим

хвърли боба и разбра че съм грозен нали не съди за другите по себе си и както казах като не ти харесвя у лево не искам да се заяждам,по-умният отстъпва а за тва кой от къде си купува обувки и дрехи може доста да поспорим

хах,изказа се страшният "пич"..хайде отстъпи като си по-умен де,и бтв мн си прав- за дрехите - не съди по себе си за другите =D>

бтв надявам се по тая поледица,трабантчето ти да оцелее

Град
    Под зелените смокини
    коментар излишен бих отговорил на някой който би ме разбрал

Интересно мие(просто така) ти сериозна приятелка имаш ли си?Или въобще приятелка имаш ли?

Re: Лаф за свалка :)

п.п. интересно ми е момичетата какви си мислят в такава ситуация
    ти да не си някой скрит психолог, бе? ми следващия път що не пробваш култовия лаф и след това не питаш "ся кфо си мислиш?"

п.с. и недей да се чудиш на отговорите

Град
    Под зелените смокини
    тва не ми е мирката пишете си там,моля тук да пишат само хора с чувство за хумор а не комплексирани мишки

ми тогафъ ти кво търсиш тук? заяждаш се с всеки, който ти каже мнение, различно от твоето. и като не ме познаваш, си трай

п.с. прав си, няма да пиша в тази тема, щото ще взема да се комплексирам от красивия ти аватар

Град
    Под зелените смокини
    е твоя все едно аз съм го рисувал на paint

Цитирай Първоначално написано от HeYd!
    ми тогафъ ти кво търсиш тук? заяждаш се с всеки, който ти каже мнение, различно от твоето. и като не ме познаваш, си трай

п.с. прав си, няма да пиша в тази тема, щото ще взема да се комплексирам от красивия ти аватар
    Не го ли виждаш какво е комплексарче.Ако не е неговото ще се прави на голям мъж..с трабантче

Ало Супермен,
    ще ни постнеш ли и някоя снимка на теб и трабантчето,че поне да видим що е то ПИЧ и има ли той почва у нас,да вземат малко пример от теб младежите

Град
    Dreamland Varna
    Абе ай спрете да се заяждате!
    Той човека направил тема на бъзик да се посмеем, а някои веднага започват да се заяждат, ебахти!
    Като не Ви харесва темата не пишете!

та по темата...
    Ако на мен някой ми каже някоя глупост от тези, сигурно щях да започна да се смея и да си тръгна
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Абе ай спрете да се заяждате!
    Той човека направил тема на бъзик да се посмеем, а някои веднага започват да се заяждат, ебахти!
    Като не Ви харесва темата не пишете!

та по темата...
    Ако на мен някой ми каже някоя глупост от тези, сигурно щях да започна да се смея и да си тръгна
    ето едно момиче с чувство за хумор на такива хора се кефа евала

п.п. мишката с вещица на аватара я помолих пред огледалото с Лептена

Не че нещо ма...супер тъпо е тфа.Чисто селска изцепка си е за мене.И ако ми го кажат как ше реагирам...ми ше му се изхиля брутално в лицето и ше го затапя.

Град
    Под зелените смокини
    Abl3~7o~Lov3 така трябва колкото по-селско по добре ,нали това е целта

Цитирай Първоначално написано от ka71nka
    Едвали има момиче,което не би си помислило: "Тапак", нос ъм сигурна, че има и много, които биха му отговорили с някоя глупост за да го затапят.
    +1 =D>

Цялата идея за тоя вид "свалка" е адски тъпа. И мен са ме "сваляли" така и това което правя е или да си замина, или да му кажа "идиот" или да го затапя....зависи в какво настроение съм. А и от време на време показвам и среден пръст

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Адски тъпо... И този начин за "сваляне" съм забелязала,че го правят в повечето случай някфи цигани или загорели дъртаци.. А какво си мисля ли - еми че са загорели идиоти.. А като почнат да ми бибиткат или да ми подхвърлят някфи "закани" най-често ги затапвам...
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Много си прост, бе, страхотен лаф...

невероятен си..немам думи..

Мега фен Аватара на amatorium
    Sledvashtiq put idi do momicheto naplunchi si pokazaletsa pred neq, izburshi go v bluzkata i i i kaji: "Neka da svalim tezi mokri drehi". :P
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си