.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Ше стане ли бой тука или да не следя темата
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    Цитирай Първоначално написано от to6eto125
    Цитирай Първоначално написано от Barca
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от to6eto125
    извинявай,ама не мисля,че на никой не му се четат твоите глупости.За това ако обичаш си ги запази за себе си
    като не ти е до мойте глупости защо влизаш в мойта нема и пишеш в нея я бегай в мирката
    za da ti se smeem na glupostite i da si mislim kakuv glupak si(ni6to li4no)
    ina4e s "princesa_viki" sum napulno suglasen \/

a i o6te ne6to samo informaciono ti ot kade si?
    от Пазарджик ако и ти си грозен като princesa_viki е нормално да сте си комбина
    аз не знам к'ъв ти е проблема на тебе?За какво се заяждаш?Може би е им е смешно на лапетата,ама не мисля че трябва да занимаваш всички с твоите идиотизми.Ако имаш нещо против мен давай на личен.
    Леле пич ти трябва да си пълна измет за да твърдиш,че "princesa_viki е грозна Оо Или нямаш вкус или си обратен Момичето е много сладко ама ти комплекси ли избиваш или нз кво
    suglasen s teb i nai verioqtno e obraten i si izbiva kompleksite tuk
    я си пусни need for speed да поуспокойш страстите малко, a оная мишка - сладка XAAXxaxaxXAxAXxaxAXaxxaXaxaxAxaxAXAXa
    еми бате ако наистина мислиш,че не е сладка то значи си незаконния син на азис ....и явно те привличат мъже Незнам как ще си намериш приятелка като казваш на такава красавица,че е грозна О_О.
    Както казаха преди мен мн. хора от форума смятат princesa_viki за привлекателна което ме води до мисълта, че ти не си в ред
    No Pain----->NO GAIN!!!

Град
    Dreamland Varna
    Бахти безсмислената караница

На Принцеса Вики като не и харесва защо влиза в темата ??/
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от punkrock

а ти как би реагирала ако някой постоянно говори за теб колко си била грозна и не знам си кво?

Град
    Под зелените смокини
    църрррр,колкото и да ги редиш снимките по-убава нема да станеш
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

църрррр,колкото и да ги редиш снимките по-убава нема да станеш
    Oll a ti karasaveca!!!
    kakuv ti e problema s momi4eto 4e ne6to ne te razbiram??
    naistina ti ili si gei ili si izbiva6 kompleksite tuka

kaji kakvo po to4no ne ti haresca v momi4eto!
    a i 6te si slaga kakvito izka snimki.
    one s teb ne moje da se govori be 4ovek verno 4e si ot selo ama ti ve4e go prekali i az poznavam mn hora koito ne sa ot sofia ama koto tvoito 4udo za purvi put go sre6tam!
    a i se nau4i da izpolzva6 dumite v Bulgarskiq re4nik ne se pi6e "нема" а "няма"!!
    gospodin otvorko!
    Любовта е най-важното на света

Боожкее!~ Наех се да прочета всичките 8 страници и просто заключих,че автора е един загорял селски комплексар,с най-тъпото чувство за хумор,което съм срещала и който няма к'во да прави (вероятно щото е обратен или не знае как да свали дори някоя куца и кьоравa ...),та затова пише във форума и се заяжда....Пфф зле си душкоо! + Т'ва нямаш вкус и глупостите дето ги говриш и правиш,са само пример за интелектуалното ти развитие! Ти на колко си? НА 13? Що за забавление...Първата и последната ми мисъл само като те видя ще бъде "Тъпак.".А бтв аз тоолкова ти се възхищавам на простотията,та чак,ако ми пратиш твоя снимка ще си я размножа и ще си облепя стените на стаята!!

Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    нали сте гледали сериала "Friends" и Джоуи как казва "Hey, how're u doing" и мацките се разтапяха, обаче на български не звучи толкова добре
    Сега върви "Wazaaaa?" Е т'ва може да се нарече хумор - да се направиш на смъкнат,ама не и твоите селяндурщини... Айде със здраве.. На теб само психолози ще са ти от помощ.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    апф...ще му кажа да слезне и ще го набия едно якооооо.....
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Абе тоя човек ви уби от бъзикня леле...хаха 100% си цъка пред ПЦ-то и се залива от смях....

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от HouseMania
    Абе тоя човек ви уби от бъзикня леле...хаха 100% си цъка пред ПЦ-то и се залива от смях....
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Боожкее!~ Наех се да прочета всичките 8 страници и просто заключих,че автора е един загорял селски комплексар,с най-тъпото чувство за хумор,което съм срещала и който няма к'во да прави (вероятно щото е обратен или не знае как да свали дори някоя куца и кьоравa ...),та затова пише във форума и се заяжда....Пфф зле си душкоо! + Т'ва нямаш вкус и глупостите дето ги говриш и правиш,са само пример за интелектуалното ти развитие! Ти на колко си? НА 13? Що за забавление...Първата и последната ми мисъл само като те видя ще бъде "Тъпак.".А бтв аз тоолкова ти се възхищавам на простотията,та чак,ако ми пратиш твоя снимка ще си я размножа и ще си облепя стените на стаята!!

Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    нали сте гледали сериала "Friends" и Джоуи как казва "Hey, how're u doing" и мацките се разтапяха, обаче на български не звучи толкова добре
    Сега върви "Wazaaaa?" Е т'ва може да се нарече хумор - да се направиш на смъкнат,ама не и твоите селяндурщини... Айде със здраве.. На теб само психолози ще са ти от помощ.
    поста ти беше дълъг ,но все пак се прежалих и реших да чета и след като го прочетох,къде разбрах,къде не,мога да кажа само -ОФФ кво ме занимаваш със себе си

поста ти беше дълъг ,но все пак се прежалих и реших да чета и след като го прочетох,къде разбрах,къде не,мога да кажа само -ОФФ кво ме занимаваш със себе си
    Хаха ми като не си разбрал четеш пак,като прочтеш пак и не разбереш значи нещо куца.. Ии не те занимавам със себе си душко,просто те иронизирам...На къде отива светът!~
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Хаха ми като не си разбрал четеш пак,като прочтеш пак и не разбереш значи нещо куца.. Ии не те занимавам със себе си душко,просто те иронизирам...На къде отива светът!~
    кво се занимаваш,остай го.не си струва

Град
    Dreamland Varna

а ти как би реагирала ако някой постоянно говори за теб колко си била грозна и не знам си кво?
    Eee ти пък всичко ли приемаш толкова сериозно ?
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Eee ти пък всичко ли приемаш толкова сериозно ?
    Не,обаче се дразня,защото нищо не съм направила за да ме напада така. И далеч не съм искала да се заяждам с теб
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе май няма момиче, което не би си помислило: "Тоз пък що за тъпак е?!"
    Лично аз бих останала потресена и просто не знам какво ще кажа. НАй-много просто да си замина и тва е. Ама може и да му изтърся някоя глупост, ако съм в настроение за заяждане. Правила съм подобни номера, ама не на спирката...
    Напротив ! Такива моми4ета се срещат под път и над път. И не моа да ги нарека "леки". И към мен са се обращали с думите "Ща рАз4екна" и аз просто отговарих с думите : "ХУБУ" . И нищо не стана. Не ме нари4аите "лека" ! НЕ СЪМ ! Казвам го за да се ебавам с тях ... защото с тези думи "Ща рАз4екна"... Мом4ето се ебава с вас . Слу4вало се е да си помисля: "Тоз пък що за тъпак е?!" Но защо всеки път трябва за това да се сещам ???

Очевидно много малко хора схванаха идеята на темата , аз лично се посмях от сърце и със сигурно ще направя няколко пъти така като си взема книжка...
    Евала на пича
    п.п. Аватара рулз никога не го махай

Вчера ,докато си карам колелото(модел балканче 45 г.)виждам една страхотна мацка и й :викам иска6 ли да доиде6 в нас да тъ ибъ?интересно какво си помисли моми4ето 6ото избяга и вика6е с цяло гърло тва въоб6е не ми се е слу4авало просто си давам смеетка 4е има мн тъпи хора!не те знам даркос ли си хипопотама дарко ли си ,ама си тъпо пар4е!

Град
    *in a pink dream*
    пффф като съм по-нервна им отговарям грубо , но попринцип ги изглеждам злобно и си врътвам гъза в обратна посока
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

nqma laf za svalka kolkoto po spontanno tolkova po hubavo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си